Unde fugim din Bucuresti? Episodul Bucov

Primavara si-a intrat  deplin in drepturi iar temperaturile ridicate ne imbie sa petrecem cat mai mult timp in natura. Suntem fani ai escapadelor de jumatate de zi  – max. o zi motiv pentru care cum vine week-end-ul ne si facem planuri sa fugim…

.. de fapt EU sunt fan al escapadelor scurte. Asta pentru ca, de cele mai multe ori, plec doar eu impreuna cu 3 copii.. si nu le rezist mai mult. 🙂

Desi auzisem de ceva vreme de gradina zoologica de la Bucov, nu am reusit pana saptamana trecuta sa ajungem acolo. In lipsa de idei si cu 3 copii care imi cereau insistent sa ii duc la Rasnov, mi-am pus toate sperantele in Google pentru a imi servi o idee salvatoare. Era deja ora 11:00 si un day-trip la Rasnov iesea din discutie… Google nu m-a dezamagit. A readus in atentia mea Bucovul…. Si uite asa ne-am urcat noi in masina si 68 kilometri mai departe respiram aerul proaspat al padurii Bucov.

Nu sunt multe de spus despre locatie.. E foarte frumos si recomand experienta!

Parcul dinaintea intrarii in gradina zoologica e tare frumos si curat. Locurile de joaca sunt foarte frumos amenajate. Gradina Zoologica mi-a placut foarte tare comparativ cu cea din Bucuresti. Cei mici au fost tare incantati de locatia vizitata si s-au despartit cu greu de ea.

Chiar nu stiu ce as putea spune mai mult.. Imaginile vorbesc mai bine in locul meu:

Frumos la Bucov. Merita din plin cei 60 de kilometri parcursi

Posted by Cojocarii on 26 Martie 2016

In cazul in care va hotarati sa faceti o excursie la Bucov trebuie sa stiti ca taxa de acces auto (parcare) este 5 lei/zi si ca accesul la Gradina Zoologica costa 5 lei/adult si 2 lei/copil peste 7 ani.

Distractie placuta!

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu