On/Off

Uneori, se mai impune cate o pauza de online. … cam asta am facut si eu in ultima perioada. Pur si simplu mi-a fost greu sa imi gasesc timp si pentru scris. Cei mici sunt tare solicitanti in aceasta perioada si am prefereat sa le aloc lor toate resursele mele. Firesc si natural, dealtfel.

Acum revin cu forte proaspete. Nu neaparat odihnita dar cu degetele odihnite si dornice de tastat. As vrea sa redau cat mai multe dintre activitatile celor mici, dar nu reusesc. Am pierdut pasul si nu voi reusi in veci sa ajung la zi. Sper ca macar memoria sa nu imi joace feste si sa nu se piarda toate aceste amintiri. Ar fi pacat.

Viata in patru e minunata!

In „pauza” n-am apucat sa citesc prea multe, asa ca trebuie sa recuperez si la acest capitol… dar dupa ce imi revin din tanjit dupa zapada.

Sper ca de maine inainte sa reusesc sa nu mai las zilele sa treaca fara sa scriu. De maine! Azi ne pregatim sa mergem la vot, apoi dam o fuga cu cei mici prin IKEA, dupa care avem program de repetat poezii pentru serbare (dap, deja!) si de imbaiat copiii.

Duminica frumoasa in continuare, va doresc!

Articole pe aceeasi tema

9 comentarii

    1. Acum dau tarcoale unor pantofare si unor dulapuri pentru casa scarii… E un spatiu mare numai bun pentru depozitare. Inca nu stim daca le cumparam sau le facem noi… Doar am prospectat…

  1. La noi a nins acum 3 zile cam 15 cm a fost o noapte cu ger de min 12 grade si gata, azi a plouat, au fost cam 7 grade si nu mai e zapada!
    O duminica frumoasa Gaby!
    ✽.¸¸.•*`❀✽.¸¸.•✽