Vladimir

aka Zburlitul, asa cum a fost poreclit de asistentele de la neonatologie :

Multumiriย Cristinei care m-a ajutat sa descarc pozele ย – eu i le-am trimis prin MMS iar ea mi le-a trimis inapoi prin e-mail!

Dupa cum se vede, nici din a doua incercare nu mi-a iesit reteta de copil care sa semene cu mine. ๐Ÿ™‚ ย … si dupa toate cele intamplate odiseea acestor „experimente” a luat sfarsit. ย M-am ales cu doi copii minunati care seamana cu tatal lor!

Articole pe aceeasi tema

74 de comentarii

  1. E asa scump zburlitul tau mic!Si nu pare deloc nou-nascut, tare frumoase si bine definite trasaturi are….sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca bucurii toata viata!

  2. Mie mi s epare ca Maria semana 80% cu tine… De Vladimir nu stiu ce sa zic, cert e ca e un scumpic, mi se pare baiat maricel deja, chiar eram foarte curioasa sa ni l arati! Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!

    1. @cati, pai maricel e… Marti face trei saptamani. Il iau din maternitate deja flacau. ๐Ÿ˜‰
      Important e sa fie ei sanatosi… ca din punctul meu de vedere pot sa semene si cu sectoristul ๐Ÿ˜›

  3. Tot revin la pozele flacaului sa-mi clatesc ochii. Nu numai ca e frumos de pica, dar are o privire de zici ca stapaneste tainele universului.

    1. @Ana, mie-mi spui… ? eu butonez telefonul pana il descarc, zilnic. Nu ma mai satur de el. … Iar privirea lui, ai mare dreptate… sunt indragstita de ochisorii lui cu tenta albastruie (mai nou) care ma cerceteaza atent ori de cate ori intru in raza lui vizuala. ๐Ÿ™‚

  4. Gabi,ti-am zis si pe face …e dulce,dulce,dulce!Si imi pare asa mare,nu stiu de ce!Sa-ti fie sanatoase minunile si voua putere sa-i cresteti frumos!

  5. e superb vladimir. e un dulce asa zburlit. sa-l pupi pana nu mai poti si cand nu mai poti sa-l mai iei o tura la pupat ca e un copil minunat. ce daca seamana cu tata, inseamna ca ai barbat frimos, nu ca tu ai avea ceva in minus fata de sorin.
    ma bucur sincer pt tine ca il ai langa tine

  6. Zburlitul e minunat! Sa va traiasca alaturi de sora mai mare in familia voastra frumoasa!

  7. Sa creasca mare, sanatos, cuminte [pleonasm, copil cuminte ๐Ÿ˜‰ ],frumos ( e deja), destept, ascultator si norocos, cred ca le-am spus pe toate. Dar nu pot sa nu observ ca din tot raul asta mare e si un mic bine, ai slabitttt, sta Vladimir pe niste picioare f subtiri…deci asteptam un hot sexy mama cand ajungi acasa si te pui pe picioare. sa treaca repede week-endul. pupici.

    1. @Vascan Anemona, credeam ca sunt nebuna daca ma gandesc la ca am slabit… ๐Ÿ˜› Nu am slabit cat imi doresc, insa regimul alimentar si-a spus cuvantul… si cred ca si-l spune in continuare, caci am un regim destul de strict pe care trebuie sa il mai tin macar o luna… Asta e sansa mea sa ma obisnuiesc sa mananc sanatos!
      O sa fie destul de greu sa devin o HSM, deoarece nu voi avea voie sa fac efort, iar corpul are mare nevoie de miscare pentru a se modela pe ici pe colo. In aceste prime 6 luni o sa vad ce pot rezolva cu masaj si regim.
      … si nu stiu cat am slabit, deoarece nu am gasit pe sectia pe care sunt internata, nici un cantar care sa functioneze bine… ๐Ÿ™
      Va pup si va doresc tot binele din lume!!

  8. Gabi ai o frumusete de baiat! Sa iti traiasca! Sa creasca mare sanatos si norocos! Iar tie sanatate multa!

  9. E grozav de reusit…e atat de frumos ca mi vine sa l mananc!Sa fie sanatos si sa creasca mare !
    Cat despre semanat…copiii se schimba,pana la 6 luni toata lumea spunea ca Serban seamana cu mine iar acum zic ca e leit taica su…deci nu e timpul pierdut!E un dulce…imi aduce aminte de al meu cand era mic,era tot asa frezat si zburlit(intra pe facebook sa l vezi daca vrei)!Pupam!

  10. E un dulce. Sa te faci bine repede si sa ii dragalesti cat de mult poti.Hai ca o sa fie bine.Trimitem camionu’ cu ganduri bune.Hai ca sunt nerabdatoare sa iesim in parc deci tre sa ii dai bataie cu vindecatul!Te pupam cu mult drag.

    1. @Ioana, faceti si livrari de week-end? wow… astea da, servicii complete in transmiterea gandurilor bune!! ๐Ÿ˜›
      Multumesc tare mult pentru urari!! Va pup cu drag si sper sa ne vedem cat mai curand in formula completa si cu mine apta sa supraveghez macar un copil la locul de joaca. ๐Ÿ˜›

  11. IOIII ce dulceata zburlita ๐Ÿ™‚ ! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa ajungeti mai repede acasa! Pupici

  12. E tare scump, stai linistita, fizionomiile se mais chimba in timp, si Anda era leita taica-su si acum toata lumea zice ca e Ramona mica… Sa-ti traiasca, insanatosire grabnica, ma gandesc mereu la voi!

  13. ๐Ÿ™‚ ce dragalas! sa va traiasca si sa fie sanatos!
    si apropo de faptul ca seamana cu tatal la fizic, nu te ingrijora. seamana cu tine la personalitate. ๐Ÿ˜€

    1. @belgianca, ๐Ÿ™‚ multumesc! … cat despre personalitate, chiar nu mi-ar parea rau sa ii semene lui ta-su… sau sora-mii, sau oricui altcuiva, mai putin mie. ๐Ÿ˜›

  14. A meritat din plin asteptarea pozelor. E frumos foc, dragalasul de el. Sa va traiasca sanatos si fericit. Gata, sunteti in formula completa acum, doi+doua. Aveti o familie minunata si unita si va doresc sa fiti asa pana la adanci batranete, cand veti avea si nepotii si stranepotii pe langa voi.
    Astept si pozele alea profi promise. Sa vad mai multe fete zambitoare…

    1. @Ana, mai dureaza ceva pana la poze profi in formula completa… dar pana la sfarsitul verii le facem noi. ๐Ÿ˜‰
      Multumim din suflet pentru urari si pentru aprecieri!

      1. @g.cojocaru, scumpa ca intotdeauna. Fii insa atenta, ca eu o iau ca pe o promisiune. Si nu ai pt ce sa imi multumesti. Dimpotriva, eu iti multumesc ca ma faci partasa la viata ta, cu bune si rele. Stii ca te admir mult, pentru taria ta si pentru familia ta minunata, nu? Mi-ai devenit foarte draga, practic esti una din prietenele mele de suflet, chiar daca nu ne-am intalnit pana acum. Asa ca nu pot sa iti doresc decat bine si sa astept cu sufletul la gura vestile bune la care sper

  15. Este superb! Sa va traiasca!
    Da’ sa stii ca seamana si cu tine!
    Mai asteapta – doar stii ca au perioade in care seamana, pe rand, cu diverse persoane din familie, pana se „hotarasc” cum vor s-arate! ๐Ÿ™‚

  16. Ei, ce de tentatii imi oferi tu! Intru pe blogul meu hotarata ca nu pot sta la net ca sa intru si n blogurile pe care le citesc cu drag, nu reusesc nici sa raspund la comentariile de pe blogul nostru, dar e a doua oara cand vazand titlul postarii voastre, nu ma pt abtine. „Vladimir”! cum sa nu intru?

    Si nu-mi pare rau! Ce scump eeeeee!!!! Ce familie frumoasa ai, Gabi! Sa fiti sanatosi si fericiti! In prima poza parca ne trimite un pupic!

    1. @Raluca, ๐Ÿ™‚ multumim din suflet! ๐Ÿ™‚ … si pentru urari si pentru vizita. ๐Ÿ˜‰
      Ai dreptate cu pupicul din prima poza… tinutul buzelor tuguiate este pasiunea lui – cred ca o sa fie un pupacios. ๐Ÿ˜›

  17. Ce superbitate de Vladimir!!
    Bine ai venit in clubul mamicilor despre care se poate spune ca sunt bone, caci asa m-a intrebat o persoana in parc!
    Cat despre odiseea care s-a sfarsit, iti spun doar ca „Never say never”! Eu am nascut ca o „mistreata chinezeasca” ce sunt in 25 de minute pe cel de-al doilea copil, fara complicatii si tot am pus gand rau trompelor, dar cum Niciodata nu spun niciodata….

    1. @zarina, ๐Ÿ™‚ multumim frumos! ๐Ÿ™‚ Abia astept sa ajung in parc cu piticii! ๐Ÿ™‚
      … iar despre odisee, trebuie sa spun never – pentru ca am discutat si cu doctorita si cu sotul meu, si am decis impreuna ca riscurile sunt prea mari ca sa ni le asumam! ๐Ÿ˜‰

  18. Cu mare mare drag! Ce nu fac eu pentru neamul Cojocarilor?! Cรขt despre ciufulici, abia aลŸtept sฤƒ รฎl mรขngรขi pe creastฤƒ, punkerul meu drag :))

  19. E absolut minunat ๐Ÿ™‚ Ai doi copii superbi si o familie de nota 11 ๐Ÿ™‚

  20. Mie sa stii ca la o prima vedere mi-a dat senzatia ca seamana cu tine… ๐Ÿ™‚ Sa creasca mare, sanatos si frumos cel putin ca si Maria si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna de acum inainte. Felicitari inca odata ๐Ÿ™‚

    1. @Cenusareasa, la ten… atat. In rest, nasul, buzele, barbia, forma fetei … toate sunt ale lui… si se pare ca mai am o sansa la ochi, care daca nu vor fi ca ai mei, ‘or sa fie sigur ca ai sora-mii. ๐Ÿ˜› … dar mina este a lui Sorin.
      Multumim din suflet pentru urari!! … Abia astept sa vi le pot intoarce! ๐Ÿ˜‰

  21. Vaaaai, ce frumos, e un scump… mi-au dat lacrimile de emotie, nu ma asteptam sa pui poze deja! Ma resemnasem ca o sa-l vedem dupa ce ajungi acasa ๐Ÿ™‚ Sa va traiasca amandoua minunile, sa fie sanatosi, indiferent cu cine seamana… poate se mai schimba lucrurile, pe parcurs ๐Ÿ˜‰ Sanatate multa!

    1. @Mฤƒdฤƒlina, multumim din suflet pentru urari. Eu una sunt tare incantata de minunea si minunul mele ๐Ÿ˜› … si nu mi-ar displacea sa ramana asa niste Sorini in miniatura… ca doar il iubesc si imi mai si place cum arata. ๐Ÿ˜‰

      Va pup.

  22. Gabi,nu mai are importanta cu cine seamana,important este sa fie sanatosi si tu la fel.E dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeee !Iti vine sa-i rozi obraji,manute,picioare,tot tot tot…Ma bucur ca se indesesc vizitele astea minunate.Gata,imediat esti acasa.Pupam dulce.

  23. IOIIIII….NU POT SA CRED! FRUMOSUL MIC! saru-mana ca ai pus poza! ๐Ÿ˜€

    1. @Ana-Maria, ๐Ÿ™‚ n-ai pentru ce. ๐Ÿ˜‰ … oricum puneam … doar ca nu mi-a venit mai repede ideea cu MMS-ul transformat in mail. Am avut noroc ca m-a putut ajuta Cristina. ๐Ÿ˜›

  24. Vaaaaaaaiiii, ce frumusel e!!!!
    E scumpic foc ! Sa va traiasca si curaj mult, o sa ajungi repede acasa ๐Ÿ˜‰