De neratat?

Tocmai ce am terminat de jucat remi… si de baut bere. Si de fumat… indoor.

Suntem la munte. Doar noi doi. ­čÖé … si cativa prieteni. ­čÖé …….. si nu ma gandesc decat la reducerile aniversare oferite de H&M. ­čśÇ ­čśÇ ┬áMaine mergem in Brasov. Clar!

Nu pot sa ratez ┬átocmai reducerile aniversare oferite de H&M cu ocazia implinirii unui an de la lansarea in Romania. ┬áNu pentru 16 kilometri. Nu atunci cand garderoba mea plange dupa tinute numai bune de purtat la reluarea activitatilor corporatiste. ­čÖé Nu atunci cand cardurile (da, la plural) mi-au fost oferite din partea uneia dintre persoanele din „gasca” cu care suntem la munte.

Maine dau iama in H&M-ul din Brasov!

Cardul de reducere, in valoare de 20 de lei se achizitioneaza impreuna cu revista Cosmopolitan si poate fi utilizat numai in zilele de 17 si 18 Martie 2012 in  orice magazin H&M.

Mica noastra escapada tocmai a devenit mai vesela de cand am aflat vestea reducerilor! ­čÖé

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

  1. Am ramas uluit la aflarea vestii ca fumezi si indoor. Fumatul pasiv omoara destui oameni mai ales copii. E decizia ta si o respect, insa degeaba investesti in copilul tau daca tu doresti doar sa traiasca orfan. Uite aici mai multe: doctorul calin marginean . Tipul asta are aceeasi atitudine cu pacientii sai: asa-i ca vrei sa mori tanar ? asa-i ca vrei sa nu mai vezi nunta copiilor tai, sa-i vezi cum cresc ? pai atunci de ce fumezi ? mai bine ai pleca intr-o excursie in fiecare an pe banii pe care-i arunci sa iti ├«mpu╚Ťi familia, hainele ╚Öi con╚Ötiin╚Ťa. Fum─âtorii-s sinuciga╚Öi.

  2. O binemeritata vacanta. Bravo, trebuie sa luptati ca sa tineti flacara… aprinsa. Sper ca sesiunea de cumparaturi a meritat efortul si ca acum garderoba iti este mai… vesela, sa spunem asa. O primavara blanda, scumpa mea! ­čÖé

  3. In sfarsit, ati reusit! Bravoooo! Distractie placuta si spor la cumparaturi! Sa aveti o vreme frumoasa si sa profitati de voi doi!