Ninge iar!

Imi place zapada. Iernile fara zapada imi par fade. Imi plac si nametii, chiar daca sunt nevoita sa ii fac concurenta zilnic „doamnei cu lopata„.

Ieri a nins si a fost frumos… deja pe seara se topise zapada pe stada…

Mi-e dor de iernile de care aveam parte in copilarie! Le vreau inapoi. Pentru mine, dar mai ales pentru cei mici. Prefer sa petreaca timpul la saniusi decat in casa butonand cine stie ce gadget.

In rest, tot muciosi, dar fericiti si cu obrajii rumeniti de ger.

Articole pe aceeasi tema

13 comentarii

  1. Am prins si noi super-zapada de sambata seara, intr-un parc micut si frumos din Colentina 🙂
    Ma suna tata dimineata „voi mai stati, cand plecati (de la VL spre Buc adica)? aici ninge foarte frumos, cu fulgi mari, sa va luati mai multe perechi de manusi!”
    La VL era un soare orbitor, si vreo 4-5 grade 🙂 Dar odata intrati pe autostrada, pe la pranz, s-a dezlantuit iarna, masinuta noastra arata de parca ar fi venit de pe front 🙂
    Asta e … uneori e nevoie sa mai vi de la deal spre campie, ca sa te bucuri de zapada 🙂
    Hai ca ma mut pe mail, ca vreau sa te intreb ceva!

  2. Sunt curioasa cum se va intoarce baiatul meu de la scoala astazi, ca nici nu a vrut sa auda de geaca. :(( Probabli mucios si el. :))
    De la geamul meu se vede putina zapada pe un acoperis. In rest, uscat ca in plina vara.

    1. stiu ca se spune ca tinerii sunt mai vigurosi si mai rezistenti.. dar chiar asa?!? Mi s-a facut frig numai citind.

  3. Și eu vreau mai multă zăpadă pentru piciul meu. După amiază ne-am propus să facem un om de zăpadă în IOR. Sper să reușim!

    1. sa va fie de bine! Noi anul acesta vroiam sa ne rezumam la 4-5 zile la munte.. acum sper sa reusim sa mai prindem macar un w/e .. 🙁