Incursiune in mintea mamelor. Via Pampers si SRPED

Pentru unii intrebarea este „ce vor femeile?”; pentru Pampers Premium Care si pentru Societatea Romana de Pediatrie, intrebarea este ce vor mamele? 🙂

– 96 % dintre mămicile vor ca scutecul utilizat să îi asigure micuțului protecție maximă și libertate de mișcare.

– 76 % dintre mămici apelează la experții în îngrijirea copiilor, fiind conștiente de importanța sfaturilor primite din partea persoanelor avizate. Mai mult decât atât, copilașii sunt duși la medic ori de câte ori este nevoie. Astfel, aproximativ jumătate dintre respondente optează pentru controalele periodice lunare, în timp ce cealaltă jumătate apelează la medic de fiecare dată când copilul dă semne de îmbolnăvire.

 – Din punct de vedere educațional, mămicile intervievate în cadrul studiului au susținut că prin educația oferită celor mici, sunt vizate transmiterea unor valori precum voință și corectitudine, onestitate deplină, integritate și altruism.

 – 84 % dintre mămicile intervievate au inclus în topul lucrurilor care îl fac fericit pe copilașul lor îngrijirea, protecția și dragostea permanentă, necondiționată pe care acesta o primește din partea părinților.

-89 % dintre acestea, dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a bebelușului se bazează pe o relație strânsă cu părinții, pentru ca cel mic să se simtă întru totul protejat și să poată explora lumea cu încredere.

– 99 % dintre respondente au adus de asemenea în prim-plan părinții și familia, ca având cea mai mare influență în formarea personalității copilului în primii ani de viață.

Studiul a fost realizat online, pe pagina de Facebook a Pampers – “ Lumea Mămicilor”, cu ocazia lansarii in Romania a noului Pampers Premium Care, în perioada 11.12.2012 – 06.01.2013; la studiu au participat in jur de 1000 de mamici.

 Stiu ca in zilele noastre nimeni nu isi mai pierde timpul completand sondaje asa ca tin sa le felicit pe cele 1000 de respondente care au dat curs invitatiei lansate de Pampers si Societatea Romana de Pediatrie si au raspuns la intrebari.  Pe mine una ma bucura sa vad cum gandesc mamele. Chiar am fost surprinsa in mod placut de rezultate; sincer, ma asteptam la alte pareri generale. Am fost si mai placut surprinsa cand am aflat ca Pampers vine in intampinarea nevoilor mamelor din Romania cu mult mai mult decat indeplinirea dorintei ca micutii nostru sa aiba scutece care sa le asigure protectie maxima si libertate de miscare.

Implicarea mea in aceasta campanie a impus si o intalnire cu reprezentantii si expertii colaboratori ai Pampers. Am aflat atat de multe lucruri despre care habar nu aveam incat as putea sa le adun intro postare tip „stiati ca”. De fapt, asta o sa si fac, ca informatia e mult prea interesanta pentru a o tine doar pentru mine!  DD i-ar fi pus sigur banda cu „senzational”! 😉

Pana reusesc eu sa finalizez postarea „stiati ca”, va spun un singur lucru: daca aveti orice, dar orice intrebari legate de ingrijirea copiilor, adresati-le expertilor Pampers – direct pe site  sau prin intermediul paginii de facebook. Va vor raspunde doua mame exceptionale: Roxana Rusu Pusca – medic pediatru si Cristiana Haica – doctorand in psihologie. Depasiti sfera scutecului! Expertii Pampers sunt la dispozitia mamelor pentru orice tip de intrebari legate de ingrijirea copiilor.

… si daca tot scriu despre Pampers si noua varianta de Pampers Premium Care, atasez si dovada cum ca noul produs chiar asigura un somn linistit si copiilor cu piele extrem de sensibilioasa si care in trecut (acum peste 2 ani) au dezvoltat alergii la varianta Pampers Active Baby. Scutecul de noapte este unicul pe care il mai poarta; desi in 80% din cazuri dimineata e inca uscat, nu avem curaj sa renuntam inca la el. Noi, nu ea. Are deja 3 nopti dormite cu noul Pampers Premium Care si nici o urma de iritatie. Evident ca daca am avut ocazia sa intreb expertii, am aflat si cum de este posibil sa nu se irite desi in trecut dezvolta iritatii destul de severe. Promit sa impartasesc si aceasta informatie.. dar nu acum pentru ca m-am lungit nepermis de mult.  😛

Aceasta postare face parte din campania de promovare a noului Pampers Premium Care.

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Initial am inceput cu Huggies dar dupa ce am incercat Pampers, am ramas loiala lor. Sunt cele mai bune. Eu folosesc acum Pampers Baby Dry si Pampers Cruisers. Pentru bebe bineinteles, sa nu se inteleaga ca le folosesc eu. :)))