JYSK; Deschidere; Reduceri; Trambulina

JYSK si-a deschis un nou magazin in Bucuresti. In zona in care locuim.. Saptamana trecuta am primit un pliant-o catalog prin care isi anuntau deschiderea si reducerile pe care le ofera in ziua deschiderii. Adica azi! Interesante reducerile… Greu sa le rezisti, dar am reusit sa ne pastram celeritatea si sa nu cadem in ispita de a achizitiona produse care nu ne sunt necesare acum…. De cateva luni cotizam masiv la stat: ba taxa auto si cheltuieli de inmatriculare, ba cheltuieli mai mult sau mai putin legale asociate interventiei mele chirurgicale si deselor vizite facute la spitale/clinici private facute de cei mici. In plus, pe Vladi il paste (in jurul Pastelui) o interventie chirurgicala, asa ca nu e cazul sa facem achizitii ce nu ne sunt impetuos necesare. Mai avem si derapaje, dar le numim „controlate” . 😉

Un astfel de derapaj controlat a facut Sorin astazi, cand, plecat spre servici, a observat multimea ce astepta sa de deschida Jisk-ul si s-a oprit. A fata cu brio multimii ce a navalit in magazin si a reusit sa cumpere penultima trambulina la pret promotional! 244 cm diametru, plasa de protectie la doar 450 de lei. 😀 E a lor! A ajuns acasa ud fleasca, dar fericit. I se citea pe fata ca era mandru de „izbanda” lui. 😀 Imi pare rau ca cei mici inca dormeau la acea ora si nu au putut sa ii multumeasca lui Sorin cu cateva chiote de bucurie. Le merita pe deplin!

Preturile promotionale oferite de JYSK-ul deschis la Colosseum Retail Park (sos. Chitilei)  sunt valabile doar azi, 10.04.2014.

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu