R.I.P. Blogway. Am nevoie urgenta de hosting!

Astazi am primit pe mail un mesaj in care eram informata ca „pe 15 septembrie Blogway se va închide”.

Asta inseamna ca trebuie sa caut hosting si sa imi iau catrafusele si sa mut blogul …

Vreau sa fie o gluma proasta… Nu stiu sa imi administrez singura blogul!! Nu stiu nimic tehnic, nu stiu ce trebuie sa contina un pachet de hosting care sa imi acopere toate nevoile… Nu cred ca stiu sa bloguiesc fara suport tehnic…

Aveti ceva recomandari pentru mine?

 

 

Articole pe aceeasi tema

21 de comentarii

  1. Servus,

    Ai gasit host ? Daca nu, iti dau eu pe SSD, Nu se percep costuri suplimenatre, cer doar un banner catre site-ul meu 🙂

    SSD, cPanel

    1. @salutare, nu suna rau prima varianta. 🙂 Saptamana viitoare, cand revin in tara, vreau sa dezvoltam subiectul. Adresa de e-mail este buna? te pot contacta utilizand-o?

      1. @g.cojocaru,

        Puteti sa ma contactati cand doriti Dvs,nu este o problema.Iar daca sunt mai multe persoane care au nevoie de spatiu pentru un blog,un giga acolo pot sa dau la fiecare.
        Salutari si numai bine

  2. Discuta cu cei de la urbankid. Stiu ca ei au inceput sa gazduiasca pentru mai multi.

  3. ai luat vreo decizie ? Îmi vine să urlu, sunt în aceeaşi situaţie şi era ultima grijă pe care o aveam în ultima vreme.

  4. N-am nicio idee. Habar n-am în ce situație e blogul meu, pentru că s-a ocupat de asta un prieten de-al meu care se pricepe. Știu doar că am plătit vreo 2 milioane de lei vechi pentru asta.
    Oricum, baftă!

  5. Pai, ramai la ei, doar ca iti achizitionezi un pachet de hosting ( cel mai mic este la 4E sau ceva de genul ) si iti vor oferi suport tehnic ca sa revii in online 🙂