Stiati ca Pampers….?

Evenimentele din ultima perioada si implicarea mea in cazul lui Matei, nu mi-au lasat prea mult timp pentru scris la dispozitie, dar acum am reusit sa gasesc timp sa scriu, asa cum am promis, si despre ceea ce am aflat despre Pampers; informatii de care eu nu aveam habar si care m-au surprins in mod placut.

– Pampers sponsorizeaza maternitatile de stat din Romania. Patuturi, mese de infasat, scaune speciale pentru alaptare, scutece de unica folosinta… toate acestea sunt donate. Pampers nu are contracte de furnizare produse cu statul Roman.

– „Trusa-cadou” Pampers oferita in maternitati „s-a nascut” din dorinta de a pune la dispozitia proaspetelor mamici informatiile necesare ingrijirii bebelusului in primele luni de viata. Pentru acest cadou terbuie sa  fim recunoscatoare echipei Procter&Gamble; ei au sesizat lipsa de informare din maternitatile de stat (chiar si din experiente proprii) si au facut ceva sa schimbe acest lucru. Si au reusit!

– Pampers Premium Care si Pampers Active Baby contin acelasi gel absorbant! Pentru mine aceasta informatie a fost tare naucitoare. Mi se plantase in minte ideea ca diferenta o reprezinta interiorul produsului. Ei bine, invelisul este diferenta! Nici prin cap nu imi trecea acest lucru. Se pare ca invelisul protector de la Pampers Premium Care, reuseste sa faca fata cu brio si bebelusilor cu piele sensibila datorita texturii materialului din care este fabricat si datorita startului de aloe vera cu care este tratat. Momentul acestei dezvaluiri a fost unul demn de „MythBusters”.  🙂

– Pampers are un laborator de cercetare la Schwalbach (Germania) in care expertii Pampers studiaza copii in timp ce acestia se joaca, si intervieveaza mamele incercand sa afle mai multe despre asteptarile si dorintele pe care le au in legatura cu scutecele de unica folosinta. Recunosc ca mi-ar fi placut enorm sa vizitez laboratorul  de cercetare Pampers… v-am mai spus ca imi place la nebunie sa  particip live la apisoade tip „How is made”. Acesta este si motivul pentru care am savurat fiecare minut petrecut alaturi de reprezentantii P&G. Din discutiile pe care le-am avut cu cele trei doamne (Bogdana Rusescu – PR P&G, Cristiana Haica – Psiholog si Roxana Rusu Pusca – Pediatru) am inteles ca pentru expertii din cadrul diviziei de cercetare, feed-back-ul mamelor este foarte important; expertii din cadrul departamentului de cercetare si dezvoltare putand astfel sa testeze modalitati diferite de dispunere a gelului absorbant in interiorul scutecului pentru a asigura o absorbtie optima si pentru a preveni scurgerile.

– In cazul scutecelor Pampers „+”-ul nu inseamna doar un plus de greutate a bebelusului ci si un plus al capacitatii de absorbtie.

Pampers.ro nu este doar un site de prezentare a produselor Pampers, ci si un loc in care poti primi informatii utile despre cresterea si ingrijirea copiilor. Din acest punct de vedere, trebuie sa spun, „jos palaria, Doamnelor”! In socitatea aceasta in care suntem inconjurati de conspiratii corportiste, prejudecatile m-au facut sa nu dau din start nici o sansa site-ului Pampers si paginii lor de facebook. Pierderea mea! Serios si fara pic de exagerare. Atat site-ul cat si pagina de facebook sunt resurse tare utile parintilor, punandu-le acestora atat informatii utile cat si raspunsuri directe din partea expertilor – colaboratori ai Pampers. Chiar imi pare rau ca am fost atat de incuiata si am lasat prejudecatile sa puna stapanire pe judecata mea. De cand mi-am schimbat perspectiva, nu e zi (sau mai bine zis, nu e informatie nou-postata) in care sa nu regret ca am inceput sa le folosesc activ abia acum… Atat site-ul cat si pagina de facebook, sunt resurse pe care am inceput sa le recomand din convingere tuturor celor care se afla la inceputul „carierei” de parinte.

In cazul in care v-am deschis apetitul pentru informatie, va invit sa cititi si istoria Pampers; este un material interesant.

Aceasta postare face parte din campania de promovare a noului Pampers Premium Care

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. de ce nu primesc toate mamicile trusa cadau pampers care se da in maternitate?

    1. nu stiu.. dar sunt sigura ca la aceasta intrebare trebuie sa raspunda maternitatile.. ele le primesc. Sora mea a nascut de curand si a primit-o si a fost rugata sa completeze un formular prin care certifica primirea ei…

  2. Pentru mine Pampers sunt cele mai bune. Am incercat diverse alte scutece si nu mi-a placut nici unul. Ba unele sunt chiar oribil de prost facute.

  3. Draga mea, Happy Valentine’s Day!
    Noi tocmai am scapat de scutece (nepotelul) a fost în toate foarte grabit,dinti, mers , vorbit acum si restul :))
    Al nostru nu a crescut în Pampers ptr ca la noi sunt magazine care au marca proprie de scutece, mult mai ieftine si chiar mai eficiente uneori decat Pampers. De exemplu, anihileaza mult mai bine mirosul urinei decat o face Pampers si fiind mult mai ieftin îti poti permite sa schimbi bebelusul mai des. Acum fiecare cum crede ca e mai bine!
    O zi faina îti doresc!