Hot Sexy Mama โ€ฆ in devenire (IV)

Iar e Marti, iar vorbim despre HSM.

Spre deosebire de saptamana trecuta nu prea am cu ce ma lauda.

Am crescut in greutate cu 300 de grame… acceptabil pentru o sarcina de 21 de saptamani; doar Ghita are in jur de 460 de grame.

Am derapat in ciocolata – o jumatate o data ( pe post de inlocuitor de masa) si alte trei cubulete in alta zi, dar am scapat si in niste oua ochiuri…. si am inceput iar sa dau iama prin sucuri ( Ice Tea mai mult).

Probabil ca mi s-au urcat la cap progresele inregistrate pana acum, asa ca ma vad nevoita sa schimb foaia. Trebui musai sa ma abtin de la mancarea nesanatoasa si sa declar razboi dulciurilor!

Pentru aceasta saptamana trebuie musai sa:

– spun pas tuturor sucurilor. Imi voi permite dor luxul unei limonade facute in casa – cu miere

– spun pas ciocolatei si oricaror altor dulciuri

– spun pas prajelilor

– fac vizite frecvente la piata pentru a ma aproviziona cu cele necesare salatelor

– spun pas mancarurilor gatite in nesanatosul stil ย „romanesc”

In incheiere, un mic grafic de auto-impulsionare.

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii

  1. Go Gabi Go!.Sucurile nu sunt bune.PEntru ca esti gravida iti dam voie sa iti storci portocale sa bei dar nu mai mult de un pahar pe zi!Si o da daca ti-e pofta de ceva mananca fara frica dar putin.Iti satisfaci pofta si nu distrugi dieta.Gusti acolo putin si gata :d.Va pupam.

    1. @Ioana, de sucuri de portocale nu ma mai ating in viata mea. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ … ele sunt principalele vinovate pentru cele 42 de kilograme acumulate prima data. ๐Ÿ™ mai bine o limonada cu foarte putina miere sau un ice tea pregatit in casa.
      Legat de pofte… mie imi e cam teama de ele, ca nu prea am limite. Daca scap in ceva, apoi nu ma mai opresc decat cand sunt satula. ๐Ÿ™
      Va pupacim si noi. ๐Ÿ˜‰

  2. Ei, mai are omul normal pofte, dar in situatia ta… Mai sunt si exceptii, important este ca ai realizat un alt regim de viata!

    1. @cati, nu prea cred eu in poftele de gravidie… sau cel putin pe mine m-au ocolit. ๐Ÿ˜€ Sper din suflet sa reusesc sa adopt obiceiuri alimentare cat mai sanatoase pe care sa le pastrez cat mai mult timp. Pupam

  3. Tu stai chiar bine, esti mai concentrata asupra dietei chiar si graviduta fiind, eu n-am scapat in ciocolata, dar in prajituri…plus vreo doua cocktail-uri la iesirea de sambata…si coliva, ca a fost parastasul bunicii:( Tragic:(((
    Trebuie sa-mi fac si eu un grafic din asta, poate reusesc sa ma concentrez mai bine asupra dietei!

    1. @Cristina, dupa 42 de kilograme ramase amintire in urma primei sarcini as fi inconstienta sa nu fiu concentrata. ๐Ÿ˜‰
      Tin pumnii sa reusesti sa ajungi cat mai repede unde ti-ai propus.