30rocks – interzis curiosilor!

sursa foto: provinciala.ro

V-am starnit curiozitatea? 🙂 Daca da, atunci ma bucur! 😀

… ca si Provinciala mi-a stranit-o mie… mai ales cand m-am trezit cu Bogdana – imagine pentru teasing. 🙂

Curiozitatea mea atinge cote maxime, cu atat mai mult cu cat Bogdana tace malc!  Hmmm, oare ce ne pregatesc fetele astea?

Eu una, m-am inregistrat cumintica pe 30rocks.ro  si acum astept…

V-am mai spus ca stau cam prost la capitolul rabdare? 🙂

V-ati inscris?

Articole pe aceeasi tema

24 de comentarii

  1. Sper sa reusesc sa postez comentariul asta, nu stiu daca ai vazut ca m-am mai plans cat urasc interfata asta noua :P. M-am inscris si eu, sa vedem, sa vedem, sa vedem ce-o sa iaaaaaaasaaaaa :))

  2. Sper sa reusesc sa postez comentariul asta, nu stiu daca ai vazut ca m-am mai plans cat urasc interfata asta noua :P. M-am inscris si eu, sa vedem, sa vedem, sa vedem ce-o sa iaaaaaaasaaaaa :))

    1.  @sofiaelena n-am somn… glumesc.. imi iau acum traista de pastile si ma bag la nani!  .. in speranta ca isi fac repede efectul si scap de dureri 🙂 .. am mai dat o raita prin online inainte de somn, si nu am rezistat tentatiei de a mai face si pe altii curiosi. Macar sa nu fiu singura. 🙂 

    1.  @VeronicaMaxim Bogdana Dobre , radio?? … nu m-am gandit la asta.. de fapt nu o vad facand asta… eu zic ca e un soi de platforma dedicata femeilor de 30+ … dar nu bag mana in foc… la cat mister e in jurul acestui proiect. 
      Chiar sunt curioasa sa aud si alte pareri, sa vedem cine ghiceste! 🙂

      1.  @cojocarii Traim in Romania, iar birocratia e la cele mai inalte cote! Poate la sfarsitul saptamanii ce urmeaza va veni confirmarea sau nu. Romania, sa te iubesc??!!!
         

      2.  @cojocarii Traim in Romania, iar birocratia e la cele mai inalte cote! Poate la sfarsitul saptamanii ce urmeaza va veni confirmarea sau nu. Romania, sa te iubesc??!!!