Baby Expo in viziunea cojocaritelor

Ieri, ne-am mobilizat si am vizitat Baby Expo. Dupa ultima experienta pe care am avut-o la ultimul Kidex, mi-am promis sa nu desconsider ever Baby Expo-ul. Nu pot sa spun ca m-a dat pe spate ceva din ceea ce am vazut la Baby Expo, insa sunt incantata ca am reusit sa fac mici cumparaturi, si ca am reusit sa gasesc cam tot ce aveam in wish-list, insa trebuie sa admit ca se putea mult mai bine. Chiar nu imi pot explica de ce expozantii, daca tot fac un efort financiar de a participa la un asemenea eveniment nu investesc mai nimic in promovare sau nu arata mai multa consideratie fata de consumatori, investind putin in expunerea produselor pe care le comercializeaza. Au fost putine standuri care mi-au atras atentia, in rest, la marea majoritate, m-am simtit perecum intr-un bazar in care trebuia sa cotrobai prin mormane de produse in care primau chinezismele pentru a putea gasi ceva de calitate. Din aceasta cauza, m-am orientat mai mult spre standurile cu produse romanesti si spre cele cu produse bio.

Partea cea mai buna a fost ca nu a fost deloc aglomerat si ca am reusit sa ma vad cu doua dintre mamele ale caror bloguri le urmaresc: Cristina si Joe

Partea cea mai prosta a fost ca ne-am porcait amandoua (Maria si je) cu junk-food: ea cu un borcan de Nestle iar eu cu o jumatate de ciocolata – eram plecate de la 9.30 de acasa iar la Baby Expo am ajuns abia la 11.30 si am plecat la 14.00. Ea mancase inainte sa plecam de acasa, dar 12.00 este ora ei de masa…. eu nu apucasem sa mananc nimic.

A fost o exceptie pe care nu imi doresc sa o repetam prea curand, nici una dintre noi

Si acum sa ma laud cu ce am cumparat Β (click pe poza pentru a fi redirectionati catre site-ul producatorului/importatorului):

Diva Rock

Cam astea sunt achizitiile mari … si dragi (mai ales tutu-ul Mariei). In afara de astea am mai luat cateva maruntisuri gen, tetine (noi folosim Canpol si se gasesc destul de greu in Bucuresti, asa ca ii vanez mereu la targuri), o palarioara si cateva hainute pentru Ghita.

Mai vroiam sa cumpar niste sosete „trei sferturi” insa nu am avut rabdare sa cotrabai prin toate coltisoarele standurilor care nu stiu sa isi expuna marfa. Cu siguranta ca se gasesc la Baby Expo, insa eu nu le-am vazut. πŸ™

Mi-au mai atras atentia, cei de la Unda Chic ale caror produse pot fi gasite si la Magia Copiilor, chiar la aceleasi preturi ca la producator, avantajul fiind ca cei din urma sunt din Bucuresti si astfel nu se mai achita transportul (producatorul este din Oradea). Mi-au placut la nebunie tricotajele pentru copii si cred ca primavara aceasta o sa o improprietaresc pe Maria cu ceva de la ei. πŸ™‚ Β …. merita mentionat faptul ca, daca aveti un copil-Gulliver, precum Maria mea, e bine sa va orientati la o masura mai mare; de ex. Maria, la cele aproape 12 luni ale ei se incadreaza la masura 3-4 ani. πŸ˜€ , 1-2 ani fiindu-i mulate pe corp si foarte foarte scurte. πŸ˜›

Mai merita sa zaboviti putin si pe la Tara Cosmetics unde veti gasi cosmetice naturale si jucarii eco pentru pitici, sau la Saga Sanatate unde puteti sa aflati cum sta treaba cu Omega 3 si si vitamina D (din surse naturale), sau la standul celor care comercializeaza jucarii din lemn – imi scapa numele acum.

Cam asta a fost experienta noastra cu cea de-a 30-a editie a Baby Expo-ului. Se putea mult mai bine, dar si mai rau…

Articole pe aceeasi tema

12 comentarii

    1. @Stefania, sunt tare frumoase. Daca vrei, poti da click pe poza si ajungi pe site-ul producatorului, unde gasesti mai multe modele; daca iti place ceva anume, poti da comanda si iti pot face pe masura printesei voastre. Tot ce trebuie sa le comunici este circumferinta taliei si lungimea pe care o doresti.

  1. Arati absolut minunat!!! Minunat!!! Iuhuuu! Si Maria ce mare eeee!

    In primele poze sunteti langa niste jucarii Boribon, poate acela e magazinul cu jucarii de lemn :).

    Pupici si sa folositi sanatosi cumparaturile!

    1. @Raluca, multumesc. πŸ˜› Cred ca de Boribon este vorba… Joe, mamica lui Ozzy a cumparat de la ei – eu imi propusesem sa ma intorc acolo inainte de plecare, dar se facuse deja tarziu si nu am mai trecut… Oricum, am inteles ca va mai fi un Baby Expo in mai, asa ca mi-am propus sa nu ii ratez atunci. πŸ˜‰

    1. @Maria, … nu am mai intrat intr-un GAP de la sfarsitul anului trecut… si atunci nu mi-au sarit tutu-urile in ochi, dar sper sa ajung cat de curand la un GAP pentru bodyurile acelea negre. Merci frumos pentru informatie.
      Eu sunt entuziasmata ca se deschid H&M-urile la sfarsitul lunii!!! sper sa gasesc cate ceva interesant si pe acolo.

  2. Felicitari pentru achizitii, mortal tutu-ul cu adevarat!Sa le purtati/ folositi cu placere!
    Si noi am avut un biberon Canpol, dar le gasesti cam rar, e adevarat.

    1. @Cristina, multumim!! πŸ™‚ Noi avem aproape numai canpol, deoarece am mers pe varianta biberon din sticla, am luat doar doua din plastic (fara BPA) de la DM, pe care le folosim la cereale. Mi-a facut un obicei din a-mi face stocurile astfel incat sa ma tina din Baby Expo in Baby Expo.

  3. Gata , le am vazut ;)!Si da , raman la aceeasi parere.Adica pt 20 de sapt esti ff bine, serios.Stii ca sunt sincera , nu o spun doar din complezenta ;)!Imi place , tine o tot asa , bravo!Si neaparat cnd intregiti tinuta , sa ne o arati si noua, da ? πŸ˜‰ Pupi!

    1. @povesteadarieinicole, multumesc. Ma incurajeaza cuvintele tale! πŸ™‚ Sper sa reusesc sa mentin trendul acesta pana la sfarsitul sarcinii. πŸ˜€ … care, nu-mi vine a crede, dar a trecut de jumatate!! Normal ca arat pitica in tinuta de fite. πŸ™‚ … daca purta putin mai mult la picior, puteam sa ii iau niste bocancei si o geaca de piele… atunci chiar ca o faceam diva rock. πŸ™‚

  4. Sa stapaniti sanatoase dragelor tot ce ati targuit ;)!Am fost foarte derutata cu rochita voastra :))).Nu mi dadeam seama ce e de fapt .M am lamurit pana la urma :).Pupici!
    Aaaa…ca era sa uit .Auzi , mami , da burta ta unde e ???ca te vad asa …in juma de poza ….dar burta ioc.Vad ca te tii de treaba cu kg.Bravo, bravo!pup.

    1. @povesteadarieinicole, cateva poze cu burta gasesti aici: http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2011/03/10/intalnire-de-gradul-3/
      Tutu-ul imi place de mor!!! Iar ea e atat de dulce imbracata in el. πŸ™‚ … doar tata face misto de ea si ii spune ca e imbracata ca un papuas. πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€
      Acum sunt in cautare de body simplu rosu sau negru si pantofiori din lac negru, ca bentita rosie avem deja. Tinuta asta va fi numai rosu si negru… ah, mai trebuie sa ii gasesc si ciorapi rosii. De cateva luni mi s-a pus pata pe tutu, iar acum ca l-am gasit, nu am mai stat pe ganduri. πŸ™‚ .. e adevarat ca vroiam alta combinatie de culori, dar era singurul tutu mai mare … 2-3 ani.
      Dupa ce te uiti la poze sa imi zici daca mai raman valabile felicitarile pentru kilograme. πŸ™‚

      pupacim.