(si) Lilutesa o ajuta pe Andreea sa mearga dreapta spre viitor!

 

Ca ne place Lilutesa nu  este nici un secret. Ca nu suntem singurii iar nu este nici un secret. 🙂

Daca va numarati printre fanii Lilutesa si aveti in plan sa innoiti curand garderoba copiilor sau daca doriti sa faceti cadou cuiva un voucher Lilutesa, va ofer un voucher in valoare de 100 de lei.

voucher lilutesaVoucherul mi-a fost oferit de Nicoleta, mama lui Lilu, a Tesei si a lui Nic-dragonel pentru  campania de strangere de fonduri pentru Andreea, colega Mariei ce are nevoie de sprijinul nostru pentru a isi descorseta copilaria. Daca il vreti, lasati-mi un comentariu la postare prin care va anuntati intentia si trimiteti-mi dovada achtarii contravalorii acestuia in contul deschis pe numele mamei Andreeei, Florentina Spiridon, RO70RNCB0075134950470001. Dupa efectuarea platii vei primi prin e-mail detalii despre modalitatea in care se poate plasa comanda utilizand acest voucher.

constantinandreeaioana

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. După cum stii eu nu sunt în tara dar am urmărit ce se întâmplă cu Andrea. Vreau sa te întreb dacă săptămână viitoare începând cu 16.12.2014 este târziu? Împreună cu Rares vom face ceva sa ajutam și noi pentru copilăria ei. Mulțumesc mult și sper sa nu fie târziu!!!

    1. Ne dorim sa strangem banii pana la sfarsitul lunii. Daca s-ar intampla asta, operatia ar putea fi programata in ianuarie. Orice ajutor e binevenit!

      1. Eu ajung la jumătatea lunii. Vom încerca sa facem cât mai mult. Deci nu este foarte târziu! Mulțumesc!