Re-re-reinterventia

Se intampla maine… Si de data aceasta sper ca e pentru ultima data.

Si cum nu era de ajuns ca operatia mea nu vrea sa se inchida si pace (desi au trecut aproape 9 saptamani de la prima interventie) soarta a hotarat sa mai faca putin misto de mine si am facut alergie la leucoplast!

Care erau sansele ca asta sa se mai intample dupa aproape 9 saptamani???

Rasu’-plansu’ …. si nici rasu’ si nici plansu’ nu prea mai sunt ale mele….

Partea buna e ca va fi o interventie minora si in cateva ore ma intorc acasa… tot cu pile, ca altfel inca mai figurez internata de la cea de-a doua reinterventie.

Articole pe aceeasi tema

20 de comentarii

  1. Tu intrebi, fetita, care sunt sansele ca sa ti se intample nenorocirea asta la 9 saptamani de la operatie? Eu… ma intreb care sunt sansele ca cineva sa fie alergic la leucoplast… cred ca 1 la un milion! Sper sa vina, in sfarsit, si vremuri bune pe strada ta!

    1. @Gabriela Cimpoca, incerc, pe cat se poate, sa fiu optimista. .. si poate putin visatoare. Refuz sa privesc realist toata aceasta situatie. Optimismul si incurajarile primite din toate partile m-au ajutat sa nu o iau razna. … in plus, contez mult pe psihic ca adjuvant in vindecare. Alte „atuuri” nu mai am…. πŸ˜‰

  2. Iti urez tot binele din lume, incredere, putere si nadejde! Sper din suflet ca sirul acesta de nefericiri privind sanatatea ta sa ia sfarsit, iar tu sa devii pe deplin sanatoasa!

  3. Offf,ce operatie incapatanata!Sa dea Dumnezeu ca asta sa fie intradevar ultima ca saracuta de tine esti satula de cate ori ti s-a spus ca asta-i ultima.
    P.S.:La multi ani,Maria mica ,scumpa si frumoasa!

    1. @Mirela, cam asa e.. m-am saturat de „asta-i ultima data” sau „mai vedem cum evolueaza” – niciodata nu merge bine atunci cand ” mai vedem” … sper ca maine sa nu mai vedem ci sa am parte de vesti bune; sigure si bune.
      Te pup

    1. @Monis, in viata mea nu am mai patit asa ceva… si am avut parte de destul de multe interventii chirurgicale, dar asta mi-a pus capac, dar ii vin eu de hac! πŸ˜‰