Final de concediu

Ma simt tare inteligenta…. daca mai spune cineva ca numai inteligentii racesc vara fac crize. Serios. Zac. Curg apele pe mine, am febra, am frisoane, mi-am petrecut jumatate de zi infasurata intr-o patura, iar nasul pare a fi infundat pe vecie… nu curge (rau) dar e infundat pana in maduva sinusurilor – banuiesc.. la cum doare sigur sunt si sinusurile afectate… Nice.

Joi mi-a fost binisor, Vineri am inceput sa ma las rapusa, ieri si azi am zacut la propriu. Maine mi se termina concediul… halal sfarsit de concediu, nu? Abia ma tin pe picioare… dar mi-e nu-stiu-cum sa sun sa imi prelungesc concediul, chiar si cu un medical… pe de alta parte mi-e teama sa nu mai dau si altcuiva raceala.. eu am luat-o de la Sorin ,care a luat-o de la ย cei mici, care, beneficiind de tratamente administrate inca de la primele simptome, acum nu mai au nimic.

Nu e tocmai finalul de concediu la care visasem….

Am multe de povestit: trebuie musai sa va ofer ingredientele unui suberek dezatruos (nu de alta, dar sa nu faceti si voi ca mine) si trebuie musai sa inchei seria aventurilor din vacanta; ย acum cat amintirile sunt inca proaspete. ๐Ÿ™‚ .. am incercat astazi sa scriu cate ceva, dar nu am reusit pana acum. Saptamana viitoare incerc sa ma mobilizez si sa ajung la zi.

Pana atunci, ย reiau cautarea unui pachet de hosting... ๐Ÿ™ Nu mai am mult timp la dispozitie….

Articole pe aceeasi tema

18 comentarii

    1. @silavaracald, crezi bine. Doar o durere crunta de cap nu imi da pace… in rest, nu-s nici ca noua, dar nici nu zici ca ieri abia ma taram prin casa. ๐Ÿ™‚ Nurofen forte e prietenul meu cel mai bun; zilele acestea. ๐Ÿ˜‰