Asa vreau si eu sa zbor!

🙂 Newsletterul aduce, uneori, si vesti bune!

Cel putin pentru mine! … nu stiu altii cum sunt, insa mie mi se pare crunta starea in care se afla si functioneaza aerogara Baneasa. E drept ca si pasagerii „ajuta” la crearea acelui haos, dar mie imi pare ca se poate mai mult respect pentru pasageri… chiar si in conditiile in care vorbim despre companii low-cost.  Inteleg conceptul de low-cost… dar si pe cel de „decent standards” 🙂

… nu am circulat niciodata cu „rata” (desi imi doream sa o fac in copilarie :D) si nici nu am fost in interiorul unei autogari… dar, din ce imi imaginez, aerogara Baneasa nu depaseste cu mult o autogara comunista.  Acesta este si motivul pentru care nu am utilizat decat de 2 ori in viata mea, companiile low-cost.

Vestea care mi-a inseninat ziua a fost ca Blue Air va opera de pe Aeroportul Henri Coanda, incepand cu 25 Martie! Incep sa indragesc compania asta!

Inteleg ca sporul de confort se va regasi in pretul biletelor, dar preturile tot vor fi sub cele ale celorlalte companii.

Acum am treaba. Ma apuc sa studiez cu atentie ofertele Blue Air! … si sa ma pregatesc pentru Saltimanco! 😉

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. de fapt Baneasa se cam inchide…Toate low-costurile de acolo se muta pe Otopeni din martie, adica si wizz si blue air si care o mai fi pe acolo. Baneasa vor sa-l faca aeroport VIP:))