Caut coleg de santier. Totul incepe acasa!

Totul incepe acasa, asa-i?

SOS Satele Copiilor Bucuresti este un complex de 12 case (parte a proiectului SOS Satele Copiilor) ce adaposteste copii defavorizati si mamele lor sociale, situat în București, pe Calea Floreasca, nr. 165.  In total 80 de copii.  Cladirile au fost date in folosinta in perioada 1993 -1996 si  nu au fost renovate niciodata, iar starea lor se degradeaza, punand in pericol siguranta micilor lor locuitori.

Totul începe acasă” este un proiect de responsabilitate sociala initiat de GDF SUEZ Energy Romania, Fundatia GDF SUEZ  si Habitat For Humanity in beneficiul  SOS Satele Copiilor, menit sa reabiliteze cele 12 case sociale ale complexului SOS Satele Copiilor Bucuresti, imbunatatind conditiile de viata si de studiu pentru micutii lor locuitori.

Reabilitarea caselor consta in:

– inlocuirea acoperișurilor pentru toate cele 12 case sociale

– izolarea termica a acoperisurilor si a nivelelor superioare ale caselor

– instalarea de dispozitive de contorizare a consumului individual de gaz pentru fiecare casa

– inlocuirea usilor si ferestrelor

– realizarea izolatiei termice exterioara

– inlocuirea centralelor termice.

Totul incepe acasa, chiar si pentru copiii defavorizati ce nu au o casa a lor si locuiesc in case sociale, iar noi putem sa ii ajutam sa aiba o viata mai buna, o casa mai primitoare si mai sigura!

Eu am ales sa ma implic in aceasta campanie. Pe 4 August ma gasiti pe santierul SOS Satele Copiilor Bucuresti si mi-ar placea tare mult sa va am colegi.

Vom munci dupa putinte, dar va asigur ca se gaseste cate ceva de facut pentru oricine. Important este sa iti doresti sa ajuti .. chiar si cei cu talent artistic vor avea cate ceva de facut.. sunt sigura ca cei mici vor aprecia desene sau decoratiuni care sa le inveseleasca casele.

De as avea bani, as ajuta mai mult.. dar proiectul acesta imi ofera posibilitatea sa donez energie. Energia mea  va  ajuta copiii defavorizati sa aiba un trai mai bun. Si asta ma bucura. Ma bucur ca pot sa ajut.

V-am cerut sprijinul in multe campanii sociale. Din putinul vostru ati donat si va sunt recunoscatoare pentru asta. Acum nu va cer sa donati decat energia voastra; o zi. Astfel vom reusi impreuna sa ajutam copiii ce locuiesc in casele sociale din complexul SOS Satele Copiilor Bucuresti sa aiba un trai mai bun. Sa aiba conditii proprii pentru a trai si a invata.

Am posibilitatea ca pe 4 august sa merg pe santier impreuna cu doi dintre voi. Daca vreti sa fim colegi de santier pentru o zi, mana sus! Chiar sunt curioasa voi de ce alegeti sa va implicati. Daca vor fi mai mult de doua maini ridicate, nu va faceti griji, e loc de voluntari si in alte zile. Promit sa revin cu detalii daca vor exista doritori.

 

Articole pe aceeasi tema

5 comentarii

  1. Mă ofer să fiu colegă de şantier fac orice, curat, spăl, găsesc eu ce să fac. Să îmi spui dacă rămâne valabil, am văzut că doar o mămica s a oferit până acum. Zi faina!

    1. @Cory, chiar imi pare rau ca nu mai ai cum sa ajungi Luni. Mi-ar fi placut sa muncesc cot la cot cu tine. 🙂

      1. Si mie imi pare rau. Dar cu siguranta se vor mai ivi ocazii. Mult spor sa aveti!