Bucurii

Astazi a fost o zi fantastica! Mi-am vazut amandoi copii. Pe Maria la pranz, iar pe Vladimir acum 5 minute!!! 😀

Maria a stat in curte, m-a pupat, si, la plecare, vroia sa urce cu mine la salon. 🙂 Pe Vladimir nu am avut voie sa il ating, dar l-am vazut … si la despartire mi-au dat voie sa il sarut pe crestet! 🙂 Prima data cand mi-am pupat puiul!

Plutesc. Nu exista bucurie mai mare…. lipsea doar Sorin. Inca nu pot sa imi revin din starea de „plutire” . Pe Maria nu o mai vazusem de 9 zile iar pe Vladimir de 4 zile!

Nici ca imi puteam dori altceva de la o singura zi! 🙂

Articole pe aceeasi tema

26 de comentarii

  1. cititnd despre nasterea lui vladimir, la acest post chiar mi-au dat lacrimile. cand am nascut-o pe mariuca mi s-a parut ca a trecut enorm de mult din momentul in care am pupat-o pe crestet pana mi-a fost adusa la san(cam 8 ore) imi venea sa mor de dorul ei si faceam tot ce nu puteam face sa-mi revin mai repede si sa-mi fie adusa.
    vai, imi vine sa plang amintindu-mi emotiile de atunci.
    va pup si sanatate multa tie.

    1. @veronica, maine se fac 14 zile de la nasterea lui, iar eu nu l-am luat nici macar o data in brate… dar o sa am o viata sa o fac! Important este sa ajungem cat mai repede acasa!

  2. Acestea sunt adevaratele bucurii pentru o mama si nimic nu se compara cu un simplu pupic sau o imbratisare cu puiul (puii) ei! Ai 2 motive in plus pentru care trebuie sa lupti sa fie totul bine.

  3. Am citit abia acum…Imi pare tare rau pentru experienta prin care ai trecut. Iti doresc toata sanatatea din lume si sa fiti impreuna curand, sa va bucurati si sa zambiti de cat de frumos este in patru.

  4. Gabi,felicitari!Sa-ti traiasca comorile de copilasi si sa va reintregiti repede familia!Numai bine va doresc si te asteptam la povestit !

  5. Cu siguranta au fost momente cu adevarat extraordinare si incarcate de emotie, dupa atatea clipe grele…ma bucur mult pentru tine si recuperare rapida in continuare! Imi doresc sa citesc numai vesti bune despre voi 4 de acum inainte!:)

  6. Ma bucur imens pentru fericirea ta! 🙂
    Tin pumnii ca sa ai zilnic o astfel de zi , atata vreme cat te recuperezi!

    1. @magda, nu pot sa intind coarda. M-as bucura insa si daca o zi precum cea despre care am scris s-ar repeta in fiecare saptamana pe care mi-o petrec aici. 🙂

  7. Mi-au dat lacrimile, ma bucur mult pentru voi. Doamne ajuta sa vina cat mai curand zilele in care veti fi nedespartiti!!

  8. Ma bucur tare mult pentru tine si imi dau seama ce greu ti-a putut fi.Hai,curaj,incepe marele capitol:LA BINE,ca raul s-a dus.Iti doresc sa ai zile si mai minunate.Pupici .

  9. Să fiţi sănătoşi, toţi! Mă gândesc la voi şi abia aştept să văd poze cu frăţiorii, la prima întâlnire… Cu imaginea asta în gând, vor trece mai repede zilele astea grele şi pentru tine! Te îmbrăţişez 🙂

  10. ASta da bucurie, asta da reîncărcare a beteriilor! De asta aveai nevoie ca să te aduni să lupţi să te faci bine mai repede. Dragii de ei, draga de tine…

  11. offf am ochii plini de lacrimi de bucurie 🙂 cat ma bucur pentru fericirea ta, si de aceasta postare pe care am asteptat-o si urmarit-o in ultimele zile. Aveti grija de voi

    1. @laura, iti multumesc din suflet! Eu nici acum nu ma pot opri din plans, dar este prima zi in care lacrimile mele nu sunt numai de dor si disperare! 🙂