Blogstock

Ati auzit despre Blogstock? Daca nu, luati si cititi aici.

Personal, salut cu entuziasm initiativa organizatorilor de a incerca sa creeze doua tabere pentru bloggeri. Inainte sa raman insarcinata discutasem cu Sorin sa participam si noi la cea de la Ibanesti , dar Vladimir ne-a dat putin planurile peste cap, insa ne-am spus ca vom amana pentru un an … apoi am auzit despre tabara din Vama, iar ideea ne-a cucerit pe loc. Ne atragea si perioada de desfasurare – pana la 15 Septembrie si am crezut ca ne putem incumeta cu doi copii mici pana acolo, insa viata ne-a dat putin planurile peste cap anul acesta si tot ce voi putea face este sa urmaresc pagina oficiala Blogstock si camera web din Vama 🙂 (daca treceti prin fata ei, sa imi faceti cu mana)  si blogurile celor doi curajosi organizatori, Melania si Sorin, si sa visez… 🙂

Poate la anul, daca reusim sa scapam cu bine din incercarea prin care trecem.

E vara si sunt nostalgica atunci cand e vorba de Vama. 🙂 Acolo am fost ceruta in casatorie, acolo ne-am petrecut „luna de miere”, acolo am aflat ca vom fi parinti pentru prima data… 🙂 …. Acolo vroiam sa il botezam pe Vladimir….

Daca aveti timp, si drum prin Vama  sau pe la Ibanesti, nu-i ocoliti. Sigur va vor primi cu bratele deschise!  …. Daca vreti sa ii sprijiniti, imprastiati vestea si/sau preluati-le bannerul. Au nevoie de tot sprijinul pe care il putem acorda. Este primul an – cel mai greu, dar cu ajutorul nostru poiectul lor poate deveni exact cum si-l doresc: ” primul festival al bloggerilor neafiliați, sub titulatura BlogStock.ro, având două secțiuni, și anume: Vama Veche, în perioada 15 iulie-15 septembrie 2011 și „Evadarea în verde” la Ibănești (Mureș), în perioada 16-21 august 2011.
Acest proiect își propune să devină un eveniment multianual, care să creeze condițiile organizării de evenimente itinerante prin diverse locații, la indicația și cu sprijinul comunităților locale de bloggeri. Fiind un proiect inițiat fără sprijinul unor entități cu interese de natură comercială, dar fiind deschis unor eventuale viitoare colaborări și parteneriate, BlogStock.ro are ca obiectiv principal crearea și dezvoltarea a cât mai multe mini-comunități locale ale bloggerilor care au preocupări, pasiuni, interese comune. ”

… poate anul viitor se organizeaza si un blogstock pentru familisti cu pitici mici… 🙂

Articole pe aceeasi tema