Monocromia in trend

Noul trend care readuce „la rampa” monocromia nu poate decat sa ma bucure. E foarte pe stilul meu. Mi-am propus chiar sa prind curajul de a imi cumpara o little red dress. In plus mi-am propus sa prind curajul de a iesi macar o data din casa purtand ruj rosu. N-am mai facut-o pana acum…

… nu am scris aceasta postare ca sa ma laud cu ce vreau, ci pentru ca m-am amuzat si am vrut sa o faceti si voi. Astazi, pentru a doua oara in ultima perioada, am primit un newsletter care ma indemna sa fiu in trend si sa imi cumpar o rochie monocroma.

sursa foto: karla.ro

Prima data am crezut ca este doar o eroare de marketing. A doua oara m-am convins ca este vorba de nestiinta.  Cred ca o simpla consultare a dex-ului i-ar fi ajutat pe cei ce stau in spatele acestui magazin online sa nu cada in pacatul asimilarii unor termeni fara a le cunoaste intelesul.

MONOCRÓM, -Ă, monocromi, -e, adj. 1. Care are o singură culoare; monocromatic. 2. (Despre picturi) Executat în valorile apropiate ale aceluiași ton. ♦ Fig. Plictisitor, uniform, monoton. – Din fr. monochrome.

 Voi ati cumpara de la un magazin online care va imbie sa cumparati rochii monocrome multicolore?

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Nu comand hanine de pe net, insa daca spui ca iti doresti ceva nu vad unde e lauda:D, eu imi doresc multe:D

  2. Singura data cand mi-am cumparat ceva de pe net s-a soldat cu un esec. Bluza in chestiune s-a dovedit a fi dintr-un material alb reflectorizant, şifonăcios si cu iz de taraba. Parca am luat-o de la fostii Quelle. In schimb, si-a luat sotul o super haina de lana de la Tesco si a fost divina. Acum, depinde si cat te costa rochia despre care vorbesti.