Trufandalele colectiei de vara 2012 – LiluTesa

Facebookul e plin de share-uri ale preview-ului colectiei de vara 2012 LiluTesa.  Pe buna dreptate. Noile creatii sunt minunate iar imaginile realizate in Micul Studio reusesc sa redea foarte bine toate caliatile acestei colectii vesele si foarte in trend…. insa creatiile prezentate in preview nu reprezinta nici a 10-a parte din intreaga colectie!

Lansarea oficiala a colectiei are loc la inceputul lunii Iulie, dar cum avem marele noroc de a locui in apropierea „showroom-ului” LiluTesa, noi ne laudam deja cu trufandalele din sifonier:

Cojocareii & salvarii LiluTesa

Evident ca nu am plecat numai cu cate o pereche de salvari pentru fiecare. In toal am cumparat 5! 🙂 … si asta numai pentru ca nu e finalizata colectia pentru baieti, asa ca Vladi nu a primit decat o singura pereche de salvari… dar revenim cand vor „primi marfa”. 😉

La fel de evident este si faptul ca noua colectie LiluTesa nu se limiteaza numai la salvari. Gasiti la ei camasi, rochite, fustite, toate trendy si fistichii; in dungi, cu floricele, cu buline, cu fluturi, culori pastel sau neon… e imposibil sa nu va placa noua colectie! Materialele sunt de vis! …. doar sunt alese de o mama. 🙂 … va veti da seama de asta atunci cand veti observa ca nu sunt folosite materiale sintetice, ca elasicele sunt suficeint de tari incat sa isi faca treaba dar si suficient de moi incat sa nu stranga si sa impiedice circulatia, ca sunt foarte atent finisate si ca toate cusaturile sunt astfel realizate astfel incat nu zgarie si nu dreanjeaza in nici un fel…. ce sa mai … ,  colectia aceasta emana suflet de mama si veselie prin toti porii!

V-am spus ca fii-mea nu mai vrea sa isi dea jos salvarii?? 😀

Nota: aceasta postare NU este advertorial. Produsele prezentate au fost platite si sunt produse despre care scriu deoarece sunt foarte multumita de calitatea lor; sunt produse in care cred si le recomand cu draga inima!

Articole pe aceeasi tema

15 comentarii

  1. Când văd minunățiile astea de haine, îmi amintesc de oribilitățile care erau prin magazine când erau ai mei mici, de eram nevoită să le tricotez sau cos eu hăinuțe…
    Faine! Iar mititeii tăi au stofă de modele de pe-acum. 🙂

  2. Si unde le gasim? Ca noi le cautam, dar ne trebuie pana in iunie :(. Si mie niciodata nu mi s-a parut ca arata la fel de bine ca in realitate :)).

  3. Revin…Gabi cu scuze…de puiutii tai de vorba, nu ai Loredanei …varsta si programul meu suepr incarcat sunt de vina..:)

  4. Loredana ce draguti sunt puiutii…si ce au crescut. Si Vladimir …umbla (se vede ca nu te-am mai citit, nu?)!!! Si ce moderni sunt…va invidiem..vrem si noi salvari de la LiluTesa!

  5. Uauu! Ce repede te-ai miscat!! Multumesc mult de cuvintele frumoase!!! Arata foarte bine modelii tai! Eu sper ca la inceputul lui iunie sa lansam site-ul! Va pup si va mai asteptam la noi!

    1. @Lilu Tesa, Le meriti pe deplin! … pana si tata, care este cel mai greu de impresionat din intreaga familie, a fost tare incantat de salvari. Chiar si de cei ai lui Vladi! 🙂 … si eu tot visez la materialul acela albastru cu buline albe si bordura rosie…
      Ah, si deja mai am o comanda de salvari de adult. 🙂 🙂 🙂 Nimeni nu poate rezista in fata lor! 😀
      Si de venit mai venim!! … si data viitoare cand vin la vizionare mai vin insotita de doua mamici! 😉 … doua pana acum! 😛