Cojocarii din Tara de Nicaieri

Maria ne dadea pe toti cu praf magic ca sa putem zbura mai repede sa il atacam pe bunicul-capitan-Hook; Vladimir, inaripat de praful magic presarat de sor-sa, zbura spre Hook purtat in bratele mele.. am ajuns la Hook-ul nostru ce statea pe canapea. Ajunsi acolo, Maria tabara pe Hook, iar eu i-l arunc la propriu pe Vladimir in brate, inverzindu-ma. Am zis doar un „au!”. Obisnuiesc frecvet sa ma lovesc de acel picior de canapea, asa ca asteptam sa se mai domoleasca durerea, sa pot calca… Timp in care toti 3 eram concentrati pe atacul asupra bunicului-Hook. Eu am abandonat lupta si am avut curiozitatea sa imi dau jos soseta…. Sangele tasnea, degetul era deja umflat si vanat, iar unghia mai statea atarnata doar in radacina. Un peisaj deloc frumos. Instinctiv, am apasat pe unghie… cred ca incercam sa o „lipesc” la loc. In zadar.  M-am imbracat si am plecat (insotita ca nu eram in stare sa conduc) la spital, unde am fost poftita direct in sala de operatie.

Acum a trecut deja si orice ramasita de anestezie. Si doare. Cumplit; in consecinta sunt dependenta de ketonal/nurofen. … si am o dilema: cu ce ma incalt eu astazi??

M-am scos! Timp de 6 luni o sa platesc mai putin la pedichiura. Nu mai posed 20 de unghii ci doar 19.  Una mi-a fost smulsa chirurgical… tocmai cand ziceam si eu ca mi-am incheiat pelerinajele prin spitale.

Voi cum v-ati petrecut week-end-ul? 🙂

Articole pe aceeasi tema

18 comentarii

    1. merci! 🙂 Google zice ca ar creste cu 1 mm pe zi. In ritmul asta, pana la vara voi avea si eu unghia intreaga. 😉

  1. Oooooof! Of Of!… Nasol cu incaltatul. Balerini cu 2 numere mai mari la serviciu, si pana acolo… masina?

    1. balerinii 42 nu se gasesc pe toate drumurile :)) folosesc o pereche de pantofi mai lati dar strict pe durata deplasarilor, iar de condus inca nu se pune problema. Impricinata e unghia mare de la piciorul drept. 🙁 Azi m-a dus mama la job… ma ia ori ea, ori Sorin. Sper sa nu dureze mult etapa asta

  2. Am pățit si eu chestia asta odat, mi-am prins degetul mare la o usă…ungia respectivă a fost sensiilă ani de zile, cum mă loveam un pic la ea (genul de lovire la care în mid normal nici nu ar trebui să simți nimic) cum mi se învinețea instantaneu…mi-a mai picat de vreo două ori după aia… 🙁

  3. Este o promotie de care noi nu stim? Vrei sa le iei tu pe toate? Mai lasa si la altii.