Rochia inchiriata. Pro sau contra?

Cum s-a deschis sezonul nuntilor, presupun ca nu sunt singura care se da de ceasul mortii in alegerea rochiei, asa ca am zis sa va cer si voua parerea in legatura cu rochiide de inchiriat.

Nu am mai folosit pana acum acest tip de serviciu de inchirieri, dar ma bate sincer gandul sa o fac…

Unul dintre defectele mele este ca in materie de rochii de seara am gusturi deloc (dar chiar deloc ieftine). Si nu mai vreau sa dau peste 1500 de lei pe o rochie pe care o port o data, maxim de doua ori si gata.. Plus ca nici fluctuatiile mele de greutate nu ma ajuta deloc sa ma decid spre achizitie.

Nimic din ce mi-am cumparat in ultimii 5 ani nu imi mai vine… Unele sunt mici, altele mi-s mari… nimic nu mi se potriveste ACUM… poate candva imi vor mai fi bune, dar ziua aceea e departe.

Asadar, sa apelez la serviciile unor firme de inchiriere sau nu? Pro, contra? U’re 2 cents… Recomandari.

Orice parere e binevenita.

Articole pe aceeasi tema

13 comentarii

  1. Acu 10 ani si mai bine, cand am fost mireasa, mi-am inchiriat rochia. Si am avut o rochie de revista, la propriu. O vazusem intr-o revista de profil, m-am dus la salon si am aflat ca se poate si inchiria. Costa 900 de dolari. Noi eram studenti amandoi, cumpararea iesea din discutie. Am dat pe inchiriere 2 milioane jumatate, trei, cum erau banii atunci.
    Bineinteles, multa lume care a aflat povestea a sarit cu gura pe mine ca la pretul ala imi luam una a mea, din bazar. Dar eu nu am inteles-o pe asta cu sa fie a mea. Adica tot la acealsi pret as fi putut avea o rochie ieftina, pe care as tine-o acum probabil prin pod, sau o rochie de o calitate incontestabila, dar pe care am dat-o la doua zile.
    Daca ar fi ceva ce stii ca vei purta mai des, sa zici ca se justifica pretul, poate s-ar schimba datele problemei, dar daca e pentru o singura seara, pui in balanta: dai 300 de lei si arati si tu ca toata lumea sau dai 300 de lei si arati wow!
    Dar cred ca tu esti deja hotarata.

    1. wow…. cat de faina povestea rochiei tale.. ai socat la vremea aceea! 😛
      si , da, ai dreptate, important e sa poti ceva de calitate nu de duzina.. pentru mine.

  2. Poate ca o croitoreasa mai buna poate face ceva din rochiile pe care le ai deja! Este doar o idee.. 🙂

    1. o idee buna, daca :
      – nu m-ar durea sufletul sa le vad modificate (le-am luat pentru „perfectiunea lor”) :))
      – as avea timp sa merg la probe si idei sa solicit transformarile 🙁
      – croitoresele bune nu ar taxa aceste modificari la tarife de te indeamna sa iti iei ceva nou.. :))))

  3. Am vazut ca si preturile la inchirieri pornesc de la 300 de lei in sus. Nu stiu daca as da banii astia pe ceva ce as purta doar o data, dar daca tu nu ai nicio problema din punctul asta de vedere, atunci de ce nu?

    1. anul asta nu mi-a placut nici o rochie sub 2100 ron (la o cautare superficiala).. decat sa dau atat 300 imi par foaaaarte putini :)))

      Era o vreme in care imi luam si haine la preturi decente.. atunci cand umblam mai mult prin tara si gaseam produse romanesti la preturi ff bune in te miri ce magazinas de orasel aproape pustiu….

  4. daca as purta-o numai o data normal ca as opta pentru varianta PRO. adica nu vad rostul sa dau o caruta de bani pe ceva ce nu mai folosesc….

  5. Eu sunt pro. Nu stiu care sunt preturile pe acolo, dar sigur nu se ridica la cel al uneia noi. Aici chiar am gasit o initiativa care le preia de la altii si le inchiriaza, asa ca poate ai putea sa introduci in circuit si rochiile pe care le ai tu.
    Daca serviciul e de calitate, rochile ar trebui sa fie curate si OK.
    Parerea mea. 🙂

    1. probabil ca nu.. dar cele deosebite nici aici nu sunt ieftine deloc.. rar gasesti ceva deosebit la mai putin de 2000 de ron…
      despre curatatul rochiilor, stiu ca sunt obligati sa aiba contract cu o firma de specialitate asa ca ar fi normal sa fie safe…