Parinti linistiti, frati fericiti!

Nu, nu am citit inca, cartea Laurei Markham ce tocmai se lanseaza astazi la ora 18.30 la Humanitas „Părinți liniștiți, frați fericiți: cum să creștem frați prieteni pe viață”, dar abia astept sa o citesc!

Nu stiu altii cum reusesc sa creasca frati-prieteni, dar eu una sunt depasita de situatie…. Am trecut prin toate starile de la deziluzie pana la speranta si chiar multumire, dar copiii astia ai mei au o dinamica de reusesc sa se schimbe radical de la un minut la altul. Se bat, se musca, se iubesc, se protejeaza…. nici eu nu mai stiu ce simt cu adevarat unul pentru celalalt.

Cedez din ce in ce mai des, si asta nu ajuta. Nici pe ei, nici pe mine. E adevarat ca nici noi nu am fost foarte prezenti in viata lor in ultimul an si s-a simtit acest lucru in evolutia lor… Acum trebuie sa reparam si orice idee ce ar putea fi implementata conteaza!

De ce imi pun sperantele intr-o carte? Pentru ca dr. Laura Markham ofera in cartea sa „Părinți liniștiți, frați fericiți: cum să creștem frați prieteni pe viață “ solutii verificate si bazate pe studii in domeniu.  Nu ma astept sa fie rezolvarea tuturor problemelor noastre, si nici ca aceasta carte sa devina un soi de Biblie a familiei noastre, dar ma astept sa gasesc in ea macar cateva idei care sa poata functiona si pentru noi.

frati prieteni pe viata

Articole pe aceeasi tema