Keratina lichida si eu

Citisem cu ceva vreme in urma cateva review-uri despre keratina lichida. In blogosfera noastra a fost foarte populara keratina lichida Anian. Am citit, am aprofundat si mi-am dorit. Si imi tot doresc de cca jumatate de an.

Acum am incercat! Nu eram sigura daca mi se va potrivi tratamentul asa ca am optat sa il incerc pentru prima data intr-un salon. Am incercat tratamentul cu keratina la Shades – locul in care m-am transformat. Efectul a fost wow! Pentru prima data in viata mea, parul meu arata sanatos, ba chiar a avut volum si in ziua urmatoare.. desi am dormit in acea noapte 🙂 . De fapt un plus de volum inca mai are si acum dupa patru zile de la aplicare, ceea ce in cazul meu este cu adevarat o premiera!

Keratina lichida m-a cucerit de la prima aplicare. Am inteles ca, odata fixata pe firul de par, actioneaza precum un invelis protector ce apara si chiar repara pe alocuri. Am mai inteles si ca reduce caderea parului. Toate astea nu pot fi decat de bine!

La salon am incercat un produs profesional ale carui efecte le voi resimti cam patru saptamani, asa ca am la dispozitie 3 saptamani sa decid daca investesc in produse pe baza de keratina lichida sau imi fac tratamentul la salon in continuare… La noi nu am gasit review-uri decat despre Anian si Byphasse, dar acestea sunt produse de larg consum…. Nici macar modul de aplicare nu este simular cu cel al keratinei profesionale… dar… tratamentele cu keratina lichida sunt scumpicele, insa si efectele pe masura… Ufff!

Recomandari?

Articole pe aceeasi tema

10 comentarii

  1. Tratament profesional cu keratina naturala (fara formaldehida – keratina braziliana contine folmaldehida, este CANCERIGENA si este INTERZISA conform legii pe piata UE, deci si in Romania). Pretul unui set care contine si samponul de pregatire si keratina si samponul si balsamul de dupa este aproximativ 845 Lei. Acesta ajunge pentru 10-20 utilizari in functie de lungimea parului. Se poate face acasa? Da, cu conditia sa ai mijloacele necesare printre care si o placa cu temperatura reglabila – este nevoie de 230 grade pe placa. De recomandata si asistenta unei prietene deoarece poate fi putin mai dificil decat la un vopsit. De una singura este mai greu sa reusesti dar se poate. Oricum recomand cu tarie un coafor deoarece intr-un coafor ei au toate conditiile pentru o aplicare in cele mai bune conditii a tratamentului. Cat de des trebuie facut tratamentul? Odata aplicat tratamentul ramane activ pe par in conditii normale 3 pana la 5 luni. Conditii normale inseamna: utilizarea de sampon fara saruri, care erodeaza structurile proteice la nivelul firului de par si duc la pierderea de proteine de keratina. Oricum trebuie mentionat ca aplicari partiale trebuie facute aproximativ o data la 3 saptamani deoarece parul va creste. Pentru mai multe detalii apelati cu incredere la 0745 – 097 – 054 Fiind un tratament relativ scum va recomandam cu caldura sa va informati temeinic inainte, indiferent ce decizie luati. Fiti frumoase!

  2. Daca acest tratament il faci rar , adica o data pe luna , parerea mea este sa mergi la salon.Daca tratamentul asta inseamna ori de cate ori te speli pe cap , cumpara-ti pentru acasa.

    1. logica ta e buna si sanatoasa… dilema mea izvoraste de la bani. la salon tratamentul costa in jur de 250 lei iar o sticla de keratina lichida neprofesionala e cca 40-50 lei si am inteles ca ajunge pentru mai mult de o luna…. dar parca efectele nu sunt la fel..

        1. daaaa, dar e cam scpump curu’ meu: vopsit, mani/pedi – cca 300 lei / luna, abonament la sala ~ 150 lei / luna, ab. masaj ~ 250 lei /luna, si lista continua.. daca mai bag la cheltuieli uzuale si tratamentul cu keratina ma reneaga :)))

          1. :)))))))) Pai asa spune , ca nu e numai maglavaisul de par…e cu plus :))))))))
            Pai in cazul asta , cheama stilista acasa :))))))

  3. Stiam eu de keratina, exista si un sampon cu asa ceva dar nu stiam ca poti urma un tratament cu ea! Merci de informatie! Aici ce am gasit eu pe net asa la o prima vedere sunt tratamente complete pentru acasa cu pretul variind între 70 si 90 de euro! Cam piparate în opinia mea!