Buna dimineata la Mos Ajun!

Ne dati, ori nu ne dati?

Va dam, va dam!

Salonul Shades Beauty Lounge ofera cadou unei dintre voi o schimbare de look (tuns si vopsit)! Asa cadou chiar nu trebuie ratat!

Daca vreti sa va puneti pletele in mainile stilistilor de la Shades Beauty Lounge, asa cum am facut eu, nu trebuie decat sa dati un like paginii de facebook a salonului, sa dati  share la aceasta postare si sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa mentionati numele contului de pe care ati dat like&share.

Inscrierile incep acum si se termina pe 26 Decembrie la ora 23:59! Pe 27 publicam lista participantilor si postam videoclipul extragerii. Domnul Random va decide cine va fi fericita castigatoare! Premiul trebuie revendicat (prin transmiterea unui mesaj cu datele de contact) in termen de 3 zile, iar programarea la salon se va face in maxim 30 de zile de la revendicarea premiului. … asa ca, daca nu sunteti din Bucuresti, dar aveti drum pe aici in urmatoarele 30-35 de zile, va astept cu drag sa va inscrieti!

O singura conditie va trebui sa indeplineasca fericita castigatoare a unui look nou: sa imi permita sa public doua fotografii; una care o va infatisa inainte si alta dupa schimbarea de look, ceva in genul celor pe care le-am postat atunci cand m-am laudat cu noul meu look marca Shades.

Recapitulam: like la pagina de facebook a Shades Beauty Lounge, adica aici, dati share acestei postari si apoi lasati un comentariu la aceasta postare in care mentionati numele contului de pe care ati dat like & share. … si daca cineva va vrea sa dea like si paginii de facebook a blogului meu, eu nu ma supar. 🙂

Bafta!

Articole pe aceeasi tema

31 de comentarii

    1. Sa imi fie cu iertaciune. Azi sunt pe drumuri… Random decide diseara… Ieri a fost blurat… Serios. Ieri am facut un consult oftalmo si nu am fost apta sa scriu din pricina picarurilor..
      Vedeam literele cu eforturi destul de mari…

  1. Like & Share, Steli Andrei, insa se poate sa fie pentru sora mea, pls? Ea nu are in perioada asta acces la net si i-ar prinde bine. Eu tocmai m-am aranjat, altfel concuram pentru mine. Apropo, arati suuuuuper asa! Ne place, place, place! 🙂

  2. Schimbarea ta e SUPERRRR. Felicitari si Sarbatori fericite alaturi de ingerasi si familie. Luyziana T

  3. Imi place mult de tot noul look! Si eu as avea nevoie de o schimbare, dupa doi pitici nazdravani…
    like & share Cristina Nastase. Multumesc!

  4. Mi-e tare greu sa plec de acasa pana in Bucuresti, mai ales cu vremea asta rece.
    Sa ai un Craciun de poveste, sa te distrezi alaturi de cei dragi si sa iti aduca mosul tot ce iti doresti!

  5. Si eu vreau! Sarbatorile astea am nevoie de o schimb are de look. Sper sa am si noroc:). Am dat like si share

  6. Oh, da, Oh da! Vreau si eu!
    Am dat like si share – Monica Statie
    Ti-am vazut pozele si vreau si eu sa ma fac frumoasa:D

  7. De cand am vazut postarea anterioara, cu tine schimbata, clar, mi-am dorit si eu 🙂
    Deci particip , am dat like &share : Mitran Cristiana
    Pupici,