1618 beauty crema – giveaway, special pentru bloggerite

Se zice ca sterge ridurile si ofera confort si stralucire pielii. 3Chenes? Nu am mai auzit de aceasta gama pana acum, insa lista compusilor din care este facuta suna bine: „canepa , susan , jojoba ( efect antiage), KOLLAREN® ( fermitate / reinnoire celulara ) , siliciu ( antiradicali liberi / restructurant ) , nalba , anason ( hidratare ) „.

Am aflat despre campanie de la bunica, si mi-am zis, de ce nu… Clar am nevoie, si oricum eram in cautarea unui asemenea produs. Sper sa nu fie nevoie sa imi reiau cautarile. 🙂

Frumusetea este in natura ta promoveaza acest produs, oferindu-l spre testare bloggeritelor. Vrei si tu? E simplu, nu trebuie sa faci multe pentru a avea ocazia sa o incerci. Mai multe detalii gasesti aici.

Articole pe aceeasi tema

5 comentarii

    1. @ms, jumatate… 🙁 Din cauza de plecare in mini – vacanta am inceput testarea abia de 1 nov… si din cauza de copil nedormit si in plina eruptie dentara, nu am reusit sa termin de scris. 🙁 Ma mobilizez si in 2 – 3 zile ii public. 🙂

  1. Multumim de informatie,dar pentru ca am avut un pic de probleme cu tenul si abia si-a revenit,n-am curaj sa ma incurc si e pacat sa iau doar de dragul de a lua.
    Ai rezolvat problemele cu testele sau ce-a fost?
    Te simti mai bine,ti-ai revenit un pic?Pupacim niste manute de buburuza.

    1. @Beatrice, si eu am probleme cu tenul – imi trebuie unul mai tanar si mai putin „stresat” 😛 Chiar m-a nimerit la fix campania asta. 🙂
      Testele inca nu sunt gata… se pare ca mai sunt cateva aspecte de rezolvat… 🙁 Sper sa se finalizeze curand aceasta etapa, nu de alta dar zilnic stau pe mailuri cu cei de la suport.

      …eu?? merci de intrebare, Bea. Sunt mai bine, dar totusi departe de a fi bine. Sper sa imi revin repede ca sunt chiauna.
      Pupam si noi, si pe Ka si pe Bea! 😉