Eu vs. Eu. Eu am castigat!

E logic, nu? 🙂 Nu stiu cum de am ajut bafta asta, dar m-am inscris la un concurs pe facebook, am urmat pasii si la ceva timp dupa, am primit un mesaj prin care eram instiintata, ca am castigat. Eram unica participanta care a indeplinit toti pasii pentru inscriere. 😀 Chiar nu pot sa imi explic cum de s-a putut…

Am aflat de premiu pe cand eram in Bulgaria dar cum in ultima perioada am stat foarte prost cu timpul, am trimis cu greu datele pentru expeditie si, si cu mai mult greu am reusit sa ajung la posta sa ridic coletul.

Asteptari prea mari nu aveam… Ultimele comenzi de accesorii handmade pe care le-am dat pe facebook, s-au dovedit a fi … neinsprirate. Ma asteptam sa primesc un produs slab calitativ, dar frumos colorat. Si asteptarile nu mi s-au implinit. 🙂

In primul rand, nu am primit un produs, ci doua. Nu sunt „matching” dar am primit cate o bratara si eu si Maria. Care arata si bine si sunt tare rezistente (testate de Vladimir) si care au si un sistem de inchidere tare „destept”, astfel incat cele doua maini stangi ale mele nu mai au nevoie de ajutor pentru a inchide bratara. Mie nici acum nu imi vine sa cred cat de frumos sunt lucrate si cat de rezistente sunt. Bat saua pe rezistenta, pentru ca asa a fost marea mea dezamagire pana acum.. e drept ca sa porti un zorzon in preajma a doi copii e ca si cum ai purta o pancarta pe care scrie „rupe-mi zorzonul”, dar totusi, cercei, bratari, coliere.. toate se dezintegrau in maxim o saptamana; sitemele de prindere erau prost fixate; imbinarile pareau facute de o grupa de copii de clasa a IV-a la ora de lucru manual….

Acestea sunt bratarie noastre care rezista cu stoicism „atacurilor” lui Vladimir:

Mie imi plac mult, iar Maria a fost extaziata atunci cand a vazut ca in pachet se afla o „batarica cu futuasi”. … Tot nu-mi vine sa cred cum de am avut bafta sa fiu singura cu inscriere valida la concurs, dar ma bucur de verdele crud (chiar daca in imagine nu au iesit prea bine culorile) al bratarii-mele-Vladimir-proof si deja am pus ochii pe urmatoarea.. Sper doar sa ma mai tina norocul si sa se poata reface, intrucat vad ca cea care imi place nu mai este disponibila….

S-ar zice ca am avut bafta, nu? 🙂

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. 🙂 Ma bucur tare mult ca v-au plăcut, și ție, și Mariei. Sper sa fie cât mai rezistente, iar dacă cedează, le refac :). Cât despre o alta, la care scrie că este indisponibilă, fac doar în combinație cu altă ață. Mersic mult de spațiul acordat, îmi place mult cum ai scris.