Chef Forin, tone de toleranta si zane

Marti am participat la un evenimet organizat la restaurantul Tapo. A fost un soi de impertinenta din partea mea sa merg la un curs de gatit… mai ales la unul organizat de un chef cunoscut ca aruncator de farfurii – Chef Forin Dumitrescu. 🙂

Recunosc, am mers acolo cu inima mica-mica… undeva in inima mea stiam ca nu vom face sandvisuri :D.

_MG_8523Am avut noroc cu Ana, care, desi avea de preparat o alta reteta decat a mea, a fost draguta si mi-a soptit si explicat toate indicatiile pe care le dadea Chef Florin pentru toti cei care aveau de pregatit acelasi preparat ca mine. Nu radeti! M-am simtit ca si cum ea a fost cea care mi-a soptit la examenu ce m-a ajutat sa trec clasa. Multumesc, Ana!

Desi preparatul meu nu a fost unul foarte elaborat, am reusit performanta sa ma ia cu fiori pe sina spinarii pana am reusit sa toc rosiile, castravetii si dovleceii. _MG_8482

In cazul in care sunt persoane ce cred ca exagerez, va arat doar stilul meu caracteristic de a toca. 🙂 Puteti sa radeti. Aveti si de ce. Cocosata concentrata din imaginea alaturata sunt eu.

Nu-mi pare rau ca am fost, chiar daca pentru mine preparatul realizat intra la capitolul realizari supreme in bucatarie. Am invatat ceva nou si am prins curaj. Inca nu am incercat si acasa, dar o voi face cu siguranta. .. si am mai invatat ceva. Prefer sa spal vase. La asta ma pricep infinit mai bine decat la gatit!

In caz ca va intrebati cine sunt zanele din titlu, ei bine, noi furam! .. cel putin asa scria pe noi! 😉

_MG_8495

„Cursul de gatit” a fost organizat de Fairy cu ocazia lansarii unei noi formule a detergentului pentru vase.

Articole pe aceeasi tema