Tusea „aia”. Siropul castigator

Acum ceva vreme scriam despre tusea „aia” si, exasperata ca nimic nu da roade, va rugam sa imi imartasiti „retetele” voastre.

Am si pus in practica recomandarile, dar fara rezultate. Salvarea a venit de la „zeul urechii” care ne-a prescris Cough Syrup. Acest sirop a fost singurul care a facut sa treaca o tuse ce te ducea cu gandul la boli de plamani.. Dupa doua saptamani de chin, totul a trecut in numai trei zile.

E drept, ca nu e un produs accesibil. E chiar scump, dar daca adun banii cheltuiti pe toate cele incercate in 2 saptamani, suma nu mai pare mare. Si daca pun in balanta chinul lor pret de doua saptamani atunci spun cu mana pe inima, ca isi merita toti banii!

Mai sus, la numele produsului, am inserat linkul catre pagina producatorului, dar eu, in disperarea aceea, nu am avut prezenta de spirit sa caut online si am luat la rand farmaciile ce mi-au iesit in cale. L-am gasit cu greu la HelpNet si am dat pe el 98 de lei. Dupa ce puii au dat semne de bine, mi-am recapatat partial controlul asupra mintii si am vazut ca il puteam lua de la Farmacia Tei cu 69 de lei. Voi tine minte pentru data viitoare.

… nu e reclama, e doar experienta noastra si am scris despre siropul „castigator” in speranta ca va ajuta si alti parinti disperati sa curme suferinta copiilor lor. Mie una episodul acesta mi s-a parut horror! Cand ii vedeam cu 39-40 si dupa o saptamana de antibiotic sau cand ii vedeam ca nu pot dormi sau manca din cauza tusei sau cand vedeam cum, nereusind sa expectoreze, se inecau pana la voma cu propriile lor secretii, imi venea sa o iau razna.  La propriu. Tot timpul acesta nu am auzit in juru-mi decat ” ce trasa la fata esti” sau „vai, ce cearcane ai”… acum incep sa arat si eu mai uman, iar ei isi fac planuri de iesit la sanius.

Sanatate!

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. Cough Syrup – contine cele mai eficiente si studiate extracte homeopate, recomandate in afectiunile cailor respiratorii.
    Pret bun in farmacia guturai (70,2 Ron)