„Distractia” s-a terminat!

Adio „huzureala”, adio odihna si recuperare in tihna.. ma rog, cat de tihna poate sa fi intr-o casa in care sunt doi copii mici.

Astazi am inceput munca. Trebuie sa recunosc ca m-a cam rupt prima zi de munca… desi munca mea este una de birou… Obosita este foarte putin spus, dar nu imi doream sa imi prelungesc prea mult medicalul… Cred ca ma voi obisnui curand cu mersul la birou, dar pana atunci astept cu nerabdare weekendul; sa dooorm! Colecistectomia asta m-a transformat intr-o dependenta de somn. In viata mea nu am dormit mai mult decat acum!

Mi-e putin  rau, dar presupun ca sunt reactii oarecum normale ale organismului. Urasc raul „de obosela” si toata viata am considerat fitoase personele care invocau frecvent acest rau de oboseala; acum mi-s si eu una dintre acele persoane.  😀

E greu la birou fara „traditionala” comanda” de la pranz. Imi lipseste masa luata impreuna cu colegii. Astazi m-am delectat cu un iaurt degresat si cateva bucatele de grisine… greu! M-am mai inseninat totusi cand am reusit sa imi cumpar o pereche de pantofi 🙂 … avem ceva magazinase micute prin zona in care lucrez. 🙂 Una nu e suficienta, dar tot e mai bine decat deloc… ca intre balerini si cizme chiar nu mai aveam nimic… Oricum, sunt recunoscatoare pentru toate sugestiile pe care le-am primit. Cum prind ceva timp liber, aprofundez.

Acum fug! Maria si Vladimir isi cer portia de mama. 🙂

Articole pe aceeasi tema

17 comentarii

  1. gandeste-te la kilograme, gandeste-te la kilograme:) fa un shooting profesionist in wk si printeaza pozele ca sa-ti amintesti cat mai des cat de bine arati si sa-ti mai creasca moralul:)

  2. Tot raul spre bine! Oboseala va trece, dar ca la orice sportiv necesita un pic de antrenament! :))

  3. Tot raul spre bine! Oboseala va trece, dar ca la orice sportiv necesita un pic de antrenament! :))

    1. @minnieme1922 dap.. dar pana si sportivilor de performanta li se recomanda multa odihna 🙂 🙂 .. visez si eu macar la o zi linistita. 🙂

  4. Chiar si oamenii sanatosi se simt rau la serviciu, cand se intorc din concediu. Important este sa incerci sa depasesti mental aceste probleme, sa iti ocupi cat mai eficient timpul, pentru a minimaliza starile de oboseala si de rau.

    1. @vienela  🙂 time management? cu cel personal stau prost. profesional, reusesc mai mereu sa fac tot ce imi planific… si asta nu s-a modificat prea tare nici dupa ce am nascut 🙂  Pe plan personal eram eu deja imprastiata, acum cu cei mici care sunt dusmani ai planificarii, mi-e si mai greu 🙂

  5. Bafta la munca! vroiam sa te intreb cu cine ai lasat copii? si eu la anu voi face asta si inca nu stiu varianta cea mai buna.

    1. @DianaTanase eu am inceput munca in Martie, acum e doar revenirea din medicalul pricinuit de operatie. Cei mici raman acasa cu mama si cu bunica mea.  Alternativa ar fi fost bona… ca la cresa nu crded ca m-as fi incumetat sa ii dau…

      1. @cojocarii  @DianaTanase 
        Esti o norocoasa! bine ca si eu am varianta mama mea care sta cu noi in casa si care a fost de acord ca de la 1 an sa stea cu fata dar totusi isi da ochii peste cap. 🙁 la cresa exclus pentru ca imi este frica de raceli iar bona…daca imi va permite salariul poate voi apela la aceasta varianta.

      2. @cojocarii  @DianaTanase In primul rand multa sanatate iti doresc si recuperare rapida. In al doilea rand, e bine ca ai cu cine lasa copiii (mama si bunica), intr-adevar la cresa riscurile de imbolnavire sunt mari, iar bone bune sunt foarte greu de gasit. Oricum, e bine sa mearga la gradinita la un moment dat, dar pana atunci sa se bucure copiii de bunica si strabunica, si reciproc, bineinteles 😀

        1. @motymoty  @DianaTanase gradinita e peste drum.. e inscrisa, dar trebuie sa renunte (iar) la pampers ca sa o duc… 🙁 Si eu sunt pro colectivitate… Oricum Maria are abia 2 ani si 6 luni.