Gata de actiune? Varta te premiaza.

Nu stiu altii cum sunt, dar eu una am intrat in “zodia haosului” de cand am devenit mama. E distractiv si exasperant, e inaltator si frustrant, e frumos si greu… E o viata plina de extreme. Uneori frumoase, alteori nu… dar partea buna este ca raman numai amintirile clipelor frumoase.

Am povestit saptamana trecuta despre evenimentul organizat de Varta si va promiteam o poza cu mine. Nu-i doar cu mine, iar alaturarea de Bogdana ma dezavantajeaza clar, dar, asta e… natura nu a fost darnica cu toti. 🙂

E una din pozele cu mine care imi plac. Iar eu ma impac greu cu imaginea mea. Nu imi plac kilogramele in exces sau radacinile parului nevopsit… imi place starea mea de spirit. Dupa o zi intreaga petrecuta la birou si la activ avand (inca) o noapte dormita pe bucatele, chiar radiez (mi-au murit laudatorii).  Oboseala era acolo (doar era ora 20:00), dar eu ma simteam bine. Nu a fost nevoie decat de un machiaj. Atat de putin… dar cu un impact enorm asupra starii mele de spirit. Norocul meu ca s-au lansat acumulatorii Ready2Use. Serios, acel eveniment chiar mi-a prins bine si mi-a reamintit cat de usor este sa fiu gata de actiune dupa o zi lunga si grea… Si cam asa sunt toate zilele mele.

De atunci pana acum m-am concentrat pe cautarea metodelor de energizare… deah, Varta se pare ca nu va lansa anul acesta acumulatorii pentru mame asa ca trebuie sa ma descurc pe cont propriu. 😛

Iata care sunt metodele gasite de mine:

–  Autosugestia. Banal, dar functioneaza perfect! Aveam nevoie doar sa mi se reaminteasca cat este de important sa ma automotivez.

– Me time. Atunci cand ma lasam cuprinsa de oboseala nu reuseam nicicum sa imi gasesc timp pentru mine. Efectul unei manichiuri sau al unui pensat profesional sau al colorarii parului la timp (adica atunci cand radacinile incep sa creasca) sau al unui rimel sau gloss aplicate zilnic, sunt WOW.

– Joaca alaturi de cei mici.

– Ceaiuri/alimente energizante, consumate atunci cand simt ca bateriile imi sunt pe avarie.

Pentru ca participarea la evenimentul Varta mi-a priit, va propun un concurs:

Vreau sa vad cum arata o mama fresh  dupa o zi incarcata si vreau sa aflu “secretul”. Sponsorul acestui concurs, Varta, ofera 3 premii surpriza.

Incepand de astazi si pana pe 3 Iunie 2013, ora 24:00 astept pozele voastre, numele complet si „secretul” prin e-mail, la gena@cojocarii.ro, iar pe 4 Iunie 2013 vom trage la sorti, cu ajutorul random.org, cele trei castigatoare.

Pozele vor fi postate pe pagina de facebook a blogului si vor contine in descriere numele complet al participantei si “secretul” ce o face sa se simta fresh dupa o zi incarcata.

.. si pentru ca postam pe facebook, plusez la premii, si ofer celei care va strange cele mai multe aprecieri din partea prietenilor virtuali, un premiu surpriza. E supriza pentru ca nici eu nu stiu exact ce va fi, dar va asigur ca nu il veti regreta si ca va va ajuta sa va reincarcati bateriile. Ma voi orienta in functie de orasul de resedinta al castigatoarei… nu de alta, dar sunt sigura ca unei castigatoare din .. Cluj i-ar fi inutila o sedinta de masaj (de exemplu) la un salon din Bucuresti.

 Bafta!

Articole pe aceeasi tema

10 comentarii

  1. Frumos concursul. Bafta tuturor participantelor. Eu nu am cum sa ma inscriu. Nu am apucat de f mult timp sa ma vopsesc. Pot insa sa spun ce ma ma tine inca in picioare cu 2 copii ff activi, din care unul cu autism. Cred ca dragostea mea imensa pentru ei, lupta mea continua si permanenta cu afectiunea lui Mihaita ma fac sa fiu fresh dupa o zi f incarcata , stiind ca ma va astepta o noapte nu f usoara, mai ales acum cand mi-am pus in cap sa-i scot pampers-ul.

    1. Da! … Dar cum nu am decat 2 tatici cititori consecventi, prefer sa dau o bere cu prima ocazie! 😉

  2. Buna, am trimis si eu cea mai recenta poza, sper sa fie buna. O zi frumoasa!