Chef…

…de nimic! Asta am. Chef de nimic!

De aproape o saptamana in cartierul meu pute a … hazna! Si ma enerveaza la culme.

In plus, nu imi gasesc costum de baie… 🙁 Nu gasesc decat cupe A,B sau C. Mie imi trebuie D! … la Bonprix, au.. dar livrarea dureaza intre 7 si 10 zile, dar „totodata, exista si posibilitatea ca acest termen sa fie depasit, in cazul in care anumite produse nu se afla pe stocul principal si trebuie aduse dintr-un depozit secundar” … si nu gasesc nicaieri info despre locatia produsului ales de mine. …  Se livreaza prin CARGUS. Il comandasem Duminica. Azi am anulat comanda… 🙁

Sambata trebuie sa fiu pe plaja… si nu am costum de baie.  Mi-am incercat norocul la Triumphul din Baneasa…. si nimic. Maine, sper sa fie deschis in Unirea. Numai acolo mai am sperante….

In rest… nu facem mare lucru. Am postat pe g+ pozele de la ziua lui Vladi. Atatea am… data viitoare trebuie sa ma asigur ca am aparatul prin preajma. Imi pare rau ca nu sunt mai multe… Spre rusinea mea, eu nu am avut aparatul incarcat. Toate cele postate sunt facute de Bogdan.

Nu prididesc cu pregatirile pentru concediu.. nu le-am cumparat inca pe toate, la job inca mai am o gramada de rezolvat inainte de plecare, si inca nu am ajuns la cosmeticiana.

In perioada asta, lecturile mele „de capatai” sunt Roxana si Bogdana. Ma ajuta enorm postarile lor despre pregatirile de vacanta.  .. Nu am nimic gata… iar maine e ziua Mariei.. ea zice ca e „caciunu'”!

Sunt contra cronometru!

Articole pe aceeasi tema

25 de comentarii

  1. Iti pot oferi putin material din cupele mele. Cumpar A, dar mie imi trebuie minus, minus A. :))
    La mine pute pe scara a hazna si nimeni nu intelege de unde. Cateodata suntem nevoiti sa iesim din casa, ca nu se mai poate respira.

    1. @vienela, din subsol? la mine putea in tot cartierul, de nu puteai respira… daca se repeta eu ma apuc de facut sesizari pe la … mediu, primarie… oriunde, numai sa pot respira.

  2. La mine e mai rau, ca port E…dar de obicei se rezolva la Jolidon sau la C&A, uneori si la Takko.

  3. La multi ani! Să fiţi cu toţii sănătoşi!
    Sunt sigură că le rezolvi tu pe toate! Şi ce frumos va fi în concediu :)! Încearcă şi la H & M în Unirea!

    Ana

  4. La multi ani Mariei!
    Si eu am anulat prima comanda la Bonprix tot datorita termenului de livrare. A doua oara nu ma grabeam cu livrarea si am dat comanda. A durat 10 zile, dar nu am regretat. Tot cupa D port si eu si greu imi gasesc ceva care sa arate si bine, sa si sustina „greutatea” si sa fie si ieftin si cat de cat de calitate. Mi-am luat mai multe seturi de lenjerie de la ei si un costum de baie si ntotul mi s-a potrivit si a fost OK.
    Sa stii ca eu atunci, in mai, in disperare de cauza mi-am luat un costum de baie din AFI, de la C& A. Culmea ca am gasit o cupa D si un slip care sa nu fie imens si care sa mi se potriveasca, pentru ca am avut norocul sa se vanda separat piesele si au costat impreuna vreo 60 de Ron. Cu putin noroc poate gasesti si tu ceva.

  5. Pupam si noi micuta Mariuca nazdravana si pe fratiorul ei. Sa aveti o vacanta frumoasa si relaxanta , atat cat se poate cu doi copii micuti. Pregatirile sunt mai grele ca apoi totul e frumos.

  6. Astazi sa aveti „chef de chef” sa va traiasca fetita si sa o vedeti mare si sa traiti si voi si sa deveniti bunici!

    (dedicatie la mine pe blog ptr toate Mariile!)

    1. Te rog cand intri, intra si la mine pe blog, am ceva acolo postat ptr Maria voastra!

  7. LA multi aaaani, MArieee! Sa fie sanatoasa si vesela micuta ta:)
    Cu vacanta, ia-o usor. Cel mai important lucru este ca…plecati in vacanta!:d. Restul sunt detalii. Cu siguranta o sa uitati lucruri acasa, cu siguranta o sa luati o gramada de nimicuri inutile cu voi. Ne-im-por-tant:d. Vacanta!:). Unde mergeti?

  8. La multi ani Mariutei!
    Hai ca pana la concediu ai sa vezi ca in mod miraculos o sa le ai pe toate rezolvate, hang on!

  9. La multi ani Mariei! Sa va traiasca minunea de fata , sa fie sanatoasa si sa aveti o zi la superlativ! 😀

    Apropos de cupa D : e naspa , te inteleg! Acum vreo 2 saptamani in urma , eram in piata de detoate si ,ca de obicei , XXL nu era mai nimic si intre altele , gasesc-totusi ,o rochita cu bretele , din bumbac , cum se poarta vara asta pe sfarsitelea si ma uitam pierduta la ea , ferm convinsa ca nu ma cuprinde.Vine tanti vanzatoarea , dornica de un gheseft cu mine si zice extrem de decisa , in urma discutiei cu mine , ca „doamna , daca eu spun ca va vine , va vine!”. 😀 Si nu ma lasa , Gabi draga , pana nu probez chestia …..Evident ca rochita s-a blocat in tzatze….si da-i si lupta….ce vorbesti , may fata? 😀 Nu trecea rochita de tzatze ….mai mai sa paraie la cusaturi si sa pocneasca.Mno , tanti vanzatoare vazand ca subsemnata are dreptate , a tras rapid rochita in sus , sa nu se rupa si , conspirativ ,mi-a suierat printre dinti in ureche :”Ce sa-ti fac duamna , daca ai tzatzele mari?Ha?”. Si a insfacat rochia si a disparut dupa maldarul de tzoale expuse ca si cum nu a fost! 😀 Deci , Gabita draga , bafta la Unirii pentru maine si zic si eu ca vanzatoarea : ce sa iti fac daca ai tzatzele mari? 😀

    1. @Ana-Maria, nu-mi mai zice… din cauza asta nu am reusit sa imi cumpar nici macar o rochie in ultimii 3 ani. 🙁 Unde-i B-ul meu de alta data??
      … si cand ma gandesc ca multe dau bani sa si le mareasca… le dau eu de la mine! Orice, numai sa intru si eu in hainele pentru „masa” 🙂

      1. @g.cojocaru,
        Haide….cheer up….aminteste-ti moaca lui Sorin si nu mai fi trista 😀 …da-le incolo de rochite…fi mandra de tine…ar trebui sa fim luate etalon la masura D , nu bubitele….(nu dati cu rosiiiii) :P.