Reteta unui somn profund si revigorant

Ingrediente:
– o mama obosita cronic
– un tatic iubitor si devotat
– un copil minunat (preferabil de 8 luni)

Mod de preparare:
La sosirea taticului de la serviciu se serveste cina in familie (ora 18.30), dupa care taticul iubitor si devotat imbie mama obosita cronic sa se intinda putin pentru a atipi macar o ora; mama obosita cronic se lasa convinsa sa se intinda putin in pat, dar fara sa adoarma. In timpul acesta taticul iubitor si devotat se joaca cu copilul minunat in camera alaturata, plimbandu-se cu antemergatorul sau pe jos intre fotoliu si calutul balansoar. Incercand sa reziste pe baricade, mama obosita cronic reuseste sa dea ultimele indicatii privind prepararea hranei copilului minunat (tip si cantitate). Mama obosita cronic cedeaza (19:15) … intre timp este invelita de catre taticul iubitor si devotat si lasata sa doarma. Ora 00:30: Mama obosita cronic de trezeste si gaseste copilul minunat dormind linistit, schimbat si hranit, in patutul lui, iar pe taticul iubitor si devotat il gaseste dormind pe canapea, in fata televizorului mergand; il recupereaza pe taticul iubitor si devotat, stinge televizorul si isi reia somnul, imbratisata de catre taticul iubitor si devotat. Cu 3 exceptii, din care doua s-au soldat cu plimbari prin camere si leganat de copil minunat pana a adormit in brate, somnul mamei obosite cronic nu a fost perturbat pana la ora 09:00.

Se serveste intr-o familie unita, legata de puternice sentimente de iubire! ๐Ÿ™‚

Articole pe aceeasi tema

11 comentarii

  1. Misto meniul ;)!Bravo , sunt convinsa ca tati va continua cu multe alte „retete” grozave in meniu.Si bravo , pt ca ai parte de un sot minunat si Maria de un tatic grozav ;).Pupam

  2. cea mai gustoasa reteta, datorita ingredientelor minunate pline de iubire…pupicei, sunteti o familie frumoasa si iubareata!