7000 EUR = o viata

Micuţul Matei Ioan Albotică, unicul copil al familiei, s-a născut pe data de 3 ianuarie 2013. A fost născut la termen, prin operaţie de cezariană, dar, deşi analizele şi testele făcute anterior fătului nu indicau vreo problemă medicală pentru bebeluş, acesta s-a născut cu o gravă malformaţie congenitală la nivelul cordului, care îi afectează atât fluxul sangvin, cât şi funcţionarea celorlalte organe, în special plămânii.
Copilul a fost internat la secţia de terapie intensivă, încă de la naştere, având şanse foarte mici de supravieţuire, datorită imposibilităţii de a se hrăni şi respira natural, neputându-se interveni nici chirurgical datorită stării grave în care acesta se găsea.
Acum, după aproape o lună de la venirea pe lume a acestui “înger”, cu voia lui Dumnezeu, suntem martorii miracolului că Matei Ioan este stabilizat din punct de vedere medical, se hrăneşte cu lapte matern şi necesită, doar în procent de 50%, oxigen extern pentru respiraţie. Dar, abia acum suntem într-o situaţie decisivă pentru şansa lui la viaţă!!
Matei Ioan Albotică trebuie operat, de urgenţă, pe cord deschis, iar în România nu există nicio clinică cu specialişti în acest domeniu, astfel că unica soluţie este doctorul român Eugen Săndică, director al Centrului de Malformaţii Cardiace Congenitale – Centrul Inimii şi de Diabet din Oeynhausen, Germania. Acesta este renumit specialist în domeniu, prin miracolele sale, el salvând şi redând multor copii vieţile, pentru care s-au rugat mulţi părinţi sfâşiaţi de durere, aşa cum o facem si noi.
Costurile estimate pentru transportul, obligatoriu pe cale aeriană şi asistat medical, şi alte cheltuieli pentru bebeluş se ridică la aproximativ 10.000 euro, intervenţia chirurgicală suportându-se în sistem subvenţionat, de statul român.
În speranţa că înţelegeţi chinurile prin care trecem, precum şi faptul că operaţia copilului trebuie să aibă loc cât mai repede, pentru a supravieţui, vă rugăm să ajutaţi prin donaţii în bani, indiferent de sumă în contul de lei, deschis la BCR, RO42RNCB0616016919720001, titular cont – Marius Ioan Albotică.

Anuntul de mai sus l-am zarit pe facebook si nu am putut ramane indiferenta asa ca am cerut detalii suplimentare. Am primit documentele medicale (pagina 1 a scrisorii medicale o gasiti aici, si pagina 2, aici) si cateva informatii suplimentare. Matei are nevoie sa ajunga urgent in Germania; la Budimex, acolo unde se afla internat este doar sustinut in viata. Pentru a incepe sa traiasca, acest copil trebuie sa ajunga urgent la clinica din Bad Oeyhausen.  Medicul Eugen Sandica, directorul Centrului de Malformatii Cardiace Congenitale – Centrul Inimii si de Diabet din Oeynhausen a studiat documentatia medicala a lui Matei si il astapta pentru a il opera. Acest copil are sanse reale sa traiasa!!! Il despart de viata doar 7000 de euro ( parintii au reusit sa stranga pana acum doar 3.000 din cei 10.000 de euro necesari inchirierii unui aparat de zbor dotat cu aparatura medicala.  Orice zi de intarziere il poate costa viata pe micutul Matei!!

Haideti sa ajutam! Donati, sheruiti!! Cumva TREBUIE sa se stranga cei 7000 de eur care ii asigura viata lui Matei.

VREA si LUPTA sa traiasca in fiecare secunda! Haideti sa il ajutam sa castige aceasta lupta pentru viata!

RO42RNCB0616016919720001 – cont in lei deschis la BCR

titular cont – Marius Ioan Albotica.

CNP – 1850104440030

Articole pe aceeasi tema

29 de comentarii

    1. problema inca nu este rezolvata, in sensul ca se mai asteapta cateva aprobari la dosar. Banuti sunt in cont… sper sa fie suficienti, daca nu vor ajunge voi mai striga inca o data dupa ajutor pentru Matei.

  1. Buna ziua, am gasit acest caz pe facebook si am postat pe un site de mamici pobveste lui, am gasit pe cineva care doreste sa trimita bani din Spania, dar are doar euro, se poate face transferul in euro daca contul este deschis in lei? Va rog un raspuns urgent pe adresa de mail andra.cfa_07@yahoo.co.uk.

      1. Eu mu am incervat sa va trimit bani prin transfer bancar.am trimis parintilor mei si nu este nevoie de nici un cnp.va rog din suflet, mergeti la banca si interesati-va, aveti grija, ca din nefericire sint multi care vor sa va ia banii strinsi si nicidecum sa va doneze.nu va mai dati cnp-ul , ca va treziti saraci lipiti pamintului.va rog, contactsti-ma pe e-mail sa va mai dau informatii legate de fraude.sinteti tinta lor.e-mailul meu este cotzoharla_mea@yahoo.com
        Sincer….ma tem pt dumneavoadtra.
        Stergeti cnp-ul si poate ar fi chiar bine sa mergeti la banca sa discutati despre ce vi s-a spus, si poate securizari conturile cu parole.
        AVeti mare grija
        Sint multi escroci
        Stiu caxuri concrete cu cazuri ca al dumneavoastra.

  2. Recent am urmarit si eu un astfel de caz, copilasul a ajuns in Germania, a fost operat de dnul Sandica si acum este sanatos acasa. Pentru transport au primit sprijin de la Smurd prin dnul Raed Arafat. Daca va ajuta mai multe informatii pot incerca sa va pun in contact cu parintii baietelului respectiv, va rog doar sa imi dati datele de contact ale parintilor lui Matei aici sau pe email la copilasi_piticul@yahoo.com . Multa sanatate!

  3. Va rog sa ne dati CNP-ul titularului contului pentru donatii ! atunci cand vrem sa facem donatii prin Internet banking, ne este cerut CNP-ul si alte date ale destinatarului donatiei ! In lipsa acestor informatii nu putem face plati…

    Am distribuit link-ul cu micutzul pe profilul meu de Facebook…cei ce vor dori sa ajute vor avea nevoie de CNP..

    Va multumesc,

    Semnat: Voicu Marius

    1. Ar fi foarte bine si simplu sa aiba un cont de paypal…pt platile prin card, este destul de simplu de facut

  4. aceasi problema am avuto si noi cu fetita dar a rezistat pina in germania si a fost operata de domnul doctor Eugen Sandica neam intots in decebrie de la operatie si totul este foarte bine. dar am intilnit o famile din bucuresti cu aceeasi problema ca a dumneavoastra si a a jutato domnul arafat cu transportul cu un avion militar incercati si dumneavoastra ca poate va ajuta,mult succes.

  5. Ati putea sa imi dati contactul parintilor? Eu ma ocup de un astfel de copilas cu o problema similara si care deja a fost operat de 2 ori la AKH, acum asteapta un transplant, vedeti aici detalii, http://viataluitudor.blogspot.ro/. Ma gandesc ca ar putea mama lui Tudor sa ia legatura cu ei si doar pt schimb de info, fundraising, etc, noi de un an si cateva luni tot incercam sa strangem bani, e o cursa pe termen lung..Va multumesc!

  6. Buna ziua. Iata ce am primit azi pe mail. Poate ajuta. Ma rog Domnului sa fie sansa acestui bebelus.FOARTE IMPORTANT

    Va rugăm să difuzati mai departe acest e-mail, fiindca sigur exista in Romania copii bolnavi cardiac ai caror parinti nu au posibilitati economice sa le salveze vietile.
    Nu ezitati un moment si recomandati-le aceasta adresa de contact…puteti astfel sa ajutati la salvarea vietii unui copil nevinovat…
    Am controlat adresá si am primit un raspuns amabil si garantia autenticitatii acestui anunt.
    Cu stima
    Ioan
    (Goteborg-Suedia)

    IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE
    In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE CORD PENTRU COPII , SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA …DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI LE ACEST EMAIL . EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !
    Site-ul fundatiei este : http://www.saveachildsheart.org/

    http://www.saveachildsheart.org/

    Controlati-l singuri.
    Sau se poate suna la redactia Radio Romania unde se pot cere detalii . Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator, cazare pentru un parinte.
    Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors !!!
    STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!!
    ( redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan Manolache )

    TRIMITETI ACEST E-MAIL TUTUROR CARE AR PUTEA SA-L DEA MAI DEPARTE SAU SA AJUTE EFECTIV PE CINEVA CARE ARE NEVOIE !

    Multumim mult, domnule Eliav, de aceasta excelenta precizare!
    „Buna seara, aceste fonduri sunt la spitalul Wolfson din orasul Holon, langa Tel Aviv. Lucreaza acolo un doctor din Romania caruia i-am trimis cativa copii din Romania inainte cu cativa ani.Toate bune, Eliav”
    Doamne ajuta!
    Gheorghe Sarau

    1. din pacate nu operatia este problema ci tocmai transportul. Micutul are nevoie de un avion medical care costa 10000 de euro. Parintii au reusit sa stranga doar 3.000 de euro…