Evadare

sursa foto: metropotam.ro

Pentru prima data in sezonul acesta, aseara am reusit sa evadez. Doar eu.. si cativa colegi. La patinoar. La cel pe care il am cel mai aproape de suflet: Cismigiu.

… A fost minunat. Iertate sa imi fie gandurile, dar m-am simtit bine. Mi-a priit totul de la vinul fiert pana la carceii pe care i-am avut. ­čÖé A fost un me-time de care chiar aveam nevoie. ┬á.. uitasem cat de mult imi placea sa patinez seara, infruntand gerul si uneori chiar bucurandu-ma de fulgii de zapada.

Si da, de data aceasta nu am mai zabovit la plecare, nu am mai fost nicaieri sa beau un ceai sa ma incalzesc… ba chiar am iesit de pe gheata inainte de terminarea programului….. ma grabeam la pitici… si ma simteam si vinovata fata de Maria, pe care am mintit-o pentru a ┬áputea sa plec. Daca ar fi auzit de patinoar nu mai scapam fara sa o iau si pe ea… dar data viitoare o iau.. ca am vazut ca au instructori (neoficiali) si pe Cismigiu. Atunci va fi o iesire ca intre fete. Abia astept si experienta aceasta.

Voi unde evadati?

Articole pe aceeasi tema

5 comentarii

  1. In ultima perioada, singurele mele evadari au fost in lumea cartilor, eu si gandurile mele. Dar nu las sa treaca iarna fara sa calc gheata de la patinoar. ­čśë

    1. nu-i rea nici calea aleasa de tine. ­čÖé Sper sa reusesti sa ajungi pe gheata! Patinezi bine? … eram doar curioasa daca e cazul sa ma strofoc sa vin sa te vad facand piruete. ­čśŤ

      1. Nici nu sunt sigura ca mai stiu sa stau in picioare… A trecut o viata de cand nu am mai patinat… In fiecare an imi propun, dar ma sperie frigul pe care il simti cand iesi transpirat de pe gheata. :))

  2. Eu evadez, cam rar din pacate, la cate o cantare in club (ca spectator, sa nu se inteleaga gresit), cu baietii. And, damn, it’s so good!

    1. ­čÖé frumoasa si modalitatea aleasa de tine. ­čÖé Noi la genul ala de iesiri, evadam in 2 .. ca ne certam ­čśŤ