Hotul striga: Hotii!

Cam asa mi-s eu. Sunt consumatoare de vplay. Am platit si abonament la ei. Cand l-au lasat la liber, m-am uitat in continuare, ca doar nu era sa renunt la Grey’s Anatomy sau la The Good Wife… Am mai trecut si pe la alte site-uri de profil, adica dintr-astea de distribuie materiale fara licenta, dar nu m-au convins. Pe vplay gaseam mereu cele mai noi episoade iar calitatea filmelor era tare buna…. spre deosebire de celelalte site-uri de profil. Cu torenti nu stiu sa ma descurc… nu pot si pace.  Acum sufar…

Stiu ca cei de la voyo nu au exagerat cu nimic atunci cand au reclamat vplay si celalalte site-uri asemanatoare… Ar fi fost ok daca ar fi reusit sa acopere ei toate serialele furnizate de cele 42 de site-uri pe care le-au reclamat la CNA.

Nu imi par normale nici protestele pro sau anti voyo… Chiar nu mai gandim corent? Sa iesim in strada sa sustinem hotia? 🙁

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii

  1. Stii cat a injurat sotul meu aseara din cauza acestor schimbari? Nu a reusit timp de doua ore sa gaseasca ultima emisiune de la Vocea Romaniei. :)) Au disparut toate. :))

  2. Stii cat a injurat sotul meu aseara din cauza acestor schimbari? Nu a reusit timp de doua ore sa gaseasca ultima emisiune de la Vocea Romaniei. :)) Au disparut toate. :))

  3. Si eu ma uitam pe vremea cand se platea si am continuat. Noroc ca ma descurc si pe torente.

  4. Eu sunt de acord ca trebuie sa platim, dar unde? Nu exista servicii pay per view sau video on demand la noi (sau cel putin nu stiu eu).

  5. Eu sunt de acord ca trebuie sa platim, dar unde? Nu exista servicii pay per view sau video on demand la noi (sau cel putin nu stiu eu).

    1. @motymoty pay per view au cei de la voyo.. dar pun la dispozitie putine seriale, iar cele mai multe sunt productii ale PRO-ului a caror calitate este indoielnica.
      Partea proasta este ca multe din seriale nu sunt disponibile pentru Romania. De ex, daca platesc pe un site extern, tot nu pot vizualiza Grey’s sezonul 9, deoarece ma tradeaza IP-ul 🙁