Impreuna am ajutat la infaptuirea unei minuni!

Viata… unii o traiesc din plin, altii o iau in batjocura iar altii lupta pentru ea cu puteri supranaturale.

Asa a facut si Matei. Micutul caruia la nastere nu i s-au dat sanse de supravietuire… parintii sai erau consiliati sa se pregateasca sufleteste…

Matei, in prima luna de viata

Dupa ce a contrazis toti medicii, Matei a avut sansa sa ajunga in ingrijirea medicilor de la spitalul MS Curie, unde echipa doctorului Catalin Cirsoveanu a facut minuni pentru Matei. Totusi, Matei le-a contrazis si lor prognosticul, avand o evolutie mult mai buna decat cea preconizata de medici.
Momentul in care s-a intrezarit prima raza de speranta pentru Matei, a fost cel in care v-am cerut ajutorul. Si voi ati raspuns apelului meu.

Impreuna l-am ajutat pe Matei sa traiasca! Greul l-a dus trupusorul lui firav, dar fara ajutorul vostru Matei nu ar fi dispus de resurse financiare necesare tratamentului si transportului pana la clinica din Bad Oeynhausen.

Malformatia cardiaca cu care fusese diagnosticat Matei, a fost pana la urma o ruptura miocardica. Nu se cunosc cazuri in Romania de copii nascuti cu ruptura miocardica. Si nici de persoane care sa supravietuiasca 6 luni cu ea si cu complicatiile ei… Matei a luptat mult pentru a ramane in viata!

Acum, in semn de multumire pentru ca l-ati ajutat sa castige „lupta” pentru viata, Matei va zambeste fericit.

Matei, la externarea din clinica din Bad Oeynhausen

Ieri, Matei si parintii sai au revenit in tara!  🙂

Articole pe aceeasi tema

5 comentarii

  1. bravo.chiar acum vroiam sa ti scriu un mail sa te intreb ce s a intamplat cu el..scuza ma ca au trecut 3 luni dar am zis sa nu fiu apasatoare cu intrebatul…dar zic..hai mai bine sa intru pe siteul tau..si cand..o surpriza fooooaaarte placuta…sunt asa fericita si ii multumesc lui Dumnezeu ca acest ingeras,cu acesti ochisori minunati(e fantastic in poza) este sanatos si a trecut cu bine operatia…sa aiba o viatza minunata si multa,multa sanatate iar parintii lui sa se bucure de el asa cum eu in fiecare zi zambesc uitandu ma la baiatul meu…ptr k atunci cand ai un copil..nu trece zi fara sa ai pe fatza un zambet….ce l as pupa daca l as avea in fatza…dar ma multumesc sa i transmit un pupic virtual,sa l mananc pe el de copilas luptator…daca l mai vezi `sa un uiti sa i dai un pupic apasat de la mine:))

  2. Nici nu iti poti imagina cat ma bucur pentru el, pentru familia lui, dar si pentru faptul ca s-a dovedit inca o data ca doar uniti reusim sa infaptuim minuni!