Andreea – update financiar

Astazi, in jurul pranzului, in contul Andreeei se stransesera 2725,25 lei, din care 2150 lei donatii de la colegii de gradinita ai Andreeei si 575,25 lei bani stransi din donatii  si din licitatii online.

In plus, mai exista promisiunea unei donatii de 5000 de lei din partea angajatorului mamei Andreeei  si avem speranta ca vom reusi sa facem CT-ul si RMN-ul in baza trimiterilor existente si astfel sumele vor fi decontate de Casa de Asigurari; asta ar insemna 2000 lei „salvati”.

Intr-o lume ideala, in care totul merge bine si vor exista fonduri pentru efectuarea investigatiilor cu decontare iar donatia promisa se va concretiza, Andreea mai are nevoie doar de 7474,75 lei pentru operatie.  (aici puteti accesa informatiile privind costul operatiei )

Ma ajutati sa o ajut pe Andreea sa mearga dreapta? Ma ajutati sa o ajut sa isi descorseteze copilaria?

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

  1. Draga mea, sigur apartin de o casa de asigurari. Eu spre exemplu apartin de OPSNAJ. Recent a trebuit sa fac un RMN pentru care am primit trimitere. Primul gand a fost sa merg la Sanador (mi-e aproape de serviciu). Am facut programare, mi-a spus ca am de platit 220 ron, dar a trebuit sa reprogramez cu cateva zile dupa. Cand am vrut sa platesc -surpriza, mi-a spus ca au plafon si nu este nevoie sa platesc nimic. Iuhuu eu. Dar, nu spun de la inceput. Asa ca – intebati si verificati, s-ar putea sa le faceti fara bani pe bune, doar cu recomandare. Si este valabil la orice clinica/spital privat. Daca mai si gasiti pe cineva care lucreaza acolo si vrea sa faca un gest frumos…
    Sper sa va fie de folos ideea. Sanatate tuturor si bravo Gena!

    1. 🙂 De ar fi atat de simplu.. Primul gand a fost decontarea .. dar fetita sta in Ilfov.. si casa Ilfov nu prea are contract cu marile clinici ce au aparatura performanta. Pe CASMB sunt fonduri.. pe ilfov nu. 🙁 Pana la urma, medicul Alexandru Thiery a ajutat-o si in aceasta problema. Miercuri e programata la RMN ( cu sedare 🙁 ) iar Vineri la CT.

  2. Ne mobilizam; prin grija Kariokai! Si azi au plecat banuti catre Andreea, ca sa nu credeti ca am uitat!