Dau!

 Bunicule, daca ma mai chinuiesti mult cu masajul asta terapeutic, dau! Nu glumesc, chiar dau!

Asta par a exprima pumnisorii lui stransi si bratele incordate.  Scena se repeta seara de seara, la masaj, atunci cand ii lucreaza tata gatul si incheieturile picioarelor. Il doare pe voinicul meu, dar e brav si suporta totul barbateste. Se incordeaza si priveste incruntat; rar, foarte rar izbucneste in plans.

Torticolisul pare sa fi cedat. Terapiile noastre neconventionale ( inotul cu colac pentru gat), masajul si exercitiile pe care le face tata cu el si tratamentul homeopat pe care l-a luat, par sa isi fi facut efectul. In doua saptamani mergem la control.. poate a scapat!

Tal valg-ul lui da semne ca cedeaza dar e departe de a fi vindecat… dar si la Maria am scapat de el in 9 luni, asa ca mai am rabdare.

Nerabdarea mea se manifesta in privinta stafilococului auriu si a eruptiei cutanate care se pare ca tot de el e cauzata. 🙁 E plin  de bubite mititelul si nici baile cu tarate, masajul cu uleiuri naturale sau spalatul cu sampoane bio, si nici tratamentele homeopate nu par sa ajute. Apar si dispar in continuu. 🙁 Maine mergem sa il vaccinam. Sper sa fie la fel de „barbat” ca la masaj. 😉

Articole pe aceeasi tema

20 de comentarii

  1. dragut foc Vladutul vostru! Gabi, eruptie cutanata a avut si fetita mea de la o luna si ne-a tinut vreo 2 luni, pediatra ne-a spus ca e de la caldura, milaria se numeste.

    1. @monica, tot cam la o luna i-a aparut si lui…. 🙁 pana acum l-au vazut 3 medici si nici unul nu a mentionat nimic de milaria. O sa cercetez. Merci de info. 🙂 … si de complimente. 🙂

  2. noi am avut si torticolis (Edi) si tal valg, amandoi. de torticolis am scapat cam in 3 luni, dar era o forma mai severa, nu putea mititelul sa intoarca capul spre stanga deloc. masaj kineto la greu si pozitionat capul pe stanga, pe cat posibil. colac pentru gat n-am avut, n-am gasit info la vremea respectiva despre asta:(, insa mi se pare un instrument f eficient.
    cat despre tal valg, parca in 6 luni am scapat si numai cu masaj.

    va fi bine si la voi!

  3. E un adevarat luptator Vladimir.
    De mic e puternic. O sa treaca cu bine peste toate iar tie o sa-ti creasca inima mare mare asa cum creste si el.
    Masajul, exercitiile si inotul care-l faceti voi sunt excelente ptr el.
    Sa o lasi pe Maria sa se joace mult cu el. il va stimula si-l va ajuta foarte mult.

    1. @sakura, 🙂 sper sa aiba efect! 🙂 Maria nu se joaca cu el.. il mangaie, il dragaleste, ii da suzeta, il plima cu caruciorul… dar numai cand are ea chef. Nu ii interzicem nimic ce nu ii face rau piticului… caci atuncicand se ambitioneaza sa ii bage suzeta in gura si nimereste ochiul lui, si nu accepta ajutorul nostru, o luam de langa el….

  4. Si noi am avut torticolis. Se va remedia cu ajutorul masajului. Noi am mai folosit si mingea medicinala, il asezam pe ea, pe spate, pe burta si il roteam fata-spate, de fapt mai mult atarna pe minge. A contat si foarte mult ridicatul la fiecare baita de cap. Cei drept, eu nu aveam curaj, sotul executa ridicarea!
    Am facut doar 3 sedinte de masaj la kinetoterapeut pentru ca tipa foarte tare si nu se alegea mare lucru din sedinta.

    1. @mami de strumf, si noua ne-a recomandat medicul ridicarile de cap, iar in plus noi il mai lasam sa „inoate” cu colacul pentru gat, care are cam acelasi efect, doar ca, fiind in apa greutatea corpului sau nu se resimte la fel..
      .. cat despre tipetele de la kineto, stiu cum e.. 🙁 Desi am ales un cabinet privat iar doamnele de acolo au avut grija de el, si au fost blande si au facut pauze (ceea ce la stat nu se intampla nici cu spaga – stiu din experienta cu Maria), saracutul tot a plans rau.