Ingrijire premium din primele clipe de viata

Imi aduc aminte cu drag si emotie de perioada anterioara nasterii Mariei. Fix acum 3 ani. Grija cu care am i-am pregatit garderoba, camera…. In momentul in care doctorita a decis ca este momentul sa raman la maternitate sa nasc eram pregatita. Cel putin asa credeam. In calculele noastre nu luasem nici macar o secunda in considerare faptul ca vom veni acasa cu un ghemotoc de 47 cm lungime si 2750g ….

Toate hainele ii erau mari …. noi cumparasem numai masura 1 luna si 0-3 luni. Arata ca un pui de bogdaproste. … in primele ei doua saptamani de viata am renuntat la costumase si la pantalonasi deoarce ii erau foarte mari…. am tinut-o mai mult in body (care ii ajungea pana la genunchi) si pentu picioare foloseam un stil de infasat larg pe care il invatasem la maternitate…. Ne-am descurcat pana la urma, dar ne vom aduce aminte mereu de acele clipe….

La capitolul „ne-am descurcat” nu pot trece insa si scutecele de unica folosinta. Acolo ne-am descucat abia atunci cand a fost Sorin si a cumparat un pachet de Pampers marimea New Born. Pana atunci, accidentele se tineau lant, aveam parte de tot felul de scurgeri, iar scutecul ii ajungea pana   aproape de piept. 🙂 Chiar nu exagerez, dar scutelece numarul 1 ne-au dat mari dureri de cap in primele zile de viata ale Mariei…. mai ales ca trebuia sa protejam zona ombilicului….

Recunosc cu mana pe inima ca la vremea aceea ne-a scos din dificultate Pampers… cu scutecele lui marime new born care aveau si un decupaj la ombilic…  Acum, ca familia noastra se pregateste sa primeasca un nou membru (o sa am un nepotel!!! ) nu pot decat sa salut initiativa Pampers Premium Care de a include in gama sa si marimea zero. Stiu sigur ca pentru primele zile de viata ale piticului ce va sosi in familia noasta luna viitoare voi cumpara Pampres Premium Care marimea zero (daca piticul va fi micut)… cum sor-mea e la primul copil cred ca ii va fi folositor indicatorul de umiditate (cele care va spun cand scutecul este plin si trebuie schimbat – v-am povestit cum functioneaza aici), iar piticului ii va fi cu siguranta folositor un produs special conceput sa il protejeze pielea inca din primele clipe, asa cum Pampers promite:

Cele cinci beneficii ale protecției de cinci stele de la Pampers Premium Care se referă la:

Ultra îngrijire: disponibil pentru toate mărimile, stratul exterior lasă pielea să respire, iar  loțiunea specială din Aloe Vera (mărimile 1-5) are un efect hidratant și protector asupra pielii celui mic.

Ultra uscat: tehnologia superioară Dry Max este clinic testată pentru a păstra pielea micuțului uscată până la 12 ore, în timp ce stratul tip fagure, disponibil până la mărimea 3,  absoarbe scaunele moi.

Ultra subțire: cu până la 20% mai subțire și mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebelușului.

Ultra fixare: Pentru o fixare pe cât de sigură, pe atât de confortabilă, noul Pampers Premium Care dispune de un sistem flexibil de prindere, disponibil pentru toate mărimile. Benzile suprapuse, disponibile pentru mărimile 0-2 îi permit bebelușului să se miște în voie, în timp ce decupajul din zona ombilicală elimină posibile frecări ale burticii bebelușului de scutec.

Voi ce amintiri aveti legate de marimile nepotrivite (scutece, haine)??

Aceasta postare face parte din campania de promovare a noului Pampers Premium Care

Articole pe aceeasi tema

9 comentarii

  1. La multi ani, Mariuca draga! Sa cresti mare si frumoasa, sa fii mereu fericita!
    Legat de intrebarea ta, imi amintesc ca il infasam pe Ionut doar in scutece, fara sa am idee ca ar avea nevoie de o camasuta. Abia cand a venit asistenta sa il vada am aflat si eu. :))

  2. Pempers premium nu erau decupate la buric acum 2 ani…le decupam eu si sotul de mana cu foarfeca :))…dar le-am folosit pana acum la primul copil care nu agreeaza olita…sa vedem acum la al doilea cum sunt astea noi cu indicator de umiditate 🙂

  3. E ziua Mariucai!? La multi ani ,minunii de fata frumoasa a voastra! 🙂

    La voi hainutele au fost mari…la noi au fost mici…Luana a purtat hainute de copilas cand am scos-o de la maternitate….

    1. da! … „a imbatanit”.. ca sa o citez 🙂
      Multumim pentru urari!
      mici? 🙂 dar ce dimensiuni avea domnisoara Rozluana 🙂

  4. Si noi am avut aceeasi problema: 2600 g si 48 cm. Ne-a salvat tot Pampers Premium Care desi noi am avut probleme cu scaunele moi pana la 3 luni ( de multe ori se murdarea pana la ceafa ). Acum suntem la 13 luni si numarul 4+ ( bine ca exista!!!).