Blogosfera, Maria! Maria, Blogosfera!

Aceasta este printesa noastra, Maria Cojocaru:

Maria s-a nascut la Clinica Eva din Brasov in data de 22 Martie 2010 la ora 20:25. Printesica noastra a fost silitoare inca de la mami din burtica, si a facut rost de primul 10 din viata ei, inca de la nastere! 😀   La nastere a avut 2940 g. si 50 47 cm.

Nu avem foarte multe poze din prima seara, dar am postat una din prima dimineata. 😉

Momentan atat mamica cat si bebelusa sunt bine; Maria are o mica problema la piciorus din cauza pozitiei din uter, dar se pare ca se va corecta prin masaj. Daca reusim si primim acceptul medicului neonatolog, maine imi duc fetele acasa.

Proaspata mamica promite sa revina cat de curand in fata calculatorului si sa va povesteasca mai multe despre viata noastra in trei, dar mai are nevoie de un ragaz de cateva zile pentru a se reface.

Multumim tuturor pentru gandurile de bine!

Articole pe aceeasi tema

20 de comentarii

  1. LA MULTI ANI!!! Mariei tot ce-i bun si frumos alaturi de voi si Vladimir.

  2. LA MULTI ANI!!! Mariei tot ce-i bun si frumos alaturi de voi si Vladimir.

  3. Bun venit Maria, esti o frumoasa mica! Sa fii cuminte, sanatoasa si sa cresti mare mare Felicitari pentru nota 10 (Vladut a primit doar nota 9 – cezariana). Ai tot 50 de cm ca Vladut si esti ceva mai silueta. Speram sa se rezolve problema la piciorus, si asteptam mai multe poze cu tine. Felicitari parintilor ta. Sa se bucure de tine!

  4. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va aduca cele mai mari bucurii de pe lume! Sa aveti o perioada „bebeliceasca” linistita si lipsita de colici sau alte probleme. Va pupam.
    Ne cerem scuze pentru mesajul intarziat, dar de doua zile Catinca este foarte bolnava si ma lupt cu febra mare, muci si tuse.
    Pupici si bine ai venit pe lume Maria!

  5. Felicitari! Sa va bucurati de cea mica si sa fiti foarte foarte fericiti impreuna si sanatosi!
    Mariuca e o dodoloata:*

    P.s.: aveti un premiu la mine pe blog 😉

  6. Wow, leită tac’su!
    Cojocarule, te anunţ pe această cale că te-ai ales cu un stăpân pentru tot restul vieţii tale! O să facă din tine ce-o să vrea mititica! 🙂
    Să vă dea sănătate Cel de Sus la tustrei, şi să vă văd în casa voastră, în camera aia superbă pe care i-aţi pregătit-o!
    🙂
    Chestia aia de la picior chiar trece cu masaj şi un mic bandaj elastic. Am avut mulţi mici pacienţi cu problema asta.

  7. Aha, abia astept sa auzim cate ceva de la mamica, despre nastere mai ales. Dar sa-si lase timp, nu-i nici o graba! Noi tot aici suntem.

  8. Bun venit pe lume Maria! Cum n-am mai vazut postare noua am tot scapat un gand spre voi si ma asteptam sa ne faceti curand cunostiinta cu zana voastra. Sa fie sanatoasa, cuminte si desetapta! Sa va bucure zilele!

  9. Sa fie sanatoasa!Sa va bucure zilele de acum inainte si Dumnezeu sa o binecuvanteze cu tot ce e mai bun!Multa sanatate!

  10. Doamne, ce printesa frumoasa aveti, nascuta tot intr-o zi de 22 ca si al meu Guguluf.Sa va traiasca si sa fie sanatoasa, sa va faca viata o bucurie imensa asa cum este acum, in aceste prime clipe ale maretei intalniri.Mamicii ii uram refacere grabnica si va asteptam cu povesti calde despre viata in trei.Va imbratisam cu mult drag!