Bucuresteni, e vremea sa va aparati dreptul la sanatate!

Sâmbătă, 14 ianuarie, la ora 14:00, bucureştenii sunt aşteptaţi în Piata Universitatii să îşi exprime respectul şi solidaritatea faţă de Raed Arafat. Lor li se vor alătura, de la aceeaşi oră, cei din Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Iaşi, Craiova, Galaţi, Timişoara, Sibiu, Bacău şi Oradea.

REALITATEA.NET porneşte o campanie de susţinere a ideilor doctorului Raed Arafat. Proiectul care a stârnit atâtea controverse a fost lansat de Sărbători în dezbatere publică, iar referatul Raed Arafat a ajuns la Ministerul Sănătăţii abia în urmă cu câteva zile.

„E un sistem dezintegrat care se va dezvolta in 2,3, 4 ani. Când o să ne trezim unde am ajuns o să fie ireversibil. E un bilet dus, fără intors”, spune Arafat despre sistemul de urgenţă ce ar rezulta odată cu aplicarea noii legi a sănătăţii.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/sustinere-arafat-chemare-la-miting-in-capitala_903748.html#ixzz1jKZUE7Iz

Lipsa de unitate si faptul ca nu am fost in stare sa ne aparam drepturile, ne-au adus in stadiul in care ne aflam… E vremea sa nu ne mai lasam calcati in picioare si sa luptam pentru drepturile noastre!
Dreptul de a avea acces la sevicii medicale de urgenta este unul la care nu vreau sa renunt! Pentru mine si pentru familia mea!

Voi ce faceti Sambata, 14 Ianuarie 2012, la ora 14:00 ??

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii