City break in familie

Anul acesta avem in plan un city break impreuna cu cei mici. La Viena.

Am o singura temere: cum „caram” copiii? Maria si Manduca deja nu mai sunt compatibile. Pe Vladi il mai putem purta deocamdata.. dar e dificil cu un copil de 15-16 kilograme in Manduca, cateva zile la rand, timp de cateva ore pe zi. Pentru noi. Maria are cca 120 cm si cca 18 kilograme. Vrem sa vizitam. Stiu ca programul trebuie facut in functie de al lor…. dar tot cred ca vor ceda fizic chiar si la doua reprize de vizitare pe zi. In plus, nu vrem sa ne incarcam cu bagaje. Am luat in calcul purtatorul pentru toddleri aflat in teste de la Poarta-ma (desi Maria a cam depasit pragul) si caruciorul pentru copii de pana la 20 de kilograme. .. dar nu stiu decat o singura recenzie….

Sugestii? Experiente personale?

Multam’.

Articole pe aceeasi tema

9 comentarii

  1. Exista niste sisteme care se numesc buggy board. Sunt fie niste panouri, fie chiar scaunele, dotate cu roti, care se ataseaza la carutul copilului mai mic. Cand cel mare oboseste, fie se pune in scaunel, fie se urca pe placa. Nu am citit recenzii, am aflat intamplator de ele pe un forum, insa mi se par destul de practice si usor de transportat, pe langa carut, si in concedii prin afara si in parc si pe oriunde.

    Daca dai o cautare pe google dupa buggy board, o sa vezi cam ce modele sunt. Trebuie, intr-adevar, sa fie compatibile cu carutul din dotare. Fetele pe forum ziceau ca au vazut pe amazon dar si la miniblu, la noi. Probabil mai sunt si in alte magazine.

  2. MErgi cu masina in Viena?
    DAca da, simplu, iei doua carucioare sport, mijloacele de transport in comun sunt , te lasa aproape de orice obiectiv turistic vrei tu. Multe dintre muzee au loc de joaca pentru copii, asa ca puteti face cu schimbul, tu stai cu copiii la locul de joaca , sotul tau vede muzeul si apoi invers, la locul de joaca apelezi cand ei sunt obositi si nu mai vor sa se plimbe prin muzeu. Dar din experienta mea cu Iulia….te stresezi cam mult, muzeele sunt captivante si ei nu se plictisesc. In Viena doar in centru poti vrea sa mergi pe jos, dar sunt atatea parcuri si banci si vitrine de privit ca sigur nu se plicitisesc.
    Iti recomand acvariul, daca ajungi la Viena, o sa le placa foarte mult. MAi e muzeul Tehnicii care Iuliei ii place foarte mult cu un loc fain de joaca. Muzeul de st naturale, care iar ii place, si sa nu uit Muzeul copiilor Zoom .
    Am scris mai multe pe blog eu la un moment dat, deci daca ai intrebari te ajut cu palcere.

    1. nici nu stii cat de bucuroasa sunt! 🙂 .. si voi apela la tine.. daca poti intreba, ma intereseaza de carucioare au dispo pentru inchiriere (preferabil din cele cu 2 locuri) care sa poata tine un copil de ~20 kg si un altul de ~15-16.. poti, te rog? 🙂

        1. nu au spre inchiriere un carucior ptdoi copii. eu zic ca cel mai bine ai iesi cu un buggy (carut sport ) dar la care sa poti pune un kiddy board

  3. Eu votez cu Luna pentru toddleri. Duce pana la 25kg și distribuie foarte bine greutatea.Mie mi se pare cea mai buna soluție cu purtatul copilului când obosește pentru ca altfel în căruț e mai complicat, e încă un bagaj :)).Dar tu știi ca eu sunt fan babywearing. Mie cu manduca mi-a fost greu când Edi a ajuns la 16, mai ales ca el e mai înalt decât media și ii atârnau picioarele și nu mai stătea comod.Dar cel mai bine ar fi sa va faceți planuri gen un muzeu dimineața și Prater după-masa și cred ca va fi ok :))).

    1. @Oana, ati testat-o? Abia astept sa vad si eu cum e cu ea… mi-e teama totusi ca Maria sa nu fie prea mare pana si pentru Luna. In plus… noi doi incepem sa rablagim din ce in ce mai tare. Ne dor toate cele 😛 Trebuie musai sa o testez inainte de plecare…