Despre Frixion Colors; versiune de mama

In caz ca nu ati auzit deja despre Frixion Colors, va spun eu: sunt cele mai misto carioci pe care le-am testat pana acum. A fost o adevarata lupta sa pot pune si eu mana pe ele sa le testez… pur si simplu nu aveam loc de copii. E si normal cine ar putea ignora asa minunatii?

Tehnologia Frixion a fost patentata de renumitul producator de instrumente de scris, Pilot, iar in Romania produsele Frixion sunt distribuite de Dacris. Pe scurt, cariocile Frixion se sterg. Adio, tantrumuri si lipsa de incredere in fortele proprii ale celor mici cauzate de o banala depasire a conturului! Adio, mobila mazgalita!

In caz ca nu v-ati prins pana acum, tehnica si tehnologia ma depasesc asa ca prefer sa las persoanele pricepute sa explice despre tehnologia ce sta la baza gamei Frixion:


Nu stiu daca pe voi v-au convins clipurile de mai sus, dar mie una imi pare rau ca nu am avut la indemana Frixion mai demult. Asa poate scuteam un rand de mobila schimbata sau bani dati in plus zugravilor pentru curatarea peretilor. Da, am facut un mic test, pe perete si pe usa.. dar recunosc ca nu am avut curaj sa astept si am sters repede.. si s-a sters. In plus, testul l-am facut singura, pe intuneric, cand dormeau cei mici.. de frica sa nu le dau idei. ­čÖé Insa, sunt hotarata ca in zilele urmatoare sa le propun lor sa testeze cariocile Frixion si sa filmam experimentul pentru voi. Sa ne tineti pumnii!

Garantat, tehnologia Frixion functioneaza pe suport hartie! Chiar poti corecta/modifica orice. Cu Frixion chiar nu e nici un bai daca gresesti! Daca vrei sa te convingi, inscrie-te la concursul #FrixionColors organizat pe pagina de Facebook a Dacris si poti castiga┬ácarioci pentru copilul tau si toata clasa lui! Detalii – in postarea incorporata mai jos:

Articole pe aceeasi tema