Blogstock

Ati auzit despre Blogstock? Daca nu, luati si cititi aici.

Personal, salut cu entuziasm initiativa organizatorilor de a incerca sa creeze doua tabere pentru bloggeri. Inainte sa raman insarcinata discutasem cu Sorin sa participam si noi la cea de la Ibanesti , dar Vladimir ne-a dat putin planurile peste cap, insa ne-am spus ca vom amana pentru un an … apoi am auzit despre tabara din Vama, iar ideea ne-a cucerit pe loc. Ne atragea si perioada de desfasurare – pana la 15 Septembrie si am crezut ca ne putem incumeta cu doi copii mici pana acolo, insa viata ne-a dat putin planurile peste cap anul acesta si tot ce voi putea face este sa urmaresc pagina oficiala Blogstock si camera web din Vama ­čÖé (daca treceti prin fata ei, sa imi faceti cu mana)┬á┬ási blogurile celor doi curajosi organizatori, Melania si Sorin, si sa visez… ­čÖé

Poate la anul, daca reusim sa scapam cu bine din incercarea prin care trecem.

E vara si sunt nostalgica atunci cand e vorba de Vama. ­čÖé Acolo am fost ceruta in casatorie, acolo ne-am petrecut „luna de miere”, acolo am aflat ca vom fi parinti pentru prima data… ­čÖé …. Acolo vroiam sa il botezam pe Vladimir….

Daca aveti timp, si drum prin Vama ┬ásau pe la Ibanesti, nu-i ocoliti. Sigur va vor primi cu bratele deschise! ┬á…. Daca vreti sa ii sprijiniti, imprastiati vestea si/sau preluati-le bannerul. Au nevoie de tot sprijinul pe care il putem acorda. Este primul an – cel mai greu, dar cu ajutorul nostru poiectul lor poate deveni exact cum si-l doresc: ” primul festival al bloggerilor neafilia╚Ťi, sub titulatura BlogStock.ro, av├ónd dou─â sec╚Ťiuni, ╚Öi anume: Vama Veche, ├«n perioada 15 iulie-15 septembrie 2011 ╚Öi „Evadarea ├«n verde” la Ib─âne╚Öti (Mure╚Ö), ├«n perioada 16-21 august 2011.
Acest proiect ├«╚Öi propune s─â devin─â un eveniment multianual, care s─â creeze condi╚Ťiile organiz─ârii de evenimente itinerante prin diverse loca╚Ťii, la indica╚Ťia ╚Öi cu sprijinul comunit─â╚Ťilor locale de bloggeri. Fiind un proiect ini╚Ťiat f─âr─â sprijinul unor entit─â╚Ťi cu interese de natur─â comercial─â, dar fiind deschis unor eventuale viitoare colabor─âri ╚Öi parteneriate, BlogStock.ro are ca obiectiv principal crearea ╚Öi dezvoltarea a c├ót mai multe mini-comunit─â╚Ťi locale ale bloggerilor care au preocup─âri, pasiuni, interese comune. ”

… poate anul viitor se organizeaza si un blogstock pentru familisti cu pitici mici… ­čÖé

Articole pe aceeasi tema