Bagajul nostru

Fiecare caram dupa noi, in viata, un bagaj… care mai mare, care mai mic; care mai placut, care mai putin placut… Asta e bagajul nostru. El insumeaza toate experientele noastre si ne insoteste pretutindeni. La el au contribuit educatia primita, precum si toate, dar absolut toate, experientele prin care am trecut…

Sincer, am un bagaj mare si nu prea pe placul multora… insa am pasit in viata alaturi de sotul meu purtand povara acelui bagaj… si totusi, m-a acceptat asa. Cu bune, cu rele, m-a acceptat. Ii multumesc lui Dumnezeu si ii voi multumii pana la sfarsitul zilelor, ca inainte de a ne hotari sa ne unim destinele am avut amandoi inspiratia sa ne „desfacem” acele bagaje pe care amandoi le purtam si de a ne impartasii unul altuia toate povestile pe care le duceam in spate. Fara teripuri, fara nici o inceracre de a cosmetiza sau de a asunde adevarul! Ne-am dezgolit unul in fata celuilalt si ne-am despovarat de tot acel bagaj pe care il purtam in viata, si ne-am dat o sansa! Sansa pe care nici unul din noi nu o regreta!

Am pornit la drum „goi” unul langa celalalt si suntem recunoscatori ca am avut aceasta sansa!ย  ๐Ÿ™‚

Din fericire, (asa cum s-a mai intamplat si altora) expunerea la care, mai mult sau mai putin constient, ne-am supus atunci cand am pornit acest blog, a ajuns sa interfereze cu viata noastra reala, nu a reusit sa faca altceva decat sa ne apropie mai mult! Si mai mult!

Blogul acesta este al nostru. Este o marturie a iubirii ce ne-o puram si a armoniei din familia noastra. L-am creat, nu pentru noi, ci pentru copiii ce urma sa ii avem. Este jurnalul nostru, al familiei noastre, la inceput de drum!

… si nu vom renunta la el, si nu vom trece in privat, si vom infrunta impreuna toate si pe toti ce ni se vor impotrivii!

Articole pe aceeasi tema

25 de comentarii

  1. Fata draga , scuzat imi fie apelativul , imi place ca dai la cur rautatea lumii…Io una m-am lamurit foarte clar si foarte exact : blogosfera si , implicit internetul , da posibilitatea oamenilor sa isi arate adevarata fata , adevaratul caracter , adevaratul sufletul , de cele mai multe ori sub puterea anonimatului….si depinde de cei ce sunt luati in vizor de micimea intelectuala a celor ce invidiaza frumusetea vietii , sa treaca usor si indiferent peste jignirile lor intentionate sau mai putin intentionate , sa poata plonja in mintea lor bicisnica si insirata in randuri de fiere pe „coala” internauta.
    Fata draga , cu cat mai mult le pui la cur , cu atat vei iesi invingatoare… ๐Ÿ™‚ , iar mila si iertarea bicisnicilor iti va aduce satisfactii nebanuite , atat sufletesti , cat si mintale.
    Te imbratisez cu drag si permite-mi sa-mi exprim admiratia pentru familia ta frumoasa si armonioasa! ๐Ÿ™‚

    1. Multumesc, Ana Maria! Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care ni le-ai adresat. Multumim pentru ca ne-ai impartasit parerea ta. Inseamna enorm de mult pentru noi sa stim ca nu suntem singurii „nebuni” care gandesc asa. ๐Ÿ˜‰
      … am fugit de forumuri si m-am refugiat in blogosfera crezand ca aici nu voi gasii acea rautate… insa m-am inselat. ๐Ÿ™ … dar am descoperita in acelasi timp si oameni minunati de la care am invatat multe si inca mai am multe de invatat. … si cel mai bun lucru pe care mi l-a dat blogosfera este posibilitatea de a alege! De a alege oamenii cu care interactionez si oamenii care sa interactioneze cu mine. ๐Ÿ™‚
      Ma bucur enorm ca am reusit sa descopar aceasta noua „fata” a internetului. ๐Ÿ˜€
      Imbratisam inapoi… cu multe dare de balute! ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› … dar promitem sa zambim atat de frumos incat sa uitati pe loc de aceste mici „inconveniente” . ๐Ÿ˜‰

  2. Fruntea sus , Gabi!Ce e important ai ;).Familia unita , iubire , respect!Restul comentariilor din partea unora care au prea mult timp liber si se baga in viata voastra , sunt doar rautati si atat.Nu merita importanta ;)!

  3. Ce emotionant! Mai ales dialogul vostru din primele doua comentarii. (desi n-am inteles cine te-a suparat)

    Sa fiti fericiti mereu, inconjurati de copiii vostri dragi!

  4. Cum spune Mirela,si eu simt ceva.
    Cine te-a dezamagit?Ca asta e senzatia pe care mi-o lasi.
    Sorin,mare norocoasa doamna ta,sincer,ca te are.De fapt,sunteti foarte norocosi ca va aveti unul pe altul.E foarte important sa nu pierdeti pe drum ce aveti acum.Sa va ajute Dumnezeu sa va tineti de mana pentru totdeauna.

    1. Multumim frumos, Adina! Ne dorim si noi exact ce ne-ai urat! Asa sa Ne ajute!
      … cat despre cat de norocoasa sunt: o stiu!!! Am mai spus-o si o voi spune: este omul care mi-a darut VIATA in dar! ๐Ÿ™‚

  5. bravo. aลŸa da atitudine. dar nu รฎnลฃeleg ce oameni ar vrea sฤƒ รฎnchidฤƒ un aลŸa blog frumos.

    1. hey… nu vrea nimeni sa il inchida… ci pur si simplu am iesit in intampinarea celor ce nu ne privesc cu ochi buni si am anuntat ca nu avem de gand sa renuntam sau sa ne ascundem. ๐Ÿ™‚ Multumim pentru aprecieri, Mihai.

  6. Am inteles ce s-a intamplat, Gabitule, si, sincer, imi pare rau. Nu pot decat sa te sustin si sa va spun sa mergeti mai departe. Viata e prea scurta pentru momente din cele triste. Oamenii sunt imputiti si rai, asa va fi mereu…insa, cum spui si tu, relatia voastra se va inchega mai tare. Nothing else matters. Pup cu drag.

    1. Merci, Dana. Frumos e, ca am primit totul cu zambetul pe buze, tinandu-ne de mana. ๐Ÿ™‚ Cred ca asta conteaza cel mai mult: ca ne avem unul pe celalalt si ca nu suntem dispusi sa incetam sa luptam pentru noi. ๐Ÿ˜‰

  7. Ce frumoasa declaratie de dragoste …din partea amandurora …imi place mult ce ti-a scris Sorin.Sa va iubiti si peste 50 de ani la fel de mult!

    1. Chiar nu ma asteptam la cuvintele acestea din partea lui… Sorin e o fire mai practica: el arata. In fiecare zi o arata. De cuvinte fuge de-i sfaraie calcaiele (a se vedea cele 2 posturi pe care le-a publicat aici pana acum)…
      Multumim pentru urari, Mirela. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

      1. nu strica momentul romantic cu „nu ma asteptam” etc ๐Ÿ˜€ bucura-te! e cel mai frumos asa.

        eu chiar nu stiu cine v-a atacat desi aveam impresia ca v-am urmarit in ultima vreme, bag seama ca mi-a scapat ๐Ÿ™
        Aveti grija de voi si nu va enervatii, nebuni sunt pe toate drumurile.

        1. ce vrei, zoozico, a zis si omu’ ca nu-s perfecta, dar pe viitor incerc sa ma abtin. ๐Ÿ˜‰
          nu aveai cum sa citesti nici macar printre randuri… am sperat ca va trece si nu am considerat ca merita sa mentionez, dar s-a adancit… in viata reala… Jur ca mi s-a ridicat parul in cap cand am fost acuzata ca traiesc in minciuna de … partenera „masculului de mall”! … si am hotarat sa scriu, pentru ca nu mi-e frica de ADEVAR.
          … Ziceam mai demult ca viata alaturi de sotul meu, a insemnat si o triere severa a „prietenilor” asta pt ca ne-am saturat de falsitate, minciuni si mancatorii. Cine are ceva de spus, sa ne-o zica in fata!!! .. sau daca nu sa se intoarca la minciunile din propria-i viata, unde e cald si bine. hai ca mi-am varsat naduful!! ๐Ÿ˜›

  8. Foarte frumos ce spui tu ,Gabi!Ai patit ceva ?Te-a suparat cineva?Parca simt o amarala in „vocea ” ta.Pai eu sper din suflet sa nu devina privat blogul sa ma pot delecta in continuare cu postarile voastre, cu pozele Mariucai.Desi nu ne cunoastem personal,eu una va simt aproape,ca pe niste prietene dragi.
    Si ai mare dreptate , numai o relatie fara secrete poate sa reziste si sa infloreasca.Felicitari pentru ca stiti sa va faceti viata mai usoara si mai frumoasa.
    Pupam cu drag!

    1. Patit… e mult spus… sunt doar dezgustata de oamenii care se cred indreptatiti sa emita judecati si sa vorbeasca despre oameni pe care nu ii cunosc… Amareala, DA! .. din pacate… dar, spre fericirea mea, are grija sotul meu sa imi ofere „necesarul de dulce” pentru a ma scoate din aceasta pasa. ๐Ÿ™‚
      Cat despre trecut in privat, asa cum am spus, chiar nu avem de gand sa o facem. Am avut ocazia sa cunoastem multi oameni care ne-au devenit dragi, pe unii chiar i-am cunoscut si in viata reala si ne-a facut o deosibita placere, dar exact cum ai spus si tu pe multi dintre voi va simtim aproape… un fel de prietenie la distanta. ๐Ÿ˜‰ Nu vrem sa renuntam la nimic din ceea ce avem!

  9. Familia perfecta nu exista! Nimeni nu e perfect. Nici eu, nici tu, nu suntem perfecti, dar te iubesc tocmai pentru defectele si imperfectiunile tale! Si te voi iubii mereu, la fel de mult!!

    1. Sa mai si scriu, iubire? ๐Ÿ™‚ Uite ca tre’ sa le trantesti tu si sa ma lasi fara replica si in incapacitate de a gandii. ๐Ÿ˜› Tot ce am putut sa fac am si facut…
      Te iubesc!