Tot negru

Vinerea Neagra ne-a saracit cu 1100 de lei. Fix cat o lada frigorifica pe care am luat-o de la Domo… Nu stiu cat de reducere a fost reducerea, dar tot am luat-o mai ieftin cu 300 de lei decat preturile „concurentelor” … In rest, tot ce imi doream era deja epuizat; la Domo, la e-Mag…. la toate celelalte.

O asteplam la noi acasa cam peste 10 zile, pentru ca deja nu o mai aveau pe stoc in Bucuresti, asa ca vine tocmai de la Tg. Mures. Numai bine pentru ca pana atunci trebuie sa ii si facem loc… asta este o adevarata provocare, dar trebuie sa ii facem fata.

Haine nu am apucat sa imi iau… vesnica mea problema cu shoppingul online la haine si incaltaminte: ezit deoarece am niste masuri tampite rau si greu imi gasesc ceva potrivit. Oricum la multe magazine, Vinerea Neagra tine pana Duminica asa ca timp mai am…

M-am bucurat de reduceri pana si la manichiura (cu parafina – mainile mele au fost rasfatate cu adevarat) si pedichura πŸ˜€ . Unde mai pui ca am avut onoarea sa fiu prima clienta care a inaugurat noua promotie tip Happy HourS pe care abia au lansat-o: 25% reducere intre orele Β 10 si 16… dar promotia e valabila numai de Luni pana Vineri… Nu stiu daca voi mai avea zile ca cea de astazi (in care s-a intamplat sa pot ajunge altcandva decat dupa 17.30), dar sper sa nu las reducerea asta neatinsa. πŸ˜‰ E de „exploatat”.

M-am mai si pensat… Nu in regat cum imi propusesem… pentru ca Bogdana nu a vrut sa imi dea prea multe detalii si toate celelalte pareri directe pe care le-am primit au fost ceva gen: pensatul se face cu sablon iar sprancenele arata bine numai daca sunt machiate corespunzator… ceea ce la mine iese din discutie pentru ca nu sunt in stare.

Incepe sa imi placa Vinerea asta Neagra!

Ah si daca tot am mentionat-o pe Bogdana, va voi mentiona si unul dintre proiectele in care este implicata: o noua campanie FOTO UNION, de data aceasta in colaborare cu Dacia Plant si Asociatia ROI. Detalii gasiti pe blogul Bogdanei… sau, si mai bine, le puteti afla direct de la ea… daca reusiti sa o vizitati in zilele de 24 si 25 Noiembrie, intre orele 10 si 18, la sediul Asociatiei ROI, in Bd. Schitu Magureanu, la nr 45, unde a pregatit pentru toata lumea o sesiune foto dedicata, si ateliere speciale, destinate copiilor. Β  Cine mai vine?

Buzunarele voastre cat de afectate sunt dupa Vinerea Neagra? …. si ce planuri aveti pentru w/e? … poate ma mai inspir si eu… ca ideile noi nu sunt de prisos niciodata. πŸ˜‰

Articole pe aceeasi tema

16 comentarii

  1. Pai ai fost multumita de pensatul de vineri? Eu am dat skip la Black Friday,la noi nu sunt cam reale reducerile. In plus urasc aglomeratia πŸ™‚

  2. Imi place manichiura cu parafina, iti lasa mainile usoare si hidratate πŸ™‚
    Sa aveti noroc de…frigider, nu? (lada frigorifica ma duce cu gandul la cele din alimentari in care se tine carnea congelata)

    1. gandul tau te duce bine. πŸ˜‰ exact d’aia ne-am si luat.. trebuie sa depozitam undeva urzicile, ciupercile, vinetele, rosiile, si toate celelalte legume si fructe pe care mama le prepara pentru iarna.

        1. Dukan? ..eu nu rezist numai cu proteine animale.. In plus sunt cei mici, si pentru ei incercam sa le preparam noi pentru a avea certitudinea ca nu sunt adaugati conservanti

          1. Dukan, o nuuu . Plus ca eu sunt slaba ca o scandura. DAR am mancat atata shaorma, adana, carne fripta cu salata si tot ce se prepara in tara asta….carnaciori picanti de vita. Am vrut sa profit dar acum parc-as manca niste legume

            1. Uite ca am mai auzit ceva nou: adana… Tre sa gugalesc sa vad ce e. πŸ™‚ da’ stiu ca au si multe alte specialitati in afara de carnuri, gen bulgur, couscous (sper ca am scris bine), naut… E drept ca nu sunt legume, dar alea nu te-au atras? … Sau stiu eu prost si nu le sunt specifice?

  3. Eu sunt mai saraca doar cu 230 lei, am luat carti depe libris.ro. Am sa le primesc de Craciun, adica dupa Craciun.

  4. Sa folositi cu … folos lada frigorifica!
    Eu tot pe pagina de la domo am lasat cei mai multi bani (virtual deocamdata, nu m-au sunat inca sa-mi ridic aragazul si sa le dau banii πŸ™‚
    M-am uitat si eu la aparatele frigorifice – daca ai luat-o pe aia de la Artic la 1100 RON, iti dau un voucher de 20% sa mai cumperi la ei.
    Mai sunt reduceri si in weekend, deci spor la cumparaturi in continuare!

      1. Nu stiu daca are importanta marca – am vazut ca la produsele la care nu era o reducere marcata „Black Friday” dadeau un voucher de 20% … poate nu la toate, nu am studiat toate ofertele.
        La mine e caz de ‘viata la tara’ – livrarea e gratuita in oras, apoi platesti kilometri suplimentari – prefer sa merg cu fratele meu sa-l ridic din magazin πŸ™‚
        Sa va fie buna lada oricum o fi chemand-o πŸ™‚

  5. Eu am cumparat doar carti pentru pusti, am reusit sa cheltuiesc aproape 700 lei. Acum tot ce sper e sa le livreze cat mai repede, ca editurile si librariile online au o lentoarele pe zona asta… Vezi ca la Debenhams sunt reduceri de 30% pana pe 29 nov, haine si incaltaminte n-am avut curajul sa iau vreodata online. In afara de niste papuci Tikki.