Magazinul de Mosi

Mosii de la serbarile gradinitei la care sunt inscrisi copiii mei, nu vin singuri si nici nu pica din cer. Anul acesta, m-am oferit voluntar in comitetele de parinti, drept pentru care am cateva sarcini organizatorice… Nu a fost bataie pe locurile din comitetul de parinti.. doamnele se cam rugau de parinti sa ridice mana..  Am facut-o si nu imi pare rau.

Am divagat. Postul acesta este menit sa ii ajute pe cei  asemeni mie, care cauta un Mos cu preturi decente dar care sa poata face fata cu brio celor mici. In cautarea Mosului perfect am primit oferte chiar si de 350 lei/ora. E drept ca Mosii aceia aveau barba adevarata si costume impecabile, dar cand am adaugat si costurile cadourilor celor mici si alte costuri pe care le-am decis impreuna cu ceilalti parinti, ne-am dat seama ca 350 lei pentru un Mos este mult prea mult pentru bugetul total agreat de parinti, asa ca am inceput sa cautam. Am renuntat la barba naturala, dar am ales totusi sa nu facem concesii prea mari la costum. … sa nu ii dezamagim inca pe cei mici… am reusit sa gasim ceva oferte in jur de 200 de lei.. insa bugetul era destul de mare pentru unii dintre parinti…

Norocul meu a venit de la unul dintre parintii din grupa lui Vladi, care m-a pus in legatura cu Rudolf 🙂 . Momentul discutiei cu renul Mosului a fost ca o revelatie. Avem Mos! Avem Mos care isi face lectiile inainte si al carui ren pare tare profi, iar pe mine nu ma prea insala instinctul. … iar bugetul este .. uman si confortabil pentru toti parintii.

Anul acesta, am ales sa mergem pe mana Mosului de la NBPC Events. Daca si voua va da batai de cap cautarea Mosului pentru serbarea de la gradi dati-le o sansa. Presimt ca nu veti regreta.  Va voi spune sigur dupa 15 Decembrie, cand vom avea prima intalnire cu Mosul.

Articole pe aceeasi tema