Instructiuni de utilizare a bebelusului – via Pampers

Putini sunt parintii, care, la inceputul „carierei” lor nu s-au „plans” (mai in gluma, mai in serios) macar o data de lipsa instructiunilor de utilizare pentru cel mic. Va vine sa credeti ca Pampers face viata parintilor mai usoara cu noul Pampers Premium Care?

Va mai amintiti acea perioada? 🙂 Eu da. Cu drag. Atunci am facut cele mai tampe lucruri pe care le poate face un parinte. Acum rad. Atunci era mica mea drama….

Atunci cand am aflat ca Pampers lanseaza noul Pampers Premium Care cu indicator de umezeala, am acceptat cu bucurie sa particip la campania lor.  Ce n-as fi dat sa fi existat pe vremea Mariei acest „model” de scutec de unica folosinta! Ar fi scutit multe griji inutile (de partea noastra), multe mici iritatii (din cauza de neschimbat copilul la momentul oportun) … si resurse financiare (si nu numai), din cauza de schimbat scutecul degeaba.  Nu neg  ca exista parinti „nativi”, care stiu ce si cum sa faca inca de cand se trezesc cu bebelusul in brate, insa eu cunosc putini. Foarte putini. „Parintitul” se invata, de multe ori, „the-hard-way”… mai un esec in alaptare, mai un fund iritat, mai o infectie stafilococica in primele zile de viata; vorbesc din propria-mi experienta…

Un alt lucru pe care il apreciez la noul produs este  faptul ca noul Premium Care contine o lotiune cu Aloe Vera, precum si un sistem unic de absorbtie a scaunelor moi (pentru marimile 1-3), e mai subtire, iar gelul din interiorul sau este special conceput pentru a proteja pielea bebelusului. Cei care ma citesc din vremea in care Maria era doar un bebelus, stiu ca la ea nu am folosit Pampers; era alergica. La Vladimir am folosit, si de la el au mai scapat cateva perechi si la Maria… sunt recunoscatoare ca bunica mea (in varsta de 80 de ani) reuseste sa ii schimbe, sa mai am pretentia sa diferentieze marcile ar fi nerezonabil. Recunosc ca prima data cand am vazut-o pe Maria purtand Pampers m-am panicat. Am avut emotii cat casa in timp ce o dezbracam … si, surpriza!!! Nici macar nu era rosie. Am zis ca a fost doar o intamplare, dar intamplarea s-a repetat ori de cate ori Maria ajungea sa poarte Pampers. La Vladi am folosit atat Premium Care cat si Pampers varianta –standard, si niciodata Maria mea nu s-a mai iritat. E drept ca intre momentul iritatiilor si al neiritatiilor au trecut doi ani. Doi ani in care tehnologia Dry Max s-a dezvoltat si a evoluat. Keep up the good work, Pampers! 🙂

In prioada imediat urmatoare voi primi si „jucariile” spre testare. Abia astept sa vad cum functioneaza „indicatorul de umezeala” si sa povestim mai multe despre felul in care Pampers a scris un prim capitol in „manualul de utilizare al bebelusului”! … pana atunci, ii las pe cei interesati in compania comunicatului de presa pe care l-am primit:

Pampers lansează noul Pampers Premium Care, acum cu indicator de umezeală

București, 11 ianuarie 2012 – Venirea pe lume a unui copil reprezintă un moment unic pentru fiecare femeie, plin de emoţie şi bucurie. În această perioadă, proaspăta mămică îşi doreşte să fie susţinută şi să primească tot ajutorul de care are nevoie. Pampers ştie că a fi mamă nu înseamnă numai sentimente noi și intense, ci şi o responsabilitate uriaşă.

Pentru a veni în ajutorul mămicilor, Pampers, recomandat de Societatea Română de Pediatrie, a adăugat un indicator de umezeală gamei de scutece Pampers Premium Care. Oferind o protecție de cinci stele pielii delicate a bebelușului, noul Premium Care este disponibil în varianta cu indicator de umezeală pentru mărimile 1-3. Acesta îşi schimbă culoarea din galben în albastru atunci când intră în contact cu umezeala din interiorul scutecului, reprezentând un instrument folositor pentru toate mămicile, ajuntându-le pe acestea să ştie care este cel mai bun moment pentru a schimba scutecul celui mic.

Pampers a creat şi dezvoltat indicatorul de umezeală împreună cu personal specializat în pediatrie, ca urmare a înţelegerii nevoilor proaspeţilor părinţi, cărora le este dificilă aflarea momentului în care cel mic a udat scutecul. Noul indicator de umezeală ajută astfel mămicile, indicându-le exact când este cel mai bine să înlocuiască scutecul copilului.

Scutecele Pampers Premium Care oferă o protecţie de cinci stele pielii fragile a bebeluşului, pentru ca acesta să crească sănătos și fericit,  benefiind de cea mai bună îngrijire.

“Pielea bebelușului conţine o mulţime de terminaţii nervoase ce reacţionează uşor la stimuli exteriori. De aceea, folosirea unui scutec cu putere de absorbție mare este esențială la această vârstă. Datorită tehnologiei superioare Dry Max, noul Pampers Premium Care asigură protecție de până la 12 ore împotriva umezelii. Astfel, se îndepărtează riscul ca scutecul să se frece de pielea bebelușului sau să permită scurgeri ale lichidului pe lângă acesta. Este foarte important ca pielea copilului să fie uscată și protejată de umezeală, de temperaturi nepotrivite sau de contactul cu diferite țesături ce pot vătăma epiderma”, susține medicul pediatru Roxana Rusu-Pușcă, expert Pampers.

Cele cinci beneficii ale protecției de cinci stele de la Pampers Premium Care se referă la:

Ultra protecție împotriva umezelii: cel mai subțire scutec super-absorbant de la Pampers a fost creat de specialiști cu ajutorul tehnologiei superioare Dry Max pentru a-i asigura celui mic până la 12 ore de protecție împotriva umezelii. Datorită stratului din gel super-absorbant Dry Max, umezeala este reținută în interior, departe de pielea bebelușului, care rămâne astfel uscată și sănătoasă.

Ultra fixare: Pentru o fixare pe cât de sigură, pe atât de confortabilă, noul Pampers Premium Care dispune de un sistem flexibil de prindere, disponibil pentru toate mărimile, oferindu-i copilului libertate de mişcare şi protecţie în acelaşi timp.

Ultra îngrijire: Noul Premium Care are toate elementele necesare pentru a păstra pielea bebelușului uscată și curată: strat exterior ce lasă pielea să respire și loțiune specială din Aloe Vera cu efect hidratant și protector (marimile 1-5), precum și un sistem unic de absorbție a scaunelor moi (mărimile 1-3).

Ultra subțire: Noul Premium Care a fost creat cu ajutorul tehnologiei inovatoare Dry Max. Aceasta permite o distribuire optimă a gelului super-absorbant din interior, astfel încât scutecul Premium Care să fie cu până la 20% mai subțire și mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebelușului.

Ultra confort: Cu noul Pampers Premium Care, pielea atât de fragilă a micuțului se va simți cel mai bine. Materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum și mai catifelat, protejează cu delicatețe zona acoperită de scutec.

Utilizarea scutecelor Pampers Premium Care alături de şerveţele umede Pampers Sensitive îi va da oricărei mămici oportunitatea de a-i oferi copilașului său protecţia şi îngrijirea pielii de care are nevoie. Acestea sunt testate dermatologic și conțin o loțiune specială care ajută la restabilirea nivelului natural al pH-ului, acționând ca un strat protector pentru piele.

Aşadar, mamele de pretutindeni pot simţi că iau cea mai bună decizie pentru bebeluşul lor atunci când aleg să folosească Pampers Premium Care pentru o protecție de 5 stele a pielii micuțului lor. „

Aceasta postare face parte din campania de promovare a noului Pampers Premium Care

Articole pe aceeasi tema