Giveaway de la Luthelo via cojocarii

Desi sunt prospat „convertita” la utilizarea produselor home-made pentru curatarea si ingrijirea pielii, am deosebita placere de a gazdui pentru voi, cei care urmariti acest blog un giveaway cu produse Luthelo. Multumesc, Loredana! 🙂

Deoarece nu vreau sa lungesc introducerea mai mult de atat, voi incerca sa exprim cat mai concis regulile „jocului” care se va desfasura pe doua fronturi: bloguri si facebook.

Exista cate un singur set de poduse pentru castigatorul desemnat la fiecare categorie, iar castigatorul de la fiecare categorie va fi stabilit prin tragere la sorti pe random.org, ce va fi filmata si postata.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 14 Martie 2011, si vor fi acceptate inscrierile facute pana la data de 11 Martie 2011, ora 24:00. Va exista cate o tragere la sorti pentru fiecare categorie a giveaway-ului.

Ordinea alocarii numerelor ce vor fi extrase este cea a postarii comentariilor; se iau in calcul la numerotare doar comentariile valide.

Inainte de extragerea pe random.org, voi verifica personal toate preluarile de bannere, si prin sondaj, postarile prin care va anuntati participarea.


I.  Giveaway pentru detinatorii de bloguri:

Consta in:

– un sapun, la alegere din cele care vor exista pe stoc la data transmiterii optiunilor

– un sampon solid, la alegere in functie de stocul disponibil la data transmiterii optiunilor

– un hidratant solid pentru fata si buze

Pentru a participa la tragerea la sorti trebuie sa:

– Postati pe blogul vostru sau un articol prin care sa va anuntati participarea la concurs – musai cu ping (link inserat) la acest articol, pentru a putea stii despre participarea lor. Pingurile vor aparea  sub forma de comentariu la acest articol, numai dupa ce vor fi aprobate, drept pentru care va rog sa imi lasati ragaz 12 ore pentru aprobari. In cazul in care, dupa expirarea acestei perioade, pingul nu apare, va rog sa imi lasati un comentariul cu un link catre postarea dvs.

In articolul prin care veti anunta participarea la tragerea la sorti, cei deja „convertiti” pot face si sugestii privind produsele pe care si-ar dori sa le gaseasca in magazinul Luthelo. Loredana asteapta cu interes, sugestiile voastre.

– Optional, sa preia bannerul Luthelo si sa il pastreze pe blog, minim doua luni, pentru a isi dubla sansa la tragerea la sorti. Preluarea bannerului va fi anuntata printr-un comentariu la acest articol, in care va rog sa lasati un link catre blogul vostru.

Castigatorul desemnat trebuie sa:

– Imi trimita prin e-mail ( cojocarii.blog[at]gmail.com) optiunile sale pentru premiu si detaliile de expeditie

– Sa preia bannerul Luthelo si sa il mentina pe blogul sau minim 6 luni

– Sa devin fan al pagiini Luthelo, pe Facebook

Pachetul cu produsele Luthelo va fi expediat la orice adresa din Romania, prin intermediul Postei Romane, in termen de 5 zile de la transmiterea optiunilor si a detaliilor de expeditie.

II.  Giveaway pentru utilizatorii Facebook:

Consta in:

– un sapun, la alegere din cele care vor exista pe stoc la data transmiterii optiunilor

– un hidratant solid pentru corp personalizat

Pentru a participa la tragerea la sorti trebuie sa:

– deveniti fan al paginii Luthelo, pe Facebook
– va anuntati participarea la extragere printru-un comentariu la postarea de pe pagina Luthelo care anunta acest givaway

Castigatorul desemnat trebuie sa:

– Imi trimita prin e-mail ( cojocarii.blog[at]gmail.com) optiunile sale pentru premiu si detaliile de expeditie

Pachetul cu produsele Luthelo va fi expediat la orice adresa din Romania, prin intermediul Postei Romane, in termen de 5 zile de la transmiterea optiunilor si a detaliilor de expeditie.

Bafta tuturor!



Articole pe aceeasi tema

72 de comentarii

    1. @sakura, nu rad! 🙂 linkul de care zici apare asa deoarece este un pingback, si se realizeaza automat numai pentru blogurile de pe platforma WP, bloggerul nu se impaca bine cu WP si nu prea se pupa la aceasta functie. Merci pentru link si bafta! 🙂

  1. Ma inscriu si eu la concurs. De cateva zile tot mi-am propus insa tot pe langa am mers…
    Am preluat banerul pe blog, acum mai urmeaza sa scriu articolul. asai?

  2. Buna!particip si eu la sectiunea cu facebookul:-)Nu am incercat inca produsele handmade dar imi doresc f mult si mi-am propus sa comand cateva.

    1. @Adriana Calin, daca vrei sa participi si la etapa FB trebuie sa te inscrii si acolo – un mic commentariu la unul dintre posturile care anunta giveawayul. Aici am luat in considerare sansa pentru preluarea bannerului, si astept si linkul postarii, si uite asa vei avea trei sanse la extragere. 😀 😀

      1. @g.cojocaru, am scris acolo ca particip, dar nu stiu daca unde trebuie, ca nu mi-a raspuns nimeni.e drept ca am vazut raspunsuri de la Luthelo ca sa indrume participantii sa anunte si aici, si eu am scris ca aici am anuntat deja, deci n-o fi fost nevoie sa-mi raspunda

        1. @Adriana Calin, nu stiu din ce motive, dar eu nu mai primesc instiintari despre comentariile de acolo… iar in ceea ce priveste indicatiile Loredanei… aici trebuie sa ne facem mea culpa amandoua si sa ne cerem scuze: a fost doar o mica neintelegere si tocmai autoarea morala a giveawayului a inteles gresit explicatiile pe care le-am dat in cuprinsul postarii. 😛 Mii de scuze, te rog frumos!

  3. Buna ziua,

    Dupa ce am dat like pe facebook, mi-am gasit timp sa las si aici un coment, intrucat am aflat ca trebuie sa scriu si aici un mesaj :). Inainte sa dau ”submit” le mai urez o data mult noroc tuturor celor care participa la giveaway 🙂

    Toate cele bune,
    Alina

    1. @Alina Nistor, bafta si tie! .. Cei care participa pe FB nu trebuie sa lase mesaj si aici. E suficient sa lase un comentariu pe FB. M-am exprimat cumva gresit in cuprinsul postarii?? Te rog spune-mi de unde ai inteles a trebuie postat in abmele locuri, si remediez. Merci. 🙂

      1. @g.cojocaru,

        De pe facebook, sau in fine, poate nu am citit eu cu atentie, va trimit un mesaj pe facebook, e bine asa, ca va am in lista 🙂 ?

  4. Am dat si eu like pe fb si am pus bannerul pe blog. acum, ca la mine pe blog nu prea intra lume, e partea a doua. o sa revin si cu link-ul

  5. buna seara 🙂
    m-am inscris la concurs via Facebook si as fi foarte incantata sa incerc produsele LUTHELO, despre care am auzit numai pareri foarte bune!!
    Silvia

  6. Particip si eu, pentru sectiunea 2: facebook. ador produsele bio home-made, si dupa cum se stie, niciodata nu sunt prea multe. Produsele Luthelo nu le-am incercat inca, dar abia astept.
    Am dat like la pagina de FB.
    In rest, va doresc mult succes!

    O sa astept cu nerabdare rezultatele extragerii!

    Laura

    Laura

  7. Particip si eu , deoarece chiar as dori sa incerc aceste produse pentru ca sunt adepta a tot ceea ce inseamna natural ,iar daca un produs descoperit ma multumeste , ii raman fidela . Succes tuturor !

  8. si euuuu vreau sa particip,am dat un comment pe fb si atat..k blog…nici nu stiu cum se scrie 😛 d’apoi sa am unul :))
    cat despre produsele ei,LE ADOR…am incercat de toate..sapunuri,sampon solid,balsamuri solide,de buze,ulei..toot si sunt extraordinare…si sincer pana la ea nu am gasit produse eco la fel de bune..si plus k am incredere in ea si asta spune toot!

  9. Si eu particip cu like pe FB ca blog nu are mama 😀 dar nu pot sa stau departe de produsele Luthelo.
    Eu iubesc sapunurile lui Lore si de cate ori am ocazia mai spun cuiva. Datorita ei am inceput sa folosesc produse cosmetice home-made si daca ceva e sigur, nu sunt o persoana usor de multumit.
    Fiecare sapun al ei a fost preferatul meu si nu as putea alege un sapun din ele ca fiind cel mai pentru ca toate au cate un ceva unic care le da distictie :”>.

    Ca sa inchei, share la concurs si like la pagina lui Luthelo. Multumesc pentru sansa :X

  10. Eu am dat demult like pe facebook la luthelo, voi intra in categoria facebook caci cu blogul nu ma omor (nu am postat nimic, doar urmaresc celelalte bloguri). Am mai dat si share la concurs pe facebook.
    Cred ca asta e tot.

    1. @Alexandra, bafta la extragere, dar te rog frumos revino cu un alt comentariu in care sa mentionezi despre preluarea bannerului, pentru a ti se aloca un cel de-al doilea numar pentru participarea la extragere. Asa cum am anuntat si in articol, numerele pentru extragerea la sorti, vor fi alocate in ordinea primirii comentariilor. Sper sa nu fie prea mare bataia de cap. 🙂

  11. Deci, here I am! ma inscriu si la exragerea a doua, deci am si banner pe blog, si like la facebook! 🙂 Dubla sansa de castig! Yes! Si daca nu castig, si sansa-i revine altui participant eu tot fericita voi fi, pt ca oricum folosesc deja produsele Luthelo!

  12. hello again! scz da, am uitat sa mentionez!…dar particip la etapa cu facebook:) multumesc!

  13. se poate pentru ambele:):):):)facebook si blog ?zilele astea vine si postarea pe blogul meu..pe facebook e de ceva vreme.asa de doua zile incoa:)….ca vreau sa stie lume ca lore face niste bunatati:):):)si ca eu vreau sa incerc si din cele netestate inca 🙂

    1. @laurita,

      buuunnn pe facebook m-am inscris :):) multumim lore si voua cojocarilor :)….urmeaza un post si pe blog , dar voi reveni cu link and details !

  14. hello:) sunt Andreea si personal nu o cunosc pe Lore, dar stiu ca face niste sapunuri superbe…le ador pur si simplu, le-am incercat si sunt super sigura ca si pe viitor am sa raman la aceasta varianta de sapunuri eco:D,hand-made:) sunt atat de mandra cand vad ca exista asemenea femei , care sunt preocupate de asa ceva:) hihihi am si eu o prietena care face scutecele refolosibile, si sunt foarte mandra de ea ! asa ca go on femeilor sau mamicilor, sau mai bine zis artistelor!asa ca ma bag si eu in concurs!

  15. Si eu vreau sa particip, mai ales ca sunt fana produselor Luthelo de mai mult timp.Am scris si o mica postare pe blog despre concurs, pt ca mi se pare interesant ca si cititorii mei sa participe http://scutecele.blogspot.com/2011/02/participati-si-voi-la-un-concurs-sa.html
    Ca si sugestie pt Lore, e dorinta mea de a gasi la ea tot ce inseamna cosmeticele ce le folosim in viata de zi cu zi: vreau sa inlocuiesc lotiunea de protectie solara (care apropos e plina de chimicale), sapunul lichid (unii-l prefera lichid, nu solid :D), mastile faciale, deodorantul, demachiantul,etc.
    Stiu cum e sa fii mamica, mai ales de 2 ingerasi, si stiu ca timpul e mult prea pretios, insa am rabdare si astept cu drag ca Luthelo sa ne faca viata mai sanatoasa.
    Sigla o am de mult pe blog! Si m-as bucura daca macar prin aceasta gazduire as convinge chiar si un om ce inseamna sa folosesti produse naturale. Sunt si fan pe facebook! Sper sa castig eu! Hihihi! Cojocarilor, felicitari pentru initiativa!

    1. @Ioana Mihai Nechifor, meritul este in intregime al Loredanei, ea a fost cea care mi-a facut oferta pentru a gazdui acest micut giveaway. 🙂
      Felicitari pentru inscrierea la tragerea la sorti! Bafta! 🙂
      Hai mai treci pe la noi cu un comentariu pentru a-ti fi alocat un numar de ordine si pentru sansa suplimentara pentru preluarea bannerului! 😉

    1. @Luminita, ma asteptam sa nu se afiseze automat linkurile… se intampla des in cazul blogspotului, sorry, dar e vina lui Google, nu a mea. Hai mai treci o data pe aici si lasa un comentariu cu linkul articolului, pentru a i se aloca un numar de ordine pentru tragerea la sorti. (primul comentariu e luat in considerare ca sansa suplimentara pentru preluarea bannerului)
      Bafta!

  16. Mie mi se pare demnă de admirat orice mamă care face ea cu mânuţele ei produse cosmetice pentru bebe şi pentru ea şi nu cumpără junk-urile de pe piaţă. Mi-aş fi dorit şi eu să mă pricep la asta. Şi, cu siguranţă că, dacă aş şti să fac aşa ceva, aş da şi altor mame. Şi gratis şi pe bani, pentru că materia primă costă şi orice portiţă de a scoate un ban în plus e bună de folorit. Mi se pare normal să ne ajutăm între noi. Nu mi se pare prea mult să pui un amărât de banner pe blogul tău. Este, într-adevăr, un efort imens dacă eşti genul care gândeşte: „şi eu cu ce mă aleg din asta?”.
    Înainte să arunci cu noroi spre alţii, mai bine uită-le atent la cei în care vrei să arunci. Nu o cunosc pe Loredana (Luthelo), ea nu mă cunoaşte. Dar am intrat pe blogul ei şi ce mi-a plăcut este faptul că e dedicată acţiunior caritabile. Asta spune mult despre un om. ŞI DA, VREAU SĂ PREIAU BANNERUL LUTHELO NU DOAR 6 LUNI!!!! ŞI GRATIS!!!!
    Şi da, mă bag în concurs. Şi asta pt că nu am încercat niciodată produse home made (cu excepţia clasicului săpun de rufe cu care mă spălam la cap pe vremea lui Ceauşescu).

    1. @Cristina Ologeanu, daca te referi la mine, nu pot decat sa te citez: „Înainte să arunci cu noroi spre alţii, mai bine uită-le atent la cei în care vrei să arunci.” Nu ma cunosti, n-ai inteles ce voiam sa spun, nu stii ce „gen” sunt eu si esti foarte vehementa pentru o clauza despre care spui ca-ti e straina.

      Daca nu te refereai la mine, mi-e greu sa inteleg cui i-ai adresat comentariul tau. 🙂

      Succes la concurs!

      1. @Carla, îţi mulţumesc pt urări. pt restul nu are rost să-mi bat capul. fiecare avem zile bune şi mai puţin bune.Numai bine şi felicitări pt măzărichi! Chiar am tot citit blogul tau.

  17. Sincer, nu prea inteleg de ce atata polemica in jurul unui concurs. Eu cred ca fiecare e liber sa participe daca considera ca se merita, gresesc cumva? Eu una ma bag deoarece am folosit produse luthelo and I love them, stiu ca sunt facute cu mult suflet de o mamica pasionata de tot ce e natural si frumos. Nu am blog, asa ca o sa ma bag la varianta 2 de consurs:-). Bafta tuturor!

  18. La treburi de astea nu ma prea pricep si e drept ca am urmat linia tuturor care organizeaza astfel de initiative, dar Clara nu iti inteleg interventia..zau! Ce anume te scoate din carapace? Poti fi mai explicita?

    „insa oricat as fi eu de zen”-
    Carla, comentul tau e departe tare de aceasta stare 🙂

    Gabriela, sunt si m-am exprimat gresit in mesajul de mai sus. Iti multumesc pentru ajutor, inseamna foarte mult pentru mine faptul ca ai acceptat desfasurarea acestui giveaway in casa ta atat de primitoare si de calda.

    1. @Luthelo, te asigur ca n-am avut nici cea mai mica intentie sa fiu mai putin zen decat in zilele mele bune. 🙂

      Cat despre interventia mea, care inteleg ca te-a deranjat – pentru ca ai revenit la ea de mai multe ori – o rog pe Gabi sa stearga comentariile mele, pentru ca oricum n-are nicio importanta parerea mea vis-a-vis acest subiect. E mai frumos si estetic sa ramana doar cuvintele de lauda.

      1. @Carla, ma bag si eu: sincer nu imi doresc sa sterg nimic. Respect opiniile tituror celor care citesc acest blog, chiar daca ele sunt diferite de ale mele. Fortarea despre care vorbeai mai sus, eu am privit-o ca pe o sinceritate. Consider ca si in online, ca si in offline nu toti oamenii sunt la fel si mi s-a parut mai corect sa stipulez clar care sunt asteptarile de la cel ce va castiga. Eu zic ca parerea ta are importanta – cu siguranta nu esti singura care gandeste asa, dar esti singura care a scris ceea ce gandeste. 🙂 Nu imi doresc posturi frumoase si estetice, ci doar corecte. Nu vreau sa sterg comentarii pentru a ascunde opinii ce nu aduc cuvinte de lauda, sau nu sunt in asentimentul majoritatii. Sper ca nu te deranjeaza asta… In cazul in care vei dori in continuare sa sterg comentariile tale, din consideratie pentru tine, voi sterge ceea ce imi vei spune sa sterg, dar asta nu inseamna ca iti aprob decizia….
        Pupam. 🙂

        1. @g.cojocaru,
          Gabi, eu nu retrag ce am spus, dar propusesem sa stergi doar pentru a nu incomoda participantii la concurs. Oricum sper ca explicatiile mele ulterioare au fost mai clare… chiar nu am nimic cu brandul Luthelo sau cu Loredana sau cu oricine altcineva!

          Succes tuturor participantilor la concurs! Pupici Mariucai!

  19. E drept ca un castigator cu bun simt ar prelua banerul neconditionat.

    @ carla, nu ne cunoatem dar iti spun doar atat: i-am dat mana libera Gabrielei sa ia ce vrea din magazin si sa il organizeze cum vrea.

    Nu eu sunt cea care pierde daca nu se inscrie nimeni 🙂

    1. @Luthelo,

      Eu oricum l-am preluat bannerul inainte de a folosi produsele Luthelo, prin simplul fapt ca am cunsocut-o citindu-i blogul…apoi feisbucu:) si pe super-parinti.com…este si ea mamica…so, un punct castigat de la mine din start…preocupata de saatatea copiilor si a familiei….two more points…si pentru ca e o persoana deschisa, fara mofturi, modesta si de incredere…cate puncte oare?…nu mai conteaza :)…eu una ma bucur ca am intalnit-o , chit ca nu inca face to face.

      Gabi si Lore FELICITARI PT INITIATIVA:)…cu siguranta ma bag si eu :):)..daca-mi este permis of course!

  20. :)) Hai mai, Gabi…
    Serios acum, nu-i cam ieftina reclama asta cu banner 6 luni pentru un sapun si un hidratant?! 🙂 Plus restul posturilor gratuite, de la ceilalti aspiranti…

    Pana la urma, singurul castigator din tot acest „concurs” este Luthelo. Curat murdar, cum zicea Caragiale! 🙂

    Tu esti doar mesagerul (sper), nu te supara pe mine ca am spus-o, insa oricat as fi eu de zen, unele chestii ajung sa ma scoata totusi din carapace…

    1. @Carla, este o practica foarte des intalnita. Mai toti cei care dau cer ceva in schimb. Fair sau nu… asta se ofera.
      Am acceptat sa gazduiesc acest giveaway pentru a aduce sansa de a castiga ceva celor care citesc acest blog, mai ales ca acel ceva sunt niste produse pe care, personal am inceput sa le indragesc… probabil ca sunt multi ca mine care nu au testat pana acum un sapun home-made, si aceasta este o sansa de a isi da seama daca produsele le sunt pe plac sau nu. Oricum cine nu doreste sa preia bannerul, are optiunea de a participa la tragerea la sorti de pe facebook.
      Loredana, pe langa alte giveaway-uri organizate fara pretentii (http://luthelo.blogspot.com/2010/10/ghici-ce-e-inca-un-giveaway.html sau http://luthelo.blogspot.com/2010/10/un-nou-sampon-solid-1-giveaway.html), mai face si actiuni caritabile, licitandu-li produsele pentru diverse cauze (http://luthelo.blogspot.com/2011/02/un-clabuc-pentru-bibi-in-valoare-de-100.html sau http://luthelo.blogspot.com/2010/11/vrei-sa-fi-de-ajutor.html ). Din punct de vedere comercial ii inteleg nevoia de a isi promova mica afacere cu un minim de costuri… in fond de aici „mananca” si totusi piata produselor de ingrijire home-made nu este una foarte dezvoltata. Afaceristic vorbind inteleg perfect nevoia promovarii…
      Eu vad aceste „concursuri” in genul celor cu like-uri; eu am castigat cu ajutorul vostru al celor care m-ati votat, dar la randul meu am votat alte persoane (chiar si pe tine) atunci cand ajutorul mi-a fost solicitat, doar ca eu am dat in schimb doar un multumesc… ea are nevoie de promovare pentru a castiga un loc mai in fata, dar da la schimb niste produse… Atunci cand ai o afacere din ccare trebuie sa iti asiguri traiul, nu poti doar sa dai… asa vad eu lucrurile. In plus, nu poti forta pe nimeni sa „ajute” in nici una dintre situatii. Cine nu vrea nu o face…

      Nu am de ce sa ma supar pe tine. 🙂 aceasta este parerea ta si o respect…. si imi dau seama ca te-a scos tare din carapace daca a reusit sa strice echilibrul zen-ului tau. 😛 Sper doar sa imi intelegi ratiunea. 🙂

    2. @Carla,

      Carla, valoarea poate ajunge undeva la 60 lei per premiu. Poate o doamna bea un cokteil in oras cu banii astia insa eu muncesc pentru ei de-mi sar capacele. tinand cont ca ar putea fi castigat de un blogger fara trafic(just my 2 cents)…nu;s prea castigata…

      Ca sa nu mai vorbim de castigatorul de pe facebook care tre sa apese un buton si sa scrie doua vorbe….maaaaaaaaaaaama cata bataie de cap….maaaaama cat efort! Oameni care poate dau zeci de likeuri fie cu drag fie in urma cerselii de voturi.

      1. @Luthelo,
        Loredana, e drept ca nu te cunosc si nici produsele tale nu le-am folosit, desi am auzit de ele si, pe de alta parte, sunt foarte constienta ce beneficii aduc produsele bio pentru sanatate si mediu… Nu am contestat in nicicun fel munca ta sau calitatea produselor tale, nu ma intelege gresit.

        Nu cunosc povestea din spatele acestei campanii sau a nasterii micii tale afaceri. Am criticat, intradevar, faptul ca – asa cum suna anuntul din post – castigul este de partea ta, mai mult decat a „castigatorului”. Si nici asta n-ar fi un lucru rau, daca tot concursul n-ar avea o tenta atat de vadit comerciala, in opinia mea… cum spuneai si tu, „cerseala de voturi”, pe care toti o practicam intr-un fel sau altul.

        Sa fiu mai explicita? Dupa cum bine s-a spus deja, era de bun-simt ca bannerul tau sa fie promovat pe site-ul castigatorului fara ca tu sa ceri asta. Majoritatea blogerilor ar fi facut-o numai din placerea de a-ti promova produsele, dat fiind renumele de care se bucura deja. (Multi dintre noi facem asta fara sa ne roage nimeni, pentru o multime de produse sau servicii ce ne plac si nu cerem/primim nimic in schimb).

        Din punctul meu de vedere, ca potential participant la orice concurs, castigatorul „nu trebuie sa nimic”. Sunt castigatorul unui concurs, sau partenerul unei campanii publicitare? Observatia mea s-a referit strict la felul cum ati formulat conditiile de dupa castigarea premiului. Poate ca tu muncesti de-ti sar capacele pentru acele produse, dar te asigur ca si un blogger „munceste” in felul lui pentru blogul sau si isi cunoaste „pretul” advertorialelor platite. Iar ceea ce tu ai propus in cadrul acestui concurs mie mi s-a parut putin „fortat”.

        Felul in care mi-ai raspuns, ofensiv si ironic, nu-si avea rostul. Eu imi cer scuze daca in prima interventie am parut agresiva vis-a-vis de tine sau de Gabi, sau de acest concurs. Era o opinie, nu e nevoie sa tii cont de ea; acest concurs oricum are ecoul dorit printre blogeri.